Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
olasz wrote:Hej dziewczyny a miała któraś z Was do czynienia z wózkiem firmy Recaro? Przymierzam się do fotelika z tej firmy (znajoma miała i bardzo poleca).
Tu jest cały zestaw: http://allegro.pl/recaro-citylife-wozek-4w1-privia-z-baza-i5998063857.html
A z ciążowych wiadomości to jutro idę na prenatalne i lekko się stresuję mimo iż w głębi czuję, że wszystko będzie ok.
Zamówiłam również detektor tętna. Koleżanka mówiła, że w ten sposób wytrzymywała w spokoju między wizytami
a jaki zamówiłaś? -
nick nieaktualnyJusta1994 wrote:Dziewczyny a jak sobie radzicie od usg do usg ? Ja do tej pory miałam co tydzień Max dwa wtedy po prostu żyłam od wizyty do wizyty .. a teraz mam po miesiącu kolejne usg i to jeszcze prawie 3 tygodnie ! Nie wiem kurczę .. przecież nie czuje ruchów ani nic brzuch zupełnie płaski zero brzucha skad mam wiedzieć czy z dzidzia wszystko dobrze czy żyje czy rośnie .. ten strach ciagle o tym myśle
Miałam to samo po 2 tygodniowych wizytach lekarka kazała mi przyjść po miesiącu i myślałam, że nie przeżyje ale zajęłam się milionem spraw w pracy i zleciałoNie martw się ja też teraz czekam do końca miesiąca !
-
Tylko mnie zdenerwował ten detektor i to że tyle kasy niepotrzebnie wydałam. Jutro mam wizytę, jak wszystko będzie ok to pojadę do domu i będę szukać w tym samym miejscu co lekarz, zobaczymy czy znajdę serce, jak nie to napiszę do sprzedawcy żeby sobie w d... wsadził ten detektor.
-
nick nieaktualnyBlack&White wrote:Ja byłam na wizycie 3.08. I teraz idę jutro z nastawieniem raczej negatywnym, nie mogę znaleźć tętna mimo chyba dobrego detektora, i znowu czuje się jak przed ciąża, zero jakiś objawów. Zobaczymy jutro na wizycie czy wszystko ok...
Trzymam kciuki daj znać ! -
nick nieaktualnyMair wrote:To wizytujemy razem. Ja o 11
A Ty?
Ja na 10.30 mam się zgłosić do szpitala najpierw na pobranie krwi a później usg. Może się lekko stresuję bo mój partner idzie ze mną i po raz pierwszy zobaczy dzidziusia na ekranie
Buba123 przymierzam się do fotelika Recaro Privia. Jeszcze nie zamawiam, na razie się rozglądam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecznie wrote:A co na tą sytuację twój mąż?
Przyznał mi rację i jest po mojej stronie. Powiedział, że nie powinna tak się unosić kiedy jestem w ciąży i tak traktować jego żony i powiedział, że się wyprowadzamy. Gdyby był po jej stronie to raczej nie widziałabym tego związku. A żebyście widziały jaka ją cholera bierze jak widzi, że on jest po mojej stronie nie odzywa się do niego tak jakby chciała go za to ukarać lub zmusić żeby on był za nią ... masakra. Ale ogólnie moja teściowa jest po rozwodzie i traktuje Męża jak pseudo partnera nie syna.. choreCabank84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlack&White wrote:Justa ani razu nie znalazłam a detektor kupiłam elektroniczny za 250 zł
Nie martw się może Dzieciątko jest w takim miejscu,że nie możesz tego wyłapać. Przecież jest jeszcze malutkie a serduszko jeszcze mniejsze. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, szkoda tylko Twojego stresu -
KasiaMarysiaaa wrote:Przyznał mi rację i jest po mojej stronie. Powiedział, że nie powinna tak się unosić kiedy jestem w ciąży i tak traktować jego żony i powiedział, że się wyprowadzamy. Gdyby był po jej stronie to raczej nie widziałabym tego związku. A żebyście widziały jaka ją cholera bierze jak widzi, że on jest po mojej stronie nie odzywa się do niego tak jakby chciała go za to ukarać lub zmusić żeby on był za nią ... masakra. Ale ogólnie moja teściowa jest po rozwodzie i traktuje Męża jak pseudo partnera nie syna.. chore
-
olasz wrote:Hej dziewczyny a miała któraś z Was do czynienia z wózkiem firmy Recaro? Przymierzam się do fotelika z tej firmy (znajoma miała i bardzo poleca).
Tu jest cały zestaw: http://allegro.pl/recaro-citylife-wozek-4w1-privia-z-baza-i5998063857.html
A z ciążowych wiadomości to jutro idę na prenatalne i lekko się stresuję mimo iż w głębi czuję, że wszystko będzie ok.
Zamówiłam również detektor tętna. Koleżanka mówiła, że w ten sposób wytrzymywała w spokoju między wizytami
W ogóle polecam wam dziewczyny kupić bazę do fotelika. Wygoda jest nieziemska i razem z mężem po jednym dniu korzystania z fotelika na pasy stwierdziliśmy że pieniądze wydane na bazę były bardzo dobrze wydanymi pieniędzmi -
Dziewczyny jeśli chodzi o Recaro to poczytajcie, żebyście nie trafiły na wadliwą bazę. Możliwe że nie wszystkie wyszły ze sprzedaży a nie przeszły testów. Wpiszcie sobie w internecie i sprawdźcie. Jakiś czas temu oglądałam na youtubie testy ich z trefną bazą i bardzo źle to wyglądało. Nie chcę oczywiście Was straszyć tylko uprzedzić w celu sprawdzenia
https://www.maluchy.pl/li-73084.png -
nick nieaktualnyMy również tylko z bazą. Wózka nie znam, ale fotelik jest jeden z lepszych. My celujemy w coś rozkładanego, bo dużo czasu spędzamy w aucie i to się raczej nie zmieni, więc albo Kiddy Evoluna, albo Cybex Cloud Q, tylko, że ten drugi rozkłada się na wózku jedynie.
Co do defektora, zacznij od kolca biodrowego z prawej strony i delikatnie się od niego oddalaj powiekszając obszar, lekko uciskając, jak już nie znajdziesz z jednej, zacznij od lewego kolca i to samo. Pierwszym razem ciężko znaleźć. Dużo też zależy, ile masz tłuszczyku i parametry sprzętu, niektóre wychwytują po 14 tyg. Chociaż mój taniutki AngelSounds od 9 tyg. -
nick nieaktualnysyla to nie od Privii, Privia na bazie jest jednym z najbezpieczniejszych.
http://mamadu.pl/132237,recaro-wycofuje-dwa-foteliki-samochodowe-rodzice-zgloscie-sie-po-noweWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 15:22
syla2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny