Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie plamiłam choć cały czas zagladam, bo dzwigam córeczke i troche sie boje.
Co do objawów to senność straszna a ogólnie jakby wszystko ustąpiło.
Dziewczyny które karmią mam do Was pytanko. Nie macie problemów z pękającymi sutkami? Ja od kilku tygodni mam masakre -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonqa30 wrote:A mnie dopadła grzybica wiadomo gdzie:( Na razie ratuję się clotrimazolum ale mało pomaga. Wizyta u gina dopiero we wtorek. A Wy jak sobie radzicie?
Kup sobie multigyn mnie ratował w ciąży
Hej hej. Tyle piszecie że nie jestem w stanie Was nadrobić u mnie objawów ciąży brak, wszystko jest normalnie wiec nawet nie dochodzi do mnie to że jestem w ciąży 26.07 mam pierwsza wizytę u gina. Wolałam iść 7.08 ale gin chciał mnie zobaczyć przed moim wyjazdem wiec idę ponad tydzień szybciej bedzie to 6-7 tc wiec na nic nie liczę najbardziej obawiam się bolacych piersi żeby nie przeszkadzało to w karmieniu starszakailonqa30 lubi tę wiadomość
-
Dreamy_Girl wrote:Ja plamiłam jeden dzień - trzy dni po spodziewanej @ i było to niewielkie plamienie. Później już nic. Ale u każdego jest inaczej.
Od piątku złapało mnie wstrętne przeziębienie. Leżę, kuruję się, wygrzewam. Próbowałam domowych sposobów, ale musiałam włączyć apteczne - oscillococcinum. To homeopatyk, więc podobno nie szkodzi w 1 trymestrze, ale miałam lekkie obawy. Po nim od razu poczułam się lepiej. Mam nadzieję, że teraz będę szybko zdrowieć, a fasolka też jest cała i zdrowa. Do tego od wczoraj dziwnie boli mnie sam dół podbrzusza - ale wydaje mi się, że to mięśnie od kaszlu i kataru - oby. Z niecierpliwością czekam na wizytę 25go.
Nie martw się :0 ja z synem miałam anginę (antybiotyki) i 40 stopni gorączki w I trymestrze. Zdrowy jak rydz, wzorcowy chłopakDreamy_Girl lubi tę wiadomość
06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
KasiaMarysiaaa wrote:Robiłyście już grupę krwi morfologię i mocz ?
Ile czeka się na grupę krwi ? Dużo fiolek pobierają ?A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualnyTeż macie tak, że bolą Was piersi tylko gdy je dotykacie ?
Mam wrażenie, że bolą mnie mniej a oczywiście google dobra rada przewiduje najgorsze... Chyba muszę odłączyć Internet
Mi lekarka kazała przynieść wyniki na 27 lipca czyli 8 tydzień w takim razie sama Wam poopowiadam ile to krwi idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 18:11
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim! Jestem nowa, więc napiszę kilka słów o sobie Mam już dwoje małych dzieci i obecnie TP na 22.03 OM 15.06. Ciąża zupełnie nieplanowana, wręcz złoty strzał Ale odwrotu nie ma, podołamy! Postaram się zaglądać w miarę możliwości, ale codziennej obecności nie mogę zagwarantować przez najbliższy czas, pochłania mnie zbyt dużo obowiązków- mimo to BBF jest bliskie mojemu sercu, niestety nie mam dostępu do starego konta, ale może coś niebawem zaradze w tym temacie.
Póki co mam za sobą kilka testów pozytywnych, pobolewania w podbrzuszu, zwiększenie apetytu i odczucia jak w każdej poprzedniej ciąży, więc żadna nowość, ale przecież dopiero co rodzilam (młodsza ma rok).
Uściski dla wszystkich brzuszkow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 19:04
Marietta lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Ja nie plamiłam choć cały czas zagladam, bo dzwigam córeczke i troche sie boje.
Co do objawów to senność straszna a ogólnie jakby wszystko ustąpiło.
Dziewczyny które karmią mam do Was pytanko. Nie macie problemów z pękającymi sutkami? Ja od kilku tygodni mam masakre
U mnie problemów z karmieniem brak, na szczęście Za to nerwowość... oj...
Ponoć mleko za kilkanaście tygodni zmieni smak i dziecko może odrzucić pierś. Sama nie wiem czy jestem gotowa na koniec kpAnia_1986 lubi tę wiadomość
-
Kasia moje cycuszki mają lepsze i gorsze dni. Generalnie jak je zostawiam w spokoju, nie dotykam, daje wolne od stanika to nie boli, albo bardzo mało. Gorzej jak się uleżą w biustonoszu, po calym dniu noszenia przy sciaganiu az mnie ciarki przechodza, tak bola. Stanik dobry, dopasowany. Tak samo mam rano przy wstawaniu, gdy sie ruszam po paru godzinach w jednej pozycji.
KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
karakorum wrote:Mi lekarz powiedzial, ze wszystko zrobimy na nastepnej wizycie, 01.08, w 10 tc. Zalozy mi wtedy karte ciazy i porobia wszystkie badania.
Ja też mam drugą wizytę na 01.08 u mnie będzie 11 tydz. O moich badaniach na razie nic nie mówiła (trochę to dziwne) ale mamy zdecydować czy chcemy i jakie chcemy badania prenatalne (PAPP-A czy NIPT, w Polsce pod nazwą NIFTY). Różnica w cenie niewielka więc raczej zdecydujemy się na NIPT. Z tego co czytałam są dokładniejsze.
Niech ten czas szybciej leci chciałabym już mieć tą pewność, że z maluszkiem wszystko ok...nasz mały króliczku
-
IskiereczkiTrzy wrote:U mnie problemów z karmieniem brak, na szczęście Za to nerwowość... oj...
Ponoć mleko za kilkanaście tygodni zmieni smak i dziecko może odrzucić pierś. Sama nie wiem czy jestem gotowa na koniec kp
Moja corka odrzucila sama, jakoś w okolicach 10-12 tydzien. Z poczatku bylo mi z tym ciezko i zle, ale po tygodniu juz sie przezwyczailam