Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ubrać... ale chłopakowi buty kupić to jakaś masakra. Byłam w ccc dla dziewczyn 2 regały wszyyyystko tam było, a dla chłopca takiego małego 15 par butow w tym 4 takie wysokie.. także skończyło się na lasocki kids 120zl... bo nic innego nie bylo, a wszystko w podobnej cenie. masakra.
-
O, a Radek już nosi buty? A jaki rozmiar mu kupiłas? Bo moja to dalej w soksach na spacer jeździ:p zupełnie jeszcze o butach dla niej nie myślałam... Może na te pierwsze urodziny dostanie :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 21:04
-
Haha Radek rządzi!
U nas tfu tfu od niedzieli dziecko nie usypia już na cycku. Wystarczy ją przytulić i pobujać dupka i zasypia. Chyba mój okres się do tego przyczynił, bo kilka dni przed tak wariowala przy piersi, ze mnie krew zalewała.. Oby tak już zostało!ZAneczka lubi tę wiadomość
-
Ja parę dni temu straciłam cierpliwość przy nocnym zasypianiu. Wsadzilam do łóżeczka, poplakal chwilę i usnął. Od tej pory kładę po butli do łóżeczka i nuce kołysanke. Zasypia w 3 min bez jekniecia. Aż się mąż dziwi, że tak szybko i bez placzu teraz zasypia.
-
Tak, beta jest dużo bardziej miarodajna niż test, ale jeśli dobrze pamiętam to pozytywny może wyjść przy podwyższonym którymś hormonie... Prolaktyna? Nie pamiętam, poprawcie mnie jak coś. Dlatego pisałam, żeby zrobić drugi z innej firmy, bo może ten był wadliwy, a może któryś hormon zeswirowal i daje fałszywie dodatni test.
Co do laboratorium to bardzo możliwe. Ja przez pierwsze tygodnie ciąży byłam na antybiotyku, bo mi fałszywie dodatnia toxoplazmoza wyszła. I to kilka razy, prawdopodobnie stare urządzenia lub odczynniki w laboratorium.
EDIT: odczytałam, prolaktyna nie falszuje testu. Wynik może być zafalszowany przez torbiel jajnika, która może wydzielac beta hcg. Oczywiście nie ma co od razu zakładać złego. Ja bym powtórzyła betę w innym laboratorium a test swoją drogąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 13:22
-
nick nieaktualnymała_ruda trzymam kciuki za betę! Ja niestety na zdjęciu nic nie widzę. Pewnie to też od zdjęcia zależne.
erre wynik 0,1 jest negatywny, ale nie wiem w którym dniu cyklu robiłaś.
U nas nadal prawidłowe siedzenie jest nieciekawe, walczę z tym moim łobuzem i nic. Trochę posiedzi, pójdzie sobie ode mnie i znów usiądzie po swojemu. Hehe, ale ja mu spokoju nie dam!
My też będziemy się starać o dzidzię w moim kolejnym cyklu. Już nawet mam moje leki na stymulowanie jajników.ZAneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tego co wiem to Karakorum i ktoś jeszcze. No beta negatywna ale ta druga kreska mnie zastanawia. Nie zmyslam mąż też widzi. A jak już on widzi to coś znaczy. W pierwszej ciazy w 26dc miałam druga kreskę 2h po sikaniu, a nie było widać zaraz po zrobieniu. Poczekam 2 dni i zrobię kolejny test.
ZAneczka lubi tę wiadomość