Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_ruda dziękuję ze ogarniasz ta listę!
Mnie nie udaje się ciągle usiąść do komputera a z telefonu nie dam rady przekleic bo nie umiem :p
ZAneczka serdeczne gratulacje!!!
Ja właśnie kręcę się na piłce, bo coś Ola ucieka na skos ciągle, a jak już zaliczyłam pozytywnie kwalifikacje w szpitalu do SN po cc to wolałabym żeby ułożenie miednicowe nie stanęło nam na drodze -
Fortitudo wrote:Mi też się śnią jakieś koszmary i budzę się co chwilę
Mnie się śniło ze jestem operatorem kamery w "pytanie na sniadanie" ale zamiast kamery dali mi endoskop na cienkim druciku i obraz latał jAK szalony i wszyscy byli na mnie źliEl*a, Fortitudo, gaga_32 lubią tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciazy mialam cc ze wzgledu na posladkowe ulozenie. Tydzien przed 2 tygodnie przed planowana cesarka odeszly mi wody i dostalam skurczy co 2 min, takze na izbe i od razu wzięli mnie na cc. Takze jesli macie z jakis powodow zaplanowane cc i cos sie zacznie dziac to na ip jechac. Ja gdybym chwile poczekala to musialabym rodzic sn bo jak dojechalam (po ok pol godz od odejscia wod) to mialam juz 7cm rozwarcia
ZAneczka lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam dziwne sny ostatnio rozmawialam z papieżem bedac na wczasach w Hiszpanii haha
Sylwia91 jak Cie boli wszystko to moze jedz na ip i sprawdz czy wszystko na pewno okWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 11:26
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Jak do wieczora się nie uspokoi to pojadę... Na szczęście czuje ruchy Małej to jestem spokojniejsza trochę...
Co do snów to jak już uda mi się zasnąć to też mam nieźle pokręcone.. ostatnio o 4 się zerwałam i siadłam na łóżku i zaczęłam płakać okropnie bo takie mi się głupoty śniły że szkoda gadać... -
Sylwia maluchy w brzuchu są bezpieczne i nic im się przez takie upadki nie dzieje, ale dla własnego spokoju bym pojechała. Moja przyjaciółka w poznej ciazy upadla centralnie na brzuch - umierala z niepokoju, w szpitalu powiedzieli jej, ze dziecku nie ma prawa nic sie stać. Oczywiscie maluch przyszedl na swiat cały, zdrowy i bez siniakow
Ja sie strasznie boje, ze akcja zacznie sie za szybko. Dzisiaj od rana trzyma mnie ucisk/skurcz (?) w podbrzuszu, nie wiem jak to interpretować. Mała jest strasznie aktywna dzisiaj.Sylwia91 lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Co do snów mam ich mnóstwo ale jeden utkwił mi w pamięci ze jestem już na łóżku rodzę za chwile słyszę gratulacje ma Pani chłopca na co ja „coooo?? Zajebie tego doktora ja przecież mam w domu wszystko rozowe”uśmiałam się z tego snu potem to bylo podczas kapletowania wyprawki teraz już wyszytsko gotowe i czeka na córę oczywiście nie jestem maniaczka różu ale i tak tych malutkich rzeczy dla dziewczynek jest prawie co jedna to róż na szczęście mamy tez kolor szary..ja dziś obudziłam się o 4 rano i już nie spałam muliło mnie brzuch bolał jak na okres tocchhba mógłby być te skurcze przepowiadające cosraz częściej kłucie na dole i zmiany nastrojów ... No nic czekamy
anitka710 lubi tę wiadomość
2014- ciąża pozamaciczna Hiperprolaktynemia-> Dostinex
02.03.2018 Igusia na świecie (3cs)
08.2020 misja rodzeństwo ( 2021zaś.
02.01.22- II --> rośnij
-
Kropeczka89 wrote:Dziewczyny od jakiegos czasu jestem caly czas spuchnieta... teściowa nawet dzisiaj mi zwrocila uwage ze bardzo spuchnieta jestem. Czy powinno mnie to martwic? Robilam badania moczu i jest wszystko ok, wizyte mam we wtorek dopiero.
A jakie masz ciśnienie ? Obrzęki są groźne jak jest wysokie ciśnienie plus białko w moczu