Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny poza wszystkimi których i tak sporo martwi mnie jeszcze jedna rzecz , ile ważycie albo kiedy zaczęliście tyć ? Bo ja wazę 47-48 kg przy 165 i mam niedowagę .. jest 17 tydzień powinnam cokolwiek przytyć a tu nic , brzuch już lekko urósł waga stoi w miejscu na twarzy jeszcze gorzej schudłam .. a jem bardzo dużo wiec już nie wiem
-
Ja nie jestem chyba odpowiednią osobą do porównania
startowałam z nadwagą ok 68kg przy 162cm. Przez dietę cukrzycową schudłam ok 3kg a teraz odzyskałam niecały 1kg. Ważę się co poniedziałek więc zobaczę pojutrze czy coś przybyło. Mi chudnięcie nie przeszkadza bo ważę za dużo. Jem nawet dużo bo często (co 2-2,5 godz.) ale zmiana diety ma u mnie ogromne znaczenie. Nie wiem co Ci poradzić. Przecież nie będziesz się opychać na siłę. Może więcej tłuszczy? Jak zaczęłam jeść więcej majonezu i masła orzechowego to od razu zaczęłam tyć
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnyJem dużo majonezu również .. bardzo ciężka sprawa bo na twarzy już aż straszę , mam tak wystające kości ze można zarysować cała czaszkę i gdzie zaczynaja się oczodoły nigdy chyba nie miałam tak chudej buzi .. ale cała jestem bardzo chuda poza brzuchem już teraz
-
Justa1994 wrote:Dziewczyny poza wszystkimi których i tak sporo martwi mnie jeszcze jedna rzecz , ile ważycie albo kiedy zaczęliście tyć ? Bo ja wazę 47-48 kg przy 165 i mam niedowagę .. jest 17 tydzień powinnam cokolwiek przytyć a tu nic , brzuch już lekko urósł waga stoi w miejscu na twarzy jeszcze gorzej schudłam .. a jem bardzo dużo wiec już nie wiem
Ja teraz w 15 tygodniu przybralam 800 gramdo tej pory waga stała w miejscu
Nie mam niedowagi, ale mam jeszcze tą dolną granicę BMI
-
Ja startowalam z 45 przy wzroscie 156 a teraz mam juz 50kg ale brzuch mam duzy i cellulit wodny wiec wiem ze wode zbieram w organizmie. Pozatym z synem w ciazy przytylam 25kg z drugim synem wolalabym tego nie powtorzyc a na to sie zapowiada jednak nie chce sie głodzić
-
nick nieaktualny
-
KasiaMarysia to tyle co ja
KasiaMarysiaaa, Agi83 lubią tę wiadomość
-
Pisze sprostowanie ze moje "do mnie " to zle zrozumiana przeze mnie wiadomosc. Myslalam ze osoba ktora dodaje do grupy ba fb pyta do kogo jeszcze wyslac zaproszenia. Zostalo to zrozumiane inaczej przez cala reszte. Ja juz sie orzyznawalam ze jestem blondynka. Do grupy na fb dodaje Zgredek oczywiscie juz przekazalam ze honda92 czeka na zaproszenie do fb KasiaMarysia o tobie tez przekazywac czy napiszesz bezpośrednio do Zgredka
KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Pisze sprostowanie ze moje "do mnie " to zle zrozumiana przeze mnie wiadomosc. Myslalam ze osoba ktora dodaje do grupy ba fb pyta do kogo jeszcze wyslac zaproszenia. Zostalo to zrozumiane inaczej przez cala reszte. Ja juz sie orzyznawalam ze jestem blondynka. Do grupy na fb dodaje Zgredek oczywiscie juz przekazalam ze honda92 czeka na zaproszenie do fb KasiaMarysia o tobie tez przekazywac czy napiszesz bezpośrednio do Zgredka
Hahaha przekaż mojego linka:) tak będzie najszybciejto ja źle zrozumiałam:)
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
żabka, honda i KasiaMarysia powinnyscie juz miec zaproszenia od Zgredek
-
Miałam kolejne Usg moja dzidzia będzie chłopcem mam dowody na zdjęciu
Ma już 10 cm i 140g i tętno się uspokoiło teraz jest 153 i Dr uspokoił że wad żadnych nie widać i to był jednorazowy skok tętna po batoniku
W końcu mogę cieszyć się ciążą
Jestem taka szczęśliwa
OjMaryś, Kazio14, Agi83, Lilcia, juja00, PolaMinka, KasiaMarysiaaa, Lyanna, Skali89 lubią tę wiadomość
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
nick nieaktualny
-
Ja też przytyłam już 5 kg i ciekawi mnie jak później wygląda ten wzrost wagi jak rośnie ostro brzuch. Pewnie skończę z 20 kg na plusie
No cóż
Moja kruszynka ważyła 200 gram w 17t6d(czyli 5kg minus 200 gra m przytyłam ja
) hihi
Jest zdrowa jak rydz ma zdrowe serduszko i to najważniejsze
-
PodwojnaMama wrote:Dzieki dziewczyny za podpowiedz
jednak pappy nie bede juz robic.
Oj Marys ja mam cukrzyce i za niski cukier jak masz to tez nie dobrze bo moze dojsc do niedocukrzenia. Na czczo norma do 95 a godzina po posilku do 140. Obserwuj sie i jak bedzie taki niski jak 70 mialas to musisz to skonsultowac z diabetologiem.
właśnie jestem godz po śniadaniu ponad i cukier mam 190