Mamy z Krakowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja rodzilam na ujastku, pisalam moje spostrzezenia wczesniej i tu chyba i w "gdzie rodzic w krakowie". Ogolnie bylo ok, lepsze i gorsze momenty,ale pewnie drugi raz tez bym tam rodzila.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Benus wrote:Cześć Dziewczyny!
Czy są tu jakieś Mamusie, które mogłyby się podzielić opinią o porodzie na Kopernika?
Od 2012 roku leczyłam się w tamtejszej poradni gin-endo i chyba chciałabym tam rodzić jednak nie mam pojęcia jak wygląda tam porodówka?
Jest "ludzko" ?
Ja rodzilam w koperniku rok temu i w tym też zamierzam, jak rodzilam było już ciasno, ale przyjęli mnie, bo przyjechałam po odejściu wód, więc nie mieli wyboru
Mam też stamtąd lekarza, więc może to miało znaczenie
Przy moim porodzie było dwóch lekarzy a nie 3 i dwie położne
Nie zostawili mnie samej w każdym razie, właściwie cały czas położna przychodziła.
Babki mniej fajne na noworodkowym, nie wszystkie, ale niektóre mogły przestraszyć młodą i tak już wystrachana matkę -
Ja ze swojej strony polecam Mima Xari, zwłaszczs jeśli komuś zaleźy na leciutkim i zwrotnyn wózku. Ja jestem bardzo zadowolona.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
mylola wrote:Kochane, wiecie może gdzie w Krakowie można pooglądać na żywo wózki? Jakaś hurtownia, duży sklep? Tak żeby był spory wybór modeli. Przymierzamy się powolutku do zakupów i chcemy pooglądać
jw - entliczek na Dobrego Pasterza, smyk w Bonarcemylola lubi tę wiadomość
-
Swiat Dziecka na os Zgody - tylko nie wszystkie modele ze strony maja na zywo. My wozek ogladalismy gdzies indziej a zamowilismy w SD bo mieli najlepsza cene za caly zestaw (wozek (gondola plus spacerowka) fotelik, spiwor do fotelika, baza do isofixa)
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! mam nadzieję że mnie nie zabijecie że zaśmiecam, ale juz nie wiem gdzie szukac
znacie moze jakąś uczciwą Panią do pomocy w sprzątaniu? Gdybyście mogly kogos polecic to bede wdzieczna
Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny