Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali89 wrote:Verbena myślę że dobrze robisz jednak w szpitalu przynajmniej masz poczucie ze coś robisz ze będziesz pod kontrolą wiec czekamy na meldunek w szpitalu a teraz odpoczywajcie
Dokładnie to samo chciałam napisać, mimo wszystko będziesz bezpieczniejsza w szpitalu, jak będzie się coś działo to od razu zareagują.. Jesteś bardzo dzielna w tym wszystkim, a wasze dziecko mimo wszystko jest niesamowicie silne, oby tak dalej i oby wszystko ułożyło się możliwie jak najlepiej.
-
Verbena, trzymam cały czas mocno kciuki, mały już przybrał na wadze, do 400g wymaganych w Warszawie brakuje mu kilku dni
jedz dużo na święta to w nowym roku będzie miał na bank
06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
A ja znowu o pieluchach
ma allegro dostałam kupon promocyjny i dzięki niemu premium care 2 pampersa 240 sztuk wychodzi mi z przesyłką za darmo za 97,99 więc na bank wezmę. Poszukajcie, może też dostałyście ten kupon
El*a, pippi lubią tę wiadomość
06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
ja wzięłam 2, bo syn urodził się dość duży (3500g) i wcale nie nosił 1
a teraz kupiłam już 2 paczki 1 marki happy i myślę, że 2, które są od 3 do 6 bardziej się przydadzą. Tylko zwróć uwagę wkładając do koszyka, bo to muszą być dokładnie te, które są w kuponie opisane, na inne nie wejdzie
06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
I ja życzę Wam spokojnych Świąt, bezstresowo ruszających się bobasów podczas rodzinnych spotkań i dobrego samopoczucia, by móc dać upust kulinarnemu apetytowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 20:13
El*a, erre, Fortitudo, pippi, ZAneczka lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Ja również życzę wam wszystkim spokojnych świąt w gronie najbliższych
erre, Fortitudo, Skali89, El*a, ZAneczka, pippi lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Wesołych Świąt kochane
Wszystkiego dobrego, zdrowia, błogosławieństwa Bożego szybkiego rozwiązania
erre, Cabank84, ZAneczka, pippi, El*a lubią tę wiadomość
-
Witam. Ja 9 stycznia wybieram się na usg 3 czy 4 d. Ostatnie. Mam nadzieje ze dostane chociaż foto bo ta uparciucha niechce się pokazać! ...wierci się cały czas. W czwartek zacznę 29 tc.... ale zleciło! !!... po nowym roku profilaktycznie zaczne się pakować do szpitala. Skompletować wyprawkę, pieluchy kosmetyki... no i zastanawiam się kiedy oraz gdzie zglosic ze nie chce żadnej poloznej po porodzie...
ZAneczka lubi tę wiadomość
-
Hejo
Jak tam świętowanie?
U nas dzisiaj luźniejszy dzieńI początek 30 tc. Zaczynamy z Mężem szykować torbę do szpitala, więc pranko dziecięcych ciuszków nas czeka i kupowanie rzeczy dla mnie.
A resztę rzeczy do domu dla dzidzi na spokojnie:)
Cabank84 - mi się wydaje, że musisz się do swojej przychodni rodzinnej zgłosić jeśli nie chcesz położnej środowiskowej po porodzie, bo to ktoś z Twojej przychodni będzie przychodził. Przynajmniej u nas tak jest.J.S lubi tę wiadomość