Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach Maryś nastraszyłaś nas! No ja też się przemogłam i założyłam nowe konto na fb a Natkę dodałam do przyjaciółek tylko pytanie czy Ona tu jeszcze zagląda... Ale forum nie porzucę, będę najwyżej pisać podwójnie. Mam tu jeszcze jeden ukochany wątek którego nie porzucę
Rudzik1 lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Tez staram sie byc i tu i tu
-
Napisac do Zgredek. Zaprosic do przyjaciolek pozniej wyslac wiadomosc i ona was doda na fb do grupy
-
Jestem, jestem. Staram sue na bieżąco odczytywac wasze wiadomości i akceptować zaproszenia. Jeśli ktoś chce dołączyć do grupy na fb musi mi wysłać zaproszenie do przyjaciółek tu, na belly. Resztę poinstruuje w wiadomosci.
OjMaryś, Jagnasam, Indiana_dzika lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Ja lubię czytać co tam u Was a że tu jakoś cicho to założyłam fikcyjne konto, będę próbować chociaż fb nie lubię. Pisać i tak będę tutaj bo i tak wchodzę na wątek cukrzycowy.
Agi83 lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemanko z rana kochane
ale mam cisnienie w zaokragleniu 80/50
ale o dziwo czuje sie dobrze tylko nos mam zawalony strasznie.
W nocy dyzur miala polozna ktora mialam przy porodzie corki i juz sie ugadalysmy ze od 21 tyg zaczynamy wspolne spotkania i edukacje oraz ze pomoze mi w czasie pologutakze tyle dobrego
Jagnasam, Dreamy_Girl, panama, KasiaMarysiaaa lubią tę wiadomość
-
OjMarys ja też miewam takie ciśnienie moje podstawowe to 100 na 60 także kawa z rana jak śmietana
Wypoczywaj kochana
Ja dziś idę rekreacjir pozbierać jabłka zaraz wstaje i jadę na zakupy póki synek śpi ..
Wczoraj się dziwnie czułam trochę poszalalam z synkiem i miałam jakiś zawrót głowy czy co blednik szalał Ale dziś ok już
Miłego dnia
Ps. Ja narazie zostaje tu może to i lepiej ze jest nas mniej nie ma takiego chaosu Oki co c