Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaMarysiaaa wrote:Chyba tak
bo jakoś tak w lipcu/ sierpniu są przeceny i na koniec roku plus styczeń
te takie duże przeceny
W h&m cały rok online masz dział wyprzedaż co jakiś czas są nowe rzeczy, plus ja dużo rzeczy mam z Asos z licytacji na allegro. Ostatnie 3 sukienki, dwie pary leginsów i rajstopy kupiłam za 230zł. Na zalando też dużo wyprzedaży można znaleźć, tylko tam ceny z dnia na dzień się zmieniają. Kupiłam kurtke na zimę za 180, dwie bluzki po 30 i super bluze za 30, teraz dalej są przecenione, ale już prawie dwa razy takie ceny, tak szybko tam się zmienia. -
syla2312 wrote:Dziewczyny jeśli chodzi o Recaro to poczytajcie, żebyście nie trafiły na wadliwą bazę. Możliwe że nie wszystkie wyszły ze sprzedaży a nie przeszły testów. Wpiszcie sobie w internecie i sprawdźcie. Jakiś czas temu oglądałam na youtubie testy ich z trefną bazą i bardzo źle to wyglądało. Nie chcę oczywiście Was straszyć tylko uprzedzić w celu sprawdzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 16:04
-
nick nieaktualny
-
Agar88 wrote:I dobrze robisz
A powiedzcie mi kiedy są jakieś przeceny na ciuchy ciążowe? Mam nadzieję, że nie w styczniu/lutym -
Czesc. U nas trwa kolejny, ciężki dzień po kolejnej ciężkiej nocy. Synek z tym katarem budził się co chwile, plakal, stekal... temperatury niby nie ma ale rozpalony, oczy szklane i te smarki.... ściągam frida wiec afera jak byk...masakra. do tego oczywiście mnie chwyta więc pije syropek prenalen.
Black- tez używam detektora od jakiegos tygodnia. Udaje mi sie zlapac ale na chwile. Jem cos i szukam i sie udaje.
Ha wizytuje w srode.PatSim lubi tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualnyW grudniu i tak niestety te przeceny są dużo niższe niż latem .. i tez bardziej w styczniu niż grudniu A ja teraz myśle tylko o maluchu w ogóle nie patrzę sobie ciuchów tylko ciagle kupuje coś dla maluszka .. albo chociaż oglądam różnie ..
Dziewczyny a jak ktoś jest bardzo chudy nie jest to wskazanie do cesarki ? Ja po prostu wiem ze nie mam szans urodzić naturalnie nie przejdzie .. a poza tym jeszcze panikuje bo jak chodziłam na usg przed ciaza lekarz mówił ze mam macice wielkości dziecka - fajnie jakby jednak dzidziuś mógł swobodnie rosnąć .. -
Black ja.lapie serducho ok 140/120 przeważnie. I ladnie słychać ale chwilę. Z kazdym tygodniem powinno byc lepiej slychac. Widze, ze msmy ten sam wiek.ciąży. choc u mnie wg miesiaczki powinno byc 4dni do tyłu ale usg ciagle tak pokazywalo więc zmienilam
Patu lubi tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualnyJusta1994 wrote:W grudniu i tak niestety te przeceny są dużo niższe niż latem .. i tez bardziej w styczniu niż grudniu A ja teraz myśle tylko o maluchu w ogóle nie patrzę sobie ciuchów tylko ciagle kupuje coś dla maluszka .. albo chociaż oglądam różnie ..
Dziewczyny a jak ktoś jest bardzo chudy nie jest to wskazanie do cesarki ? Ja po prostu wiem ze nie mam szans urodzić naturalnie nie przejdzie .. a poza tym jeszcze panikuje bo jak chodziłam na usg przed ciaza lekarz mówił ze mam macice wielkości dziecka - fajnie jakby jednak dzidziuś mógł swobodnie rosnąć ..
Tylko, że bycie chudym, nie ma nic wspólnego z rozstawem kości, "grubi" ludzie mają kości w tych samych miejscach co chudzi raczej. Jak już jakieś wady, czy dysproporcje miednicy. Ja przed ciążą miałam trzy miesięczny monitoring i też w wadzie miałam wpisana zbyt mała macica, ale do tej pory to zanikło i rośnie sobie swobodnie. Tak samo miałam bardzo dużą niedomogę progesteronu, po której teraz nie ma śladu. Więc nie panikujmy stan sprzed ciąży nijak się ma do obecnego. Twój lekarz będzie wiedział co robić. Dla pocieszenia moja mama w 9 miesiącu ciąży z moim bratem ważyła 48kg przy 170cm. Dodatkowo ma bardzo małe biodra w porównaniu do ramion i urodziła bez problemu, fakt, że poród trwał 20h.
syla2312 lubi tę wiadomość
-
PatSim wrote:syla to nie od Privii, Privia na bazie jest jednym z najbezpieczniejszych.
http://mamadu.pl/132237,recaro-wycofuje-dwa-foteliki-samochodowe-rodzice-zgloscie-sie-po-nowe
Nie pisałam tego ogólnie o Privi tylko jeśli któraś nie słyszała o wadliwych bazach to żeby sprawdzić
Lepiej jak to się mówi dmuchać na zimne i doczytać
Ja fotelik mam, dostaliśmy nowy w prezencie dla syna i raczej nie będę kupować drugiego
https://www.maluchy.pl/li-73084.png -
Mair dziękuję za opis spodni - bardzo pomocne
Kasia.ke jak Ci zdiagnozowano tyłozgięcie macicy? Czy ma to jakiś wpływ na ogólne funkcjonowanie? Bo mi nikt nigdy nie mówił, że mogę mieć coś takiego, a podczas usg prenatalnego dowiedziałam się tego od lekarki - też nie mogła zrobić mi usg przez brzuch. -
Ja jeszcze oprócz tego mam macicę dwurożną
diagnozę dostałam już po urodzeniu pierwszego syna, przy diagnostyce niepłodności wtórnej poprzez badanie USG
Lekarz mój powiedział, że to ma takie znaczenie jak kolor samochodu
Chociaż na początku ciąży ponoć trudniej ją utrzymać - u mnie to mogło być jakąś przyczyną, gdyż pozostałe wyniki mam w miarę ok06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny