Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyblo wrote:Hej, hej, my z krewetką po wizycie przed chwilą Mierzy 15,7mm i serduszko przyspieszyło do 158 więc wszystko dobrze. Następne usg to już genetyczne za 4 tyg!
Ale powiem Wam, że jestem pełna obaw.. tyle aniołków z 10 -11 tygodnia widzę....
gratulacje zazdroszczę wizyty serduszkowej nasza dopiero we wtorek -
3. tydzień - 5 - 50 mIU/ml
4. tydzień - 5 - 426 mIU/ml
5. tydzień - 18 - 7,340 mIU/ml
6. tydzień - 1,080 - 56,500 mIU/ml
7. - 8. tydzień - 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9. - 12. tydzień - 25,700 - 288,000 mIU/ml
13. - 16. tydzień - 13,300 - 254,000 mIU/ml
17. - 24. tydzień - 4,060 - 165,400 mIU/ml
25. - 40. tydzień - 3,640 - 117,000 mIU/ml
a to są normy z labolatorium ze strony internetowej.😇😁😇😇😁 -
dandelion wrote:dziewczyny, ja czekam u lekarza, co prawda moja wizyta dopiero za tydzień, ale w nocy lekko plamilam. rano zadzwonilam do lekarza, kazal przyjsc, trzymajcie kciuki
Dandelion jak tam, już po wizycie?
PatSim - dzięki i cierpliwości życzę, wyczekiwania na wizytę zawsze się dłuuuuużżżżyyy.. -
u nas wszystko ok, była szybka kontrola, widzialam dzidzię i serduszko (nadal lekarz nie mierzy więc nie mogłam posłuchać). zarodek ma 17,6 mm, jesteśmy w 8+2 tc jak widać na moim przykładzie, ustapienie objawów 10 dni temu nie oznacza tragedii. plamienie było z najpewniej z szyjki bo w usg czysto. mam się oszczędzać i za tydz wrócić na wizytę
Arga, Kasia.ke1, Patu, Natka94, IskiereczkiTrzy, Dani lubią tę wiadomość
-
dandelion wrote:u nas wszystko ok, była szybka kontrola, widzialam dzidzię i serduszko (nadal lekarz nie mierzy więc nie mogłam posłuchać). zarodek ma 17,6 mm, jesteśmy w 8+2 tc jak widać na moim przykładzie, ustapienie objawów 10 dni temu nie oznacza tragedii. plamienie było z najpewniej z szyjki bo w usg czysto. mam się oszczędzać i za tydz wrócić na wizytę
Super!!! Odpoczywaj -
nick nieaktualny
-
KasiaMarysiaaa wrote:Życzę wam wszystkim miłego dnia
Ja zbieram się właśnie do pracy i czeka mnie cały dzień w aucie a ma być podobno upał
W sobotę czekają mnie podstawowe badania grupa krwi morfologia mocz tak żeby na 27 na wizytę było gotowe.
Mam taką fajną ginekolog a muszę ją zmienić jak pójdę na l4 bo nie dam rady do niej dojeżdżać, jest w miejscu mojej pracy a ja mieszkam daleko.
Jest ktoś ze śląska ?
Katowice
-
KasiaMarysiaaa wrote:Życzę wam wszystkim miłego dnia
Ja zbieram się właśnie do pracy i czeka mnie cały dzień w aucie a ma być podobno upał
W sobotę czekają mnie podstawowe badania grupa krwi morfologia mocz tak żeby na 27 na wizytę było gotowe.
Mam taką fajną ginekolog a muszę ją zmienić jak pójdę na l4 bo nie dam rady do niej dojeżdżać, jest w miejscu mojej pracy a ja mieszkam daleko.
Jest ktoś ze śląska ?
Ja z Bielska
-
nick nieaktualny
-
ja jeszcze nie, na ostatniej wizycie zarodek miał 3mm, więc mało było widać
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Można dołączyć? Chociaż na razie bardzo nieśmiało
Dzisiaj ujrzałam dwie kreski na teście, na wtorek umówiłam już wizytę.
Początek ostatniego okresu 11.06. Datę porodu wylicza mi na 19.03.
Tak bardzo się boję. Swoją pierwszą ciążę poroniłam w styczniu tego roku. Boję się powtórki z 'rozrywki'.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2017, 13:48
Patu, IskiereczkiTrzy lubią tę wiadomość
-
Cześć kobietki
ja też nieśmiało zaglądam i dołączam
Wg kalendarza jestem w 5 tyg i 5 dniu ciąży. Ostatni okres miałam 10.06.
Miesiączki miałam od lat bardzo regularne, praktycznie co do dnia, cykle 28 dniowe. Bety nie robiłam, do lekarza planuję pójść dopiero na początku sierpnia żeby była większa szansa usłyszeć serduszko.
To moja pierwsza ciąża i tak naprawdę ogromne zaskoczenie
izza ale nam się zbiegły datyZgredek 12, Patu, IskiereczkiTrzy, Kasia.ke1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
honda92 wrote:Hej dziewczyny, ja właśnie odebrałam wyniki krwi i moczu.
Mocz poza licznymi bakteriami OK, ale martwie się krwią.
Mam obniżone RBC (3.98 gdzie norma 4.00-5.00) oraz HCT (35,6 gdzie norma 37.0-47.0). Czy wiecie co to może oznaczać? Początkowo myślałam, że to anemia ale HGB w normie. Wizyta u gin dopiero w poniedziałek
Muszę zrobić zupę, a tak mi się nie chce ruszać tyłka z kanapy -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny i ja nieśmiało dołączam do wątku. Termin to 22.03.2018
Beta z 18 lipca 2013,18, beta z dzisiaj 4769,33
Pierwsza wizyta już była pęcherzyk jest tam gdzie powinien być
Następna wizyta 16 sierpnia.
Powiedzcie jak wytrzymać do tego czasu i nie zwariować z zamartwiania się (to moja pierwsza ciąża)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2017, 14:53
wiecznie, Patu, IskiereczkiTrzy, Marietta lubią tę wiadomość