MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Super macie brzuszki dziewczyny później wrzucę swój
Klamka gratulacje córeczki!
U nas na pewno dzidziuś będzie z początku w naszej sypialni, będziemy się jednak starać żeby spał w swoim łóżeczku zobaczymy czy się uda.
Zostawiam Wam jeszcze mojego okruszka z wizyty z 10.09, bo nie wrzucałam zdjęcia. Teraz aby do czwartku do prenatalnych
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9098584cc31.jpg
Zimowaa, patuniek86, msmarmify, Reniferra, Ulv15, Salsefia, Ankakaranka87, Marza89, Anet85, Katia89, iNso87, lkc, bbeczka91, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Kleopatra, klamka, teverde, india, enka90 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
A to moje dziecie na ostatniej wizycie. Mam nadzieje, ze zadziala bo pierwszy raz wstawiam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ae61a3943f2.jpgmsmarmify, Ulv15, patuniek86, Salsefia, Ankakaranka87, Marza89, Katia89, iNso87, lkc, bbeczka91, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Kleopatra, Sana, Reniferra, teverde, india, enka90 lubią tę wiadomość
-
My mieszkamy w domu, ale dostępnych mamy ok 54 m w tym tylko jeden pokój, ogromną kuchnię i sporą łazienkę, no i korytarz. więc chcąc nie chcąc na razie dziecko będzie z nami w sypialni. W przyszłym roku planujemy wymianę dachu i wtedy zrobimy sobie jeszcze może z 2 pokoje na strychu.
lkc lubi tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Hej, ja już po prenatalnych . Wreszcie odetchnęłam...
Dzidziuś ma się dobrze, trochę się tylko plecami do nas wypinał. Wyniki wygląda na to, że wszystkie ok, NT 2,2. Mam nadzieję, że te z krwi za tydzień potwierdzą ten wynik
Ale, co już wcześniej się pojawiało, jest o tydzień starszy. Mierzy 7,81 cm i wychodzi, że termin porodu mam na 21 marca. Także niespodziewanie przeskoczyłam w 2 trymestr i 14 tydzień ciążyReniferra, patuniek86, Katia89, lkc, Salsefia, bbeczka91, Ankakaranka87, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Kleopatra, Parsleyek, iNso87, Sana, Butterfly 83, msmarmify, teverde, india, Alisssa lubią tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
Zimowaa wrote:Dziękuję naprawdę za rzeczową opinie. Z kim bym nie rozmawiała to jak wspominam o pokoju dla dziecka to mam wrażenie że jestem wyrodną matka. Mój mąż jest aktywny zawodowo i nie wyobrażam sobie żeby wstawał 3x w ciągu nocy dlatego że ja wstaje mleko odciągnąć czy nakarmić maleństwo i nie sądzę żeby to było samolubstwo ze strony mojej czy męża.
-
Enka, kciuki zaciśnięte
Tak samo dla Ikc, patkaaxx i India
Ja mam wizytę o 9.00, zaraz wychodzę
Zawsze jest kolejka do położnej, więc muszę być co najmniej pół godziny wcześniej
No i dowiem się, ile przytyłam
Ciekawe, czy z lekarzem podejrzymy maleństwo-Chociaż może płeć bym zobaczyłaenka90, Makowe Szczęście, teverde, india, iNso87, Sana, Marza89 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dlatego ja w domu nie mam wagi
Jak mi się baterie rozładowały 7 lat temu, tak uznałam, że po co mi waga?
I dzięki temu mniej się denerwuję każdego dnia
Wahania dobowe wagi nawet u zdrowych są normą
Matko-widziałyście mój brzuch. Dzisiaj założyłam na siebie obcisłą bluzkę, więc brzuch widać jeszcze lepiej.
Tymczasem komunikacja miejska rządzi się swoimi prawami Musiałam poprosić o ustąpienie mi miejsca, bo w metrze zawsze mi się robi słabo. I tak było tym razem...Pola Róża
-
nick nieaktualny
-
U mnie też waga szaleje wczoraj miałam o 0.7kg mniej niż dzisiaj. Ja akurat ważne się codziennie bo wolę mieć kontrolę nad tym co się dzieje tym bardziej, że ja z rych co pol życia na diecie. Jak na razie jest ok bo ok 0.8 kg do przodu.Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Ja już po wizycie
Usg nie było-trudno
Ale zrobił cytologię, dał skierowanie na połówkowe, morfologię i mocz. I l4 do 17 października, kiedy będę mieć kolejną wizytę
I wsio
Na usg już się zapisałam na 7/11 - niestety terminy tylko nocne Nie wiem, jak wytrzymam do 20.20...Makowe Szczęście, klamka, Anet85, Kleopatra lubią tę wiadomość
Pola Róża