Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
IskiereczkiTrzy wrote:Gratulacje! Który masz dokładnie tydzień ciąży? Chciałabym iść na USG w piątek, to będzie 6t1d i zastanawiam się czy jest już szansa na serduszko
U mnie 5t5d nie liczyłam na serduszkoIskiereczkiTrzy lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Zgredek-ja mam zamiar popracować do końca września-akurat będę w 17tc. Myśle,że będzie to juz bezpieczny okres. Poza tym,nie będę mie więcej niż 3mce przerwy w wypłacie świadczeń z Zus, także macierzyńskie będę miała na tym samym pozomie co w 1szej ciąży (a zależy mi natym). Szczerze,gdybym nie musiała tyle płacić za opiekunkę to bym mogła pracowac do samego końca,jak z córką. A tak, posiedzę te 5 miesięcy w domu. Szkoda mi tej pracy,szef nie będzie zadowolony że po 2miesiącach idę na l4,ale cóż poradzić...
-
Natka94 wrote:hej! U mnie wsyztsko dobrze!
Serduszko bije jak dzwon 10tc (OM), a bąbel ma 8 tygodni!
Jestem taka szczęśliwaTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Natka ściskam mocno również Ci kibicuje bo skoro Tobie się udało to nam również musi się udać. Każde żyjące serduszko i zarodek to mocne wsparcie dla innych mam które również drżą o malucha zwłaszcza tu na początku. Jestem nowa mam nadzieję że u was zostanę. Wcześniej byłam na ovufriend.Lilcia ja Też odebrałam wyniki różyczka mam igg aż 388 ! A o igm nic mi nie napisali. Też się wyatraszylam. Ale jedno badanie nie daje pewności zwłaszcza jak wynik masz wątpliwości. Zrób jeszcze raz to Cie uspokoi.inne badania w porządku?
2014- ciąża pozamaciczna Hiperprolaktynemia-> Dostinex
02.03.2018 Igusia na świecie (3cs)
08.2020 misja rodzeństwo ( 2021zaś.
02.01.22- II --> rośnij
-
Trzecia beta, pięknie podskoczyła o 113%. Teraz robię przerwę, przestaję się stresować. Ufff...
IskiereczkiTrzy, Marietta lubią tę wiadomość
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
Eh ja też dziś zrobiłam bete i progesteron i czekam. Głupki z nas, że się tym katujemy, jakby to na coś miało wpłynąć. Tylko serwujemy okruszkom stresy...
Ja dziś prawie nie wychodzę z łóżka, naczynia uciekają ze zlewu, pranie z pralki a ja gniję. Nie mam na nic sił, a wyrzuty sumienia mnie chyba zamęczą.I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
nick nieaktualny
-
Łoooo, odebrałam moją betę, w pon była 82, a dziś już 777! Także przyrost kosmiczny, bo na początku było tak beznadziejnie, że wyłam, że biochemiczna. Także jak widać początkowe złe przyrosty niczego nie przesądzają.
Buźka dla was, idę się cieszyć. W łóżku.IskiereczkiTrzy, mitonia, LonaW, KasiaMarysiaaa, Krokodylica, Marietta lubią tę wiadomość
I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
Ja tez juz po wizycie! Moje Malenstwo ma 8mm a serduszko bije 146/min!!! Czuje sie wspaniale!
Zabka87, honda92, IskiereczkiTrzy, ilonqa30, Dreamy_Girl, KasiaMarysiaaa, Ania_1986, Krokodylica, emi87, Arga, wiecznie, Zgredek 12, Indiana_dzika lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
nick nieaktualnyHej, ja się takimi pozytywnymi wieściami nie mogę dzisiaj podzielić. Jest pęcherzyk 16 mm i ciałko żółte, zarodka nie widać. Uspokoił mnie ze za tydzień powinno być dzidzie i serce. Kto był na usg w podobnym wieku ciazowym ? W dodatku wykrył w lewym jajniku torbiel wielkości 3 cm.cytologia zrobioną zobaczymy co pokaże. A tabletki, które biorę z powodu arytmi mogą powodować wczesny poród i niska masę urodzeniowa. Dzisiaj nic nie będzie mi w stanie polepszyć humoru.
Jednakże serdecznie gratuluje dzisiejszych dobrych wieści -
Nataliens wrote:Hej, ja się takimi pozytywnymi wieściami nie mogę dzisiaj podzielić. Jest pęcherzyk 16 mm i ciałko żółte, zarodka nie widać. Uspokoił mnie ze za tydzień powinno być dzidzie i serce. Kto był na usg w podobnym wieku ciazowym ? W dodatku wykrył w lewym jajniku torbiel wielkości 3 cm.cytologia zrobioną zobaczymy co pokaże. A tabletki, które biorę z powodu arytmi mogą powodować wczesny poród i niska masę urodzeniowa. Dzisiaj nic nie będzie mi w stanie polepszyć humoru.
Jednakże serdecznie gratuluje dzisiejszych dobrych wieści
Ja w pierwszej ciazy bylam w 6+0 i nie bylo widac zarodka a kilka dni później bilo serce wystarczy ze pozniej doszlo do zagniezdzenia