MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe - to smyk.com
Patuniek trzymaj się kochana, jesteśmy z Tobą, czekamy na wieści:*
Makowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No więc tak-wszystko ok.
"Zdarza się"
W każdym razie dzieciątko zdrowe i serduszko bije. To też nie wody.
Mam brać no spa nie doraźnie, ale 3 razy dziennie i zwiększyć magnez do 3 tabletek. Być może nawet do końca ciąży...
A, no i mam odpoczywać jeszcze więcej. Nosz kurczę, ostatni tydzień to jeden wielki odpoczynek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 10:21
Makowe Szczęście, iNso87, Izziee, Katia89, Parsleyek, klamka, Butterfly 83, lkc, Ulv15, msmarmify, Reniferra, enka90, mimoza lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek, kamień z serca. Oszczędzaj się, cieszę się, że jest okej:)
patuniek86 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Patuniek dobrze,ze wszystko ok! No tak na ip to zawsze pociesza: albo "tak sie zdarza" albo "to normalne" czy "nic tu sie nie dzieje"
eh.
Ja ide dopiero rosol robic. Z rana z Mala do biedry musialam po zakupy skoczyc. Jeszcze tak Jej sie gumaczki spodobaly,ze musialam wziac;) na nogi w sklepie zalozyla i tak wyszla:p hehehe w sumie i tak nie ma to sie moze przydadza teraz na jesienButterfly 83, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Patuniek super, że wszystko dobrze. Oszczędzaj się
Nie wiem czy wiecie, ale w poniedziałek będą rzeczy dla maluszków w biedronce. Ciuszki, rożki, pościele i poduszka do spania dla kobiet w ciąży. Ja się chyba na tą poduszkę skuszęButterfly 83, patuniek86, iNso87, msmarmify lubią tę wiadomość
Laura
-
Izziee wrote:Patuniek super, że wszystko dobrze. Oszczędzaj się
Nie wiem czy wiecie, ale w poniedziałek będą rzeczy dla maluszków w biedronce. Ciuszki, rożki, pościele i poduszka do spania dla kobiet w ciąży. Ja się chyba na tą poduszkę skuszę
Czyli lidl i biedronka robią promocję w tym samym czasie? NieźlePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Izziee wrote:Patuniek super, że wszystko dobrze. Oszczędzaj się
Nie wiem czy wiecie, ale w poniedziałek będą rzeczy dla maluszków w biedronce. Ciuszki, rożki, pościele i poduszka do spania dla kobiet w ciąży. Ja się chyba na tą poduszkę skuszę
Izziee a masz gdzieś link do gazetki? Też chętnie zobaczyłabym poduszkę29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
A ja się witam ponownie, pisałam zaraz po Patuniek86,a teraz nie widzę swojego posta. Więc nie wiem czy się wgl nie dodał, czy zniknął jakoś, czy co po prostu nie widzę...? Nie wiem
W każdym bądź razie pisałam Patuniek86 że to dobrze, że pojedziesz na IP,a teraz zamiast tego dodam, że się bardzo cieszę, że jest wszystko dobrze z dzieciątkiem i że to nie sączące się wody!
Poza tym chciałam polubić dodane zdjęcie kotka ze zdrowym żarciem he he, podoba mi się bardzo i zupełnie się z tym zgadzamNo ale jak klikałam lubię to mnie wywalalo na sama górę strony za każdym razem wrrr...
I dzięki za link do gazetki z Biedry. Już zaglądam-i wyśle mamę albo siostrę ma zakupy,bo nie mieszkam w w PL.
A poza tym witam się z Wami w rozpoczętym 18 tyg, no i rozpoczętym 5tym miesiącu o ile się nie mylę :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 11:19
patuniek86, iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *