Mamy z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez jestem zadowolona z ubranek lidla.
I ubranka z zary sa ok.
Pepco tanie i po niektórych widac ze jakość gorsza - ale kupie na rozszerzanie diety. By nie było szkoda.
A my przez chrzestnego musieliśmy przelozyc chrzciny o miesiąc nie da rady zjechać do Polski. I dopiero 28.10. i juz myślę jaki rozmiar ubranek będzie trzeba. -
U nas też problem z chrzestnym.. chciałabym żeby chrzestnym był mój brat ale mój mąż też ma tylko brata i nie ma żadnej kobiety z jego rodziny wyjdzie że będzie jego brat i moja bratowa a i on i ona mają już po 3 chrzesniakow a mój brat ani jednego i tak mi go szkoda strasznie przez to odwlekamy temat bo a nuż znajdziemy jakieś rozwiązanie.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:Hania waży 4870g.
Szczepienia odroczone.
Musiałysmy zrobic morfologie, crp, tsh i najwazniejsze bilirubine..
I po wynikach będzie wiadomo czy mozemy szczepic..
A wyniki musiałysmy zrobic bo Hania ma jeszcze lekką żółtą skórę.
Jak poszło pobranie krwi?
-
nick nieaktualny
-
Paulina mamy chrzciny jednego dnia . U nas na początku był problem z chrzestnymi ale teraz już widzę kto się dzieckiem interesuje i kto w tej roli wypadnie najlepiej w przyszłości .
Ja polecam jeszcze ciuszki z h&m i next. Z pepco nie za bardzo lubię bo w body oczka nam się robią.
Rogala do spania miałam ale było mi niewygodnie. Podkladalam sobie poduszki po prostu. Jedna pod brzuch, jedna między nogami i było ok.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:Troche krzyczała. Ale chwilke..
Ale ja to bardziej panikowalam, i mnie tez bardziej bolalo.. hehe
Pobierałam w poprzedniej pracy krew m.in. takim dzieciaczkom i faktycznie mamy zwykle dość emocjonalnie reagowały. Bywało że mama razem z dzieckiem płakała . -
O my też mamy problem z chrzestnymi, znaczy ze strony Męża nie wiemy, kogo wziąć, ale chyba zrobię jak darika piszesz - zobaczę, kto interesuje się Małą, przez co będę wiedziała, że powierzam tą rolę odpowiedniej osobie. Ja rodzę w październiku, więc chrzciny planujemy dopiero na kwiecień
Ja polecam jeszcze KappAhl, a zwłaszcza kolekcja newbie. Co prawda jeszcze nie testowałam, ale mam te ciuszki odkupione od koleżanki i stan idealny, a nosiła je często swojej Małej . -
Ja bym chciała chrzciny jak najszybciej, wtedy podobno dziecko lepiej to znosi
U mnie siostra byłaby naturalnym wyborem ale ostatnio jest na bakier z Kościołem. Pogadam z nią, jak zdecyduje się iść do spowiedzi to spoko, a jak nie to chyba przyjaciółkę wybierzemy. Ale z facetami jest problem, troszkę ich nam brakuje w rodzinie i mam nadzieję że tak zostanie i będzie dziewczynka
Kiedy się dowiedziałaś ie jaka płeć? -
My wiedzieliśmy już w skończonym 13tc na badaniach prenatalnych. Lekarz powiedział wtedy, że na 90% i później już potwierdzone.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
W 13tc coś mu lekarka widziała że dynda między nóżkami potem każdy potwierdzał a na usg 3 trymestru dostałam zdjęcie 3d jego jajek i penisa bo to chętnie pokazał za to buzię pięknie zasłonił obiema rączkami.6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
Malutką mycha napisałaś że im wcześniej tym dzieciaki lepiej znoszą chrzest i mi się od razu mój przypomina jak się naje to taki demoniczny dźwięk zadowolenia z siebie wydaje
U nas pada dzisiaj. Nie mam jak iść na spacer
Czy którąś wie jak zmyć mleko z sofki?6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny