Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tymi porodami karmieniem szkoda że to dziecko nie może wybrać jak chce przyjść ma świat jak chce być karmione wtedy nie byłoby problemu a tak będzie wieczny kłopot
Ja liczę na drugi łatwy poród pamiętam dziewczyny ze szpitala co po drugim sn po 2 h Skakala po łóżku
Ja będę rodzić w szpitalu gdzie nie ma znieczulenia bo oczywiście bo akurat nigdy nie ma anestezjologii na dyżurze chociaż pierwsze się obyło bez
-
karakorum wrote:Wytlumaczcie mi, jaki problem mają tesciowe z karmieniem piersią?
Bo napotkalam sie juz na MNOSTWO historii, w ktorych teściówa odciagala synową od karmienia piersia. Dlaczego?
-
MamaPama wrote:Lyanna a mogę zapytać z jakiego miasta jesteś, czy wolisz nie mówić ?
Bo wiem że z nad morza jak ja i zaczynam się martwić
Nie no, nie jest aż tak strasznieNie wiem jak na położniczym, ale na ginekologii są naprawdę fajne pielęgniarki. I lekarze w większości też w porządku ale zdarzają się takie wyjątki. Po prostu boję się trafić na takiego kogoś, jak zacznę rodzić.
Chciałam Ci wysłać zaproszenie do przyjaciółek, żeby napisać wiadomość prywatną ale nie mam u Ciebie takiej opcji
KasiaMarysiaaa gratuluję córeczkiDużo odpoczywaj i na pewno wszystko będzie w porządku!
Nawiasem mówiąc, to trochę mnie zmartwiło, że wszystkie bierzecie jeszcze luteinę/duphaston. Może nie tyle, że Wy bierzecie ale że ja już nie biorę. Lekarz kazał mi już odstawić i od kilku dni nie biorę, mimo że są plamienia.MamaPama, KasiaMarysiaaa lubią tę wiadomość
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
Lyanna, dziwne ze kazał odstawić skoro sa plamienia...
Dziewczyny które aplikują tabletki dopochwowo, powiedzcie mi proszę czy wyczuwacie szyjkę macicy, bo ja juz od ponad tygodnia jej nie czuje, a wczesniej zdarzały mi sie plamienia ze względu na jej podrażnienie. Nie wiem czy to jest powód do zmartwień czy skutek unoszenia sie macicy? Wizytę mam dopiero 10.10.KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Lyanna a rozmawiałaś z nim o tym że pojawiły się plamienia? Troszkę dziwnie. Ja nigdy nie brałam luteiny ale nawet tak zwyczajnie na logikę,dziwne to.
Moze warto by było zadzwonić i podpytać.
A co do zaproszenia zerknij w swoje wiadomości, w zakładkę powiadomienia. Nie masz tam ode mnie?
A z tym karmieniem to pierwszy raz słyszę żeby teściowa czy matka odciągały synowa/córkę. A to nowość...
Moze boją się o nasz biustWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 08:30
2018 👨👩👧 Córeczka ❤️
Ciąża z cukrzycą (dieta)
2023/24 starania o rodzeństwo 👶
Euthyrox 50
05.02 biel na teście (12dpo)
08.02 spodziewana 🐒 -
Ja brałam luteinę do minionego poniedziałku z powodu krwiaka który był. Teraz po odstawieniu miałam sama zdecydować czy jest mi potrzebna dalej. A miałam ją 2*1 dowcipnie bo jest skuteczniejsza niż ta podjęzykowa. Gdyby bolało mnie podbrzusze, czułabym twardnienie macicy itp to od razu miałam ją brać z powrotem, ale na szczęście wszystko jest dobrze i nic mi zbytnio nie dolega. W przypadku plamień trochę dziwne że lekarz kazał odstawić luteinę skoro pomaga ona funkcjonowaniu łożyska jak i jest podtrzymująca
https://www.maluchy.pl/li-73084.png -
Rozmawiałam z lekarzem od razu jak plamienie się pojawiło. U mnie to są takie plamienia nawracające - po badaniu, po współżyciu, ze zmęczenia, bez konkretnego powodu. Średnio raz na dwa tygodnie dzwonię w tej sprawie do lekarza, nawet nie muszę już się za bardzo przedstawiać i wyjaśniać o co chodzi
Może dlatego nie kazał przyjmować dalej Duphastonu. To znaczy ja byłam w trakcie schodzenia z dawki 3x1 do 1x1 i akurat to były ostatnie dni brania tabletek. Co nie zmienia faktu, że teraz zaczęłam się trochę martwić. A do poniedziałku się z nim nie skontaktuję, bo jest na urlopie
MamaPama, napisałam wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 11:06
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
byłam wczoraj u ginekologa na wizycie kontrolnej. Z dzidziusiem wszystko dobrze, mierzył kość udową i główkę-wszystko zgadza się z wiekiem ciąży (aktualnie 15t0d).
Powiedział też,że na 95% będzie dziewczynka
JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!w sumie to 1 dziecko więc płeć nie jest dla mnie istotna ale fajnie już wiedzieć kto mieszka w brzuszku
Na następnej wizycie za 4 tygodnie będę miała USG połówkowe. Trochę szybko ale lekarz mówi,że jestem szczupła więc powinno być już widać.juja00, Lyanna, KasiaMarysiaaa lubią tę wiadomość
-
honda Gratuluję super wiadomości
Ja dzisiaj mam dzień lenia, tak mnie jakoś od 10 zmuliło nic mi sie nie chce leze i ogladam "Kardaszianki"Wy tez tak macie ze nawet po jedzenie nie chce sie wstac albo siku ? Normalnie zero energii...
Cabank84 lubi tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:honda Gratuluję super wiadomości
Ja dzisiaj mam dzień lenia, tak mnie jakoś od 10 zmuliło nic mi sie nie chce leze i ogladam "Kardaszianki"Wy tez tak macie ze nawet po jedzenie nie chce sie wstac albo siku ? Normalnie zero energii...
Ja tak miałam ostatnio. Piękna pogoda, a ja leżę w łóżku i nic mi się nie chce. Kota pod pachę wzięłam i w kimęMam takie dni bez energii. Ale wczoraj to aż mnie nosiło, tylko że wieczorem nasilił się ból pachwin, bo za dużo chodziłam.
-
Ja ostatnio ciągle mam takie dni
może nie tyle co bez energii bo jak już wstanę to
coś tam posprzątam, zrobię obiad pójdę na zakupy itp. ale wystarczy że coś zjem i zaraz dopada mnie zmęczenieWstaje przykładowo tak jak dziś o 10 coś tam porobię do 14 później obiad i idę w kimę
wstaje o 18 nie mogę zasnąć do 3 nad ranem i tak non stop od tygodnia, już mnie to wykańcza
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Dokladnie. Ja wstanę o 7 dzieci do szkoły odprowadze i juz myślę jak się tu położyć. Dziś np. Spałam do 13 .... dobrze ze dzieci obiad w szkole mają.... non stop śpiąca, dostaje zadyszki i ogólnie szybko trace energie. Mam nadzieje ze mi to przejdzie bo straszny burdelu w domu, okna i firanki aż straszą a ja śpię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny