Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
adelcia wrote:Cześć dziewczyny,
mam pytanie. Byłam na becie 16dpo -1495, 19dpo- 6245.Była któraś z Was w podobnych dniach?Wydaje mi się wysoka. Z pierwszą córką 12dpo miałam tylko 268.
Pozdrawiam.
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
Zgredek 12 wrote:Arga- nie jesten ekspertka w becie ale wiem, ze ok terminu spodziewanej @ mysi byc przyrist ok 66%. Potem, z kazdym dniem rosnie mniej, wolniej i to normalne. Poszukaj info w tym kalkulatorze przyrostu hcg na belly.
W pierwszej ciąży na tym etapie miałam już 29 tys a teraz nie wiem co się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 18:04
-
nick nieaktualny
-
Ja pierwsza wizyte bede miala dopiero 25 lipca a i tak pewnie na serduszko bedzie za wczesnie i zobacze dopiero za tydzien-dwa. Te czekanie zawsze jest straszne mimo, ze nigdy nie poronilam, wiec nawet nie wyobrazam sobie jak ciezko jest czekac innym dziewczynom
-
Ja mam mdłości od rana,mimo że to dopiero 5/6ty tydzień . Najgorzej,że mam pod opieką roczne dziecko które nie usiedzi sekundy na tyłku. Własnie wyslałam meża po frytki,może nie wrócę w gorszej formie za pół godziny. miałam od 1 sierpnia wracać do pracy,ale chyba w ogóle nie wrócę,bo i po co-żeby wymiotować w łazience i po 3 dniach iść na l4? Masakra, zazdroszczę dziewczynom które omija ta "przyjemność" w ciąży. Ale podobno mdłości to efekt wysokiego beta hcg. A moje jest chyba wysokie. Moga być i bliźniaki oby zdrowe i oby cohciaż 1 dziewczyna byla Bo mi maz nie da spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 18:42
Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadelcia wrote:Ja mam mdłości od rana,mimo że to dopiero 5/6ty tydzień . Najgorzej,że mam pod opieką roczne dziecko które nie usiedzi sekundy na tyłku. Własnie wyslałam meża po frytki,może nie wrócę w gorszej formie za pół godziny. miałam od 1 sierpnia wracać do pracy,ale chyba w ogóle nie wrócę,bo i po co-żeby wymiotować w łazience i po 3 dniach iść na l4? Masakra, zazdroszczę dziewczynom które omija ta "przyjemność" w ciąży. Ale podobno mdłości to efekt wysokiego beta hcg. A moje jest chyba wysokie. Moga być i bliźniaki oby zdrowe i oby cohciaż 1 dziewczyna byla Bo mi maz nie da spokoju
W takim razie z moją ciążą jest coś nie tak bo w ogóle nie wymiotuje a mdli mnie raz na parę dni i to z głodu -
Chyba nie można tak zakladac i uogolniac. Każda z nas jest inna i inaczej ciąże może przechodzic. Ja juz zaczynam schizowac, a przecież nie o to chodzi, zwłaszcza w poczatkach ciazy.... ja mam tylko wzdecia i planuje sie nie przejmowac brakiem innych objawow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 19:20
mitonia lubi tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
nick nieaktualnyPowiem wam, że ja to już bym sobie posiedziala w domu. Poświęciła bym więcej czasu sobie i rodzinie, bo ta z uwagi na późne godziny powrotu jest dosyć zaniedbana. W piątek wizyta, czekam na potwierdzenie i w poniedziałek mówię szefom, aby szukali zastępstwa. Mam umowę do maja 2019 roku i zapewne jak kogoś znajdą to dla mnie miejsca już tam nie będzie, więc tym bardziej mi już nie zależy. Takie przykre realia w naszej kochanej PL.