MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety z tymi zabiegami, to każdy szpital ma swoją praktykę. Są takie, które na siłę chcą wywołać poronienie farmakologicznie, i dopiero jak się samo zacznie, to robią zabieg.
Sam zabieg nie boli, kładziesz się na fotelu i po chwili odplywasz, budzisz się już w swoim łóżku na sali. Ważne żeby przez 2h po zabiegu nie jeść, nie pić i nie podnosić głowy, bo inaczej może się to skończyć wymiotami, albo migreną.
Lotos33 zabierz też duże podpaski, albo podkłady poporodowe, bo pierwsze dni po zabiegu możesz mieć bardzo mocne krwawienie. Trzymaj się! -
LwieSerce wrote:oj, przepraszam, przeczyłam o Aniołku i nie spojrzałam na datę.
No właśnie różnie to bywa. Dobrze, że u mnie ten czopek podziałał i w ten sam dzień był zabieg. Zresztą nie wiadomo kiedy tak naprawdę to wszystko się stało
I przed zabiegiem min. 6h na czczo. Po zabiegu dopiero po 2h można pić, jeść. Ja w tym czasie cały czas praktycznie spałam, bo tak mnie głowa bolała.
Podkłady i podpaski to zależy od szpitala. U mnie dawali ale i tak mąż dowiózł takie duże jak po porodzie np. bella mama czerwone opakowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 14:28
klamka lubi tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Strasznie mi przykro.
Teraz taki najgorszy czas, największe zagrożenie straty... przynajmniej takie mam wrażenie.
Jestem z Wami myślami.
Jeżeli któraś z Was zdecyduje się na pochówek bądź po prostu chce mieć jakąś pamiątkę, zgłoście się do Tęczowego Kocyka.Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
klamka wrote:Co do imion to dla chlopaca podobaja mi sie Ignacy, Axel, Bruno, a dla dziewczynki Lucia, Magnolia, Cassiopea. Ja nie mieszkam w Polsce, maz nie jest Polakiem, wiec bedziemy szukac imion pasujacych do naszego nazwiska, no ale imion tez nie chcialabym typowo greckich... tez wolalabym imie nie biblijne. Cos z mitologii greckiej moze, albo cos staroskandynawskiego. Sama nie wiem, maz narazie nie chce rozmawiac o imionach, bo to dla niego troche za bardzo wychodzenie w przyszlosc... Zaczniemy myslec za jakis czas pewnie...
Moje osobiste robocze imie dla chlopca to Axel. Bo oczywiscie jestem przekonana, ze bedzie chlopak.klamka lubi tę wiadomość
. -
nick nieaktualny
-
Jenny, Lotos - Dziewczyny, tak ogromnie mi przykro. Takie straty są okropne. Współczuję Wam bardzo
Trzymajcie się i nie dajcie złym myślom. Zacznijcie planować coś wielkiego, co zaprzątnie Wam głowy. Nie jest to łatwe, ale łagodniej-mam nadzieję-przeżyjecie żałobę...Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Wspolczuje strat:(
Ja mam wizyte w poniedzialek 27.08. A prenatalne 13.09, bede wtedy w 12 tygodniu 4 dniu. Po weekendzie mam wizyte wiec juz niedlugo z czego sie ciesze chociaz czeka nas intensywny weekend bo malujemy pokoj bo pozniej jak sie maluszek urodzi to juz kompletnie nie bedziemy miec czasu z dwoma urwisami, no chyba ze bedzie dziewczynka to nie bedzie tak zle:pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 17:01
-
Czesc, niestety i ja Was muszę opuścić wczoraj dowiedziałam sie, że serduszko przestało bić, dodatkowo już się kurczy a kosmówka odkleja w poniedziałek będę miała zabieg na polnej w Poznaniu.
Niestety po 1. Poronieniu zrobiliśmy masę badań, wyszły tylko mutacje, które miały być wyciszone zastrzykami. Ale niestety neopaarin i Acard nie pomogły ale trzeba być dzielnym i wierzyc, że w końcu się uda...
A Wam dziewczyny życzę spokojnych ciąż i oby moje imię zamykało te nieszczęsną listę strat. Życzę wam z całego serca dużo zdrowia i obyście powitały w marcu swoje kochane dzieciątkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 18:59
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny