Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia S-R wrote:Oj Maryś, ale myślisz że na brzuch coś bedzie? Bo pewnie po całości niewiele przytyje nawet teraz tylko brzuch mi rośnie.
wez taka ktora jest np odcinana pod biustem i dluga
wtedy poprostu z przodu bedzie ciut krosza niz z tylu bo brzuszek ja podniesie. Ja w ciazy z corka mialam kilka wesel i bylam swiadkowa na bierzmowaniu i zawsze w ten sposob szukalam sukienek
-
Kobiety ratunku, nie panuje juz nad soba... Wrzasnelam na dzieci ze maja sprzatac az mnie brzuch rozbolal i teraz mi jest tak dziwnie glupio przykro bo bez sensu sie dre ... melisa na mnie nie dziala. Ogolnie chodze dzisiaj taka wsciekla ze sama siebie w lustrze sie boje
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Kobiety ratunku, nie panuje juz nad soba... Wrzasnelam na dzieci ze maja sprzatac az mnie brzuch rozbolal i teraz mi jest tak dziwnie glupio przykro bo bez sensu sie dre ... melisa na mnie nie dziala. Ogolnie chodze dzisiaj taka wsciekla ze sama siebie w lustrze sie boje
Myślałam, że tylko ja tak dzisiaj mam, pokłóciłam się z mężem tzn bardziej ja krzyczałam że nie spędza ze mną czasu itd., całe rano chodziłam nabuzowana aż się wypłakałam godzinę temu z tych nerwów
Nie martw się ! Najgorzej tylko jak nas nerwy ponoszą a "cierpią" inni. -
Justa współczuję. Proszę nie stresuj się na zapas. Postaraj się myśleć pozytywnie, bo zamartwianiem się tylko szkodzisz Maleństwu. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Jeśli chodzi o ból krzyża, to u mnie ostatnio częsta przypadłość. Rwie mnie zwłaszcza z prawej strony, czasem nie mogę normalnie wstać od stołu. Zaczynam się przyzwyczajać
Dziś też jestem nerwowa jak rzadko... może zwalimy to na pogodę? -
Dziewczyny pomocy!!
od kilku dni mam bardzo żółty mocz. Nic mnie nie piecze, nie boli ale martwi mnie ten kolor. Biały papier po podcieraniu jest cały żółty! Co to może oznaczać? piję więcej wody ale nie zauważyłam poprawy. Może macie jakieś sposoby aby nie doprowadzić do infekcji? -
Witamina c i dużo dużo dużo wody. Ja mam problemy z pęcherzem od urodzenia co co chwilę skutkuje zapaleniem, w ciąży staram się pilnować ale jak ostatni czułam że coś się świeci to znowu pobrałam urosept, jest ziołowy i działa moczopednie. Przed ciążą brałam cały czas profilaktycznie. A na kolor może jedzenie miało wpływ?
-
Ja kupuję sok żurawinowy w aptece - taki 100% i piję pół szklanki dziennie (rozcienczam wodą). I tak, jak dziewczyny piszą, duuuużo wody w ciągu dnia, część z sokiem z cytrynyDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
honda92 wrote:Dziewczyny pomocy!!
od kilku dni mam bardzo żółty mocz. Nic mnie nie piecze, nie boli ale martwi mnie ten kolor. Biały papier po podcieraniu jest cały żółty! Co to może oznaczać? piję więcej wody ale nie zauważyłam poprawy. Może macie jakieś sposoby aby nie doprowadzić do infekcji? -
Mi też ostatnio nerwy puszczają jeszcze mój syn nie chce jeść i aż mnie trafia dziś też się unioslam i cały dzień mam wyrzuty Ale już nie daje rady go karmić po prostu już było lepiej a od trzech dni od nowa szlak mnie trafi
Cieszcie się dziewczyny pięknym czasem ciąży bo potem jest 100 razy więcej stresu przynajmniej wg mnie
Musze sie zapisać na genetyczne chciałabym w 20 tygodnie w poniedziałek muszę weselnych oby miejsca były
-
tak jak dziewczyny pisały sok z żurawiny, brzozy, wody jak czystej nie lubisz to zrób sobie z cytryną, pomarańczą, imbirem, miodem czy tam inne wariacje z malinami np smakuje też super na gorąco zamiast herbaty
herbatki czasami tak, ale w mniejszej ilości niż woda i nie mocne. Lekkie napary zwłaszcza ziołowe ja pije głównie rumianek, mięte czasami skrzyp, czystek ale z ziołami sama musisz poczytać, żeby potem nie było że w ciąży coś szkodzi tak jak o maliny była afera kiedyś