MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My przy córce mieliśmy wózek Bebetto Holland i o ile z gondoli byłam mega zadowolona, tak już spacerówka była dla mnie niepraktyczna - duża, nieporęczna. Także córka pojeździła w niej miesiąc i kupiliśmy Joie Litetrax 4 Plus. Teraz pewnie zrobimy tak samo - będziemy korzystać tylko z gondoli, a potem sprzedamy wózek i kupimy praktyczną spacerówkę
iNso87 wooow a u mnie dopiero za 2 dni 4 miesiąc i II trymestrAnet85, iNso87 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
No właśnie ja słyszałam ze te spacerówki kubełkowe mają dla dziecka lepsza pozycje ale szczerze Wam powiem ze średnio jestem do nich przekonana.. z kolei taka spacerówka ze standardowych polskich wózków (np. typu bebetto) tez słabo do mnie przemawia bo jest za duża i myślę ze będzie ciężko z nią podróżować - bo zajmie cały bagażnik. No i już jestem w mega rozterce, całe szczęście ze jest jeszcze trochę czasu do podjęcia ostatecznej decyzji
Mega wpadł mi w oko silver cross surf -
Inso, ale super, już teraz z górki Ci pójdzie
My nadal w czwartym i ruchów nadal brak
Zaczynam się martwić chyba ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 07:59
iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly to Twoja pierwsza ciąża? Ja w pierwszej takie "trzepotanie skrzydełek motyla" poczułam dopiero w 16t5d, a ruchy w 20t2d teraz też jeszcze nic nie czuję, choć to moja druga ciąża. Nie martw się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:33
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Butterfly to Twoja pierwsza ciąża? Ja w pierwszej takie "trzepotanie skrzydełek motyla" poczułam dopiero w 16t5d, a ruchy w 20t2d teraz też jeszcze nic nie czuję, choć to moja druga ciąża. Nie martw się!
To moja czwarta ciąża A poród będzie drugi, bo dwa poronienia za mną, jedno w 7tc a drugie w 19tc
Norbi- 16.08.2003
Tak czytam Wasze opinie o wózkach i chciałam się Was dziewczyny spytać, czy któraś miala doświadczenie z wózkiem anex sport 3w1? Wiem że za wcześnie na wybór wózka ale pomału zaczynam się rozglądać za czymś, wybór jest ogromny, mozna się zgubić w tym gąszczu
II trymestr miał przynieść poprawę samopoczucia a u mnie od rana mdłości, zawroty i bóle głowy... Nie dałam rady pójść do pracy... Mam nadzieję ze to normalne i ze nic złego się nie dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:44
-
mayka wrote:Butterfly Chryste w 19 TC? Bardzo mi przykro...
A powiedz czy działo się coś od początku niedobrego z ciążą?
W 12tyg+3d miałam usg genetyczne i wyszło że jest problem,wróciłam do PL bo stwierdziłam że tu mieszkam ,lekarze się na pewno mylą, no i nim zrobili badania to trochę czasu minęło. No i badania w styczniu wyszły dużo gorsze niż grudniu, mała po prostu umierała. No i wyszło że to był pech i doszliśmy do statystyk. No przecież ileś kobiet na ileś statystycznie urodzi chore dziecko.
Norbi- 16.08.2003
Katia89 wrote:Butterfly strasznie mi przykro z powodu Twojej straty... Trzymamy kciuki żeby już teraz wszystko było dobrze :*
Dziękuję Katia89 :-*Katia89 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Witam się przy poniedziałku.
Miałam się dziś wybrać na badania jednak jest tak zimno że siłą mnie z domu nikt nie wyciągnie. Herbatka z cytrynką i lenistwo.
Rozważałam opcje anex sport 2 w 1 bo fotelik- nosidełko chcemy kupić inne.
Koleżanka korzysta obecnie i odradziła. Kupiła nowy a już trzy razy go odsyłała do producenta ze względu na usterki. Być może trafił się jej felerny model ale mnie odstraszyło. Wizualnie jednak są śliczne
-
nick nieaktualny
-
Katia89 wrote:Zimowa, fotelik mial usterki czy cały wózek?
Fotelik i temat dotyczył stelażu nie znam tematu dokładnie więc nie gdybam porostu na początku rozważaliśmy zakup od niej. Jednak po tych przygodach zrezygnowałam z tego modelu w ogóle. Choć gondolki bardzo mi się podobają. -
enka90 wrote:A słyszałyście coś o baby design np. husky? Ja czytam złe opinie do każdego wózka i już strasznie dużo modeli odrzuciłam ^^'
Przyznam że widzę po raz pierwszy
Mam to samo z odrzucaniem. Jak podoba mi się gondola to spacerówka wielka. Jak podoba się całość to koła niepompowane i nie wygodne składanie itd itd itd Masakra.
Ps: Jak wydaje mi się że znalazłam ideał to budżet nie ten ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 09:58
-
Cześć dziewczyny!
Katia, moja szwagierka kupiła właśnie tego anexa i nie była zadowolona. Szczególnie ze spacwrówki, ale co dokładnie to nie wiem. Generalnie sprzedali dość szybko i kupili nową spacerówkę. A fotelik od anexa ma testy zderzeniowe dobre? Bo tak jak już pisałyśmy, lepiej kupić wózek 2w1 i osobno dobry fotelik z dobrymi ocenami m.in testami ADAC.
Butterfly 83 ja jestem wyżej a słabiutko czuję ruchy. Z córką czułam dopiero koło 21. Teraz czuję bardzo nieregularnie jakieś puknięcie w okolicach blizny po cc. Jeszcze mamy czas na ruchy dziewczyny! Kiedy masz wizytę, żeby się uspokoić?
Inso możesz mi wpisać dzisiaj wizytę. Mam dopiero koło 18 na NFZ. Ciekawa jestem, czy coś powie ta doktorka o poziomie wód. Stracha oczywiście mam, czy wszystko dobrze.
iNso87 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Lwie Serce, fotelik ma jakieś normy ECE... Ale o tych testach zderzeniowych co wspomnialas nic nie piszą... Powiem szczerze że małe mam pojęcie o tym i chyba macie racje ze lepiej kupić dobry fotelik osobno... Można się pogubić w tym wszystkim.
Trzymam kciuki za udaną wizytę -
LwieSerce wrote:Cześć dziewczyny!
Katia, moja szwagierka kupiła właśnie tego anexa i nie była zadowolona. Szczególnie ze spacwrówki, ale co dokładnie to nie wiem. Generalnie sprzedali dość szybko i kupili nową spacerówkę. A fotelik od anexa ma testy zderzeniowe dobre? Bo tak jak już pisałyśmy, lepiej kupić wózek 2w1 i osobno dobry fotelik z dobrymi ocenami m.in testami ADAC.
Butterfly 83 ja jestem wyżej a słabiutko czuję ruchy. Z córką czułam dopiero koło 21. Teraz czuję bardzo nieregularnie jakieś puknięcie w okolicach blizny po cc. Jeszcze mamy czas na ruchy dziewczyny! Kiedy masz wizytę, żeby się uspokoić?
Inso możesz mi wpisać dzisiaj wizytę. Mam dopiero koło 18 na NFZ. Ciekawa jestem, czy coś powie ta doktorka o poziomie wód. Stracha oczywiście mam, czy wszystko dobrze.
Wizytę mam w następny poniedziałek, czyli 01.10 ok 11 godziny.
Norbi- 16.08.2003
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *