Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane moje wpadłam tutaj na minutke pochwalic sie po usg. Krwiak sie wchłonął i bede miała syna
poplakalam sie ze szczescia moje marzenie sie spelnilo krwiaka nie ma i będzie mały Stanisław. Jestem tak szczęśliwa że nie potrafie tego Wam opisac
milego dnia kochane
MamaPama, Agi83, juja00, PatSim, martuśka737, Kazio14, PolaMinka, panama, syla2312, Justa1994, Lyanna, Kasia.ke1, KasiaMarysiaaa, Marietta lubią tę wiadomość
-
Panama trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Daj znac po wizycie.
OjMarys wielkie gratulacje
A co do Lidla to u nas niby sporo zostało. Ale najgorsze że większość z tych rzeczy już jest rozpakowana i poprzerzucana.
Ja nie wiem. Zamiast wyjąć, obejrzeć i złożyć to u nas tak walną byle jak i zadowolone. Co za kobity.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 13:02
OjMaryś, KasiaMarysiaaa lubią tę wiadomość
2018 👨👩👧 Córeczka ❤️
Ciąża z cukrzycą (dieta)
2023/24 starania o rodzeństwo 👶
Euthyrox 50
05.02 biel na teście (12dpo)
08.02 spodziewana 🐒 -
OjMaryś wrote:Hej kochane moje wpadłam tutaj na minutke pochwalic sie po usg. Krwiak sie wchłonął i bede miała syna
poplakalam sie ze szczescia moje marzenie sie spelnilo krwiaka nie ma i będzie mały Stanisław. Jestem tak szczęśliwa że nie potrafie tego Wam opisac
milego dnia kochane
Bardzo Ci gratuluję kochana:-) po tym co przeszłaś należy Ci się spokój i trwanie w tym błogim szczęściu;-)OjMaryś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Hej kochane moje wpadłam tutaj na minutke pochwalic sie po usg. Krwiak sie wchłonął i bede miała syna
milego dnia kochane
Gratulacjeu nas też miał być przed ciążą Stanisław, ale nagle w ciąży totalnie sobie go jako Stanisława nie wyobrażałam.
Co do lidla u nas masa jeszcze została, o dziwo byłam rano i nie było sępów handlarzytylko same babeczki w ciąży i z dwie babcie
Oprócz ubranek wzięłam śpiworek bo dość przyzwoity i ręcznik, bo jak za 25zł- genialny. No i muśliny
Jeszcze sobie majty
i leginsy szare o dziwo fajne jakościowo
teraz żałuje, że jeszcze jednego stanika do karmienia nie wzięłam, bo widzę teraz na zdjęciach, że jeden wzór był całkiem ładny
MamaPama, OjMaryś lubią tę wiadomość
-
Kurczę mi się te rzeczy z lidla nie podobają... Takie szarobure. Ja np brązów (na dzieciach szczególnie) nie lubię. No i kiedyś bywały tańsze. Ale wiadomo jak bio to musi być drożej niż kiedyś były "normalne". Za to staniki do karmienia u mnie od dzisiaj w leclerc za 9,90. Ciekawe czy warte zachodu. Z lidla chyba mam jeden co kupiłam w ciąży z córką to był ok tylko później okazał się za mały. Sporo wtedy przytyłam i pewnie dlatego. Ja lidl odpuszczam bo nie bardzo mi pasują leginsy i krótkie bluzki na zimę. Ja jestem zmarźluch
a ubranka bardzo lubię firmy tex z carrefour. No i z auchan są tanie ale body są wąskie a długie i na moją pulchną córkę trochę nie pasowały.
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
PatSim wrote:Gratulacje
u nas też miał być przed ciążą Stanisław, ale nagle w ciąży totalnie sobie go jako Stanisława nie wyobrażałam.
Co do lidla u nas masa jeszcze została, o dziwo byłam rano i nie było sępów handlarzytylko same babeczki w ciąży i z dwie babcie
Oprócz ubranek wzięłam śpiworek bo dość przyzwoity i ręcznik, bo jak za 25zł- genialny. No i muśliny
Jeszcze sobie majty
i leginsy szare o dziwo fajne jakościowo
teraz żałuje, że jeszcze jednego stanika do karmienia nie wzięłam, bo widzę teraz na zdjęciach, że jeden wzór był całkiem ładny
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualnyulalula wrote:Ja jak widzę te staniki do karmienia to mi się słabo robi, postawiłam sobie cel znaleźć taki co będzie funkcjonalny ale nie będzie miał funkcji antygwałtu hihi
Ja antygwałty mam zamiar używać do spaniaa oprócz tego chcę kupić ten:
https://www.missanna.pl/biustonosz-anita-do-karmienia-fleur
Ja uwielbiam chłodny brąz szczególnie taki jak w tym rampersie dzianinowym na dzieciachA oprócz tego szarości, biele, nawet czerń w jakiś fajnych połączeniach na dzieciach
Pastele już gorzej
tym bardziej niebieski
czy zielenie, żółcie
-
nick nieaktualny
-
PatSim, super! Ja tez bardzo lubie neutralne kolory na dzieciach w ogóle to mam bardzo dużo ubrań unisex, pościel unisex itp. Jedynie wózek musztarda, ale lubie ten kolor.
Ciekawe czy dla nas cos w lidlu zostało...W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualnyAgi ja zakochana w musztardzie u dzieci
. Małemu kupiłam musztardową czapkę i bamboszki
Zaraz wyszperam zdjęcie, bo dziewczyna co mi je dziergała wrzucała na insta.
https://www.instagram.com/p/BZLEWNuhJDc/
Jeszcze inna babeczka ma mi dziergać kocyk musztardowy z białymi pomponamito też się pochwalę, jak mi trochę gotówki przybędzie i zamówię w końcu
Agi83 lubi tę wiadomość
-
PatSim wrote:Agi ja zakochana w musztardzie u dzieci
. Małemu kupiłam musztardową czapkę i bamboszki
Zaraz wyszperam zdjęcie, bo dziewczyna co mi je dziergała wrzucała na insta.
https://www.instagram.com/p/BZLEWNuhJDc/
O mamo! Jakie to jest kochanePatSim lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Ja zdecydowanie szary (ale taki standardowy) albo kremowy czy biały z unisexów. Ogólnie chłopięce kolory mnie przerażają. Jakoś dziewczęce ubranka ładniejsze kolory mają... Ale może jak zacznę się orientować to zmienię zdanie. Ale brąz czy właśnie musztardowy to nie dla mnie. Nigdy mi się nie podobało to co modne...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnyKazio14 wrote:Ja zdecydowanie szary (ale taki standardowy) albo kremowy czy biały z unisexów. Ogólnie chłopięce kolory mnie przerażają. Jakoś dziewczęce ubranka ładniejsze kolory mają... Ale może jak zacznę się orientować to zmienię zdanie. Ale brąz czy właśnie musztardowy to nie dla mnie. Nigdy mi się nie podobało to co modne...
Ja jak się dowiedziałam, że chłopak i widziałam te kolory, dinozaury, auta na ciuchach to mi było słaboAle później jakoś poszło i serio podoba mi się "garderoba" młodego
Głównie jednak szarości, kremy, biele jak mówisz
Ale już dla przełamania te beże i brązy. Bo musztarda to mój ulubiony kolor, chociaż bardziej widzę w niej małą dziewczynkę
-
Po wizycie. Lekarz mnie uspokoił. Serduszko bije, maleństwo waży 162 gramy. I dalej nie wiem, kto tam mieszka
Niestety infekcja pochwy wróciła albo nie była doleczona, więc znów muszę stosować globulki.
W Lidlu skusiłam się tylko na pieluchy i śliniaczki, a dla mnie legginsy. Już miałam w ręku śpioszki, ale stwierdziłam, że to może poczekać. A może jeszcze będą ładniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 15:43
PatSim, Agi83, MamaPama lubią tę wiadomość
-
Ja mam sporo rzeczy z Lidla ślę nie wiem czy tylko moje na szwach robią się dziurki rozmiarowka jest zawyżone a spodenie polspuochy to na mojego synka w pasie o wiele za duże body ok te kopwrtowe mnie denerwowaly więc kupuję przez głowę
Ja poluje na pampersy z Lidla reż jest promocja Ale mam zapas i tak się zastanawiam czy kupuic może podjade wieczorem do Lidla
.
OjMarys gratulacje super ze wszystko w porządku
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
dzięki kobietki
ja na zakupy dla maluszka wybieram się jakoś w weekend ten lub następny do Outletu bo w Smyku ma być jakaś fajna wyprzedażOstatnio w wakacje na takiej promocji kupowałam synowi do szkoły po 10-15 zl :)było -70%
ja nie lubię przepłacać za ciuchy bo dzieci szybko rosną to raz a dwa że szybko niszczą
u nas w Lidlu nie ma czegoś takiego ze matki lecą i sobie z rak wyrywają i na drugi dzień już nic "sensego" nie ma jakoś tak spokojnie i z rozumem do tego wszyscy podchodzą
Marietta lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny! Wrzucajcie zdjęcia, czasem coś fajnie odgapić
Ja dziś wizytowałamDzidziuś śliczny, piękny, ciąża o 2 dni starsza. Niestety znów nie udało się go podglądnąć, co ma między nogami. Następne badanie połówkowe już powinno określić płeć. Będę mieć je robione w 22 tyg. w szpitalu na jakimś super sprzęcie.
Cieszę się bardzoRadość mnie przepełnia. Dziecko to cud życia, czekałam tak długo i się doczekałam
PatSim, martuśka737, Marietta lubią tę wiadomość
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
nick nieaktualny