MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Marza, super wyglądasz
.
Mi też czasem drętwieją. Ja mam wrażenie, że są niedokrwione. Budzę się i też właśnie zawsze ta zdrętwiała jest na górze. Potem jak zmienię pozycję, to jest przyjemne mrowienie i wszystko wraca do normy. Może to być związane z tym, że serce teraz musi się więcej napracować żeby nas dokrwić odpowiednio, więcej krwi, większe obciążenie i takie są efekty.
Marza89, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Patuniek ile tego białka miałaś w moczu?
Reniferra pokażesz otulacze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:30
patuniek86 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Reniferra wrote:https://motherhood.pl/sklep/otulaczek-9/
Takie 2 zamówiłam. Zasugerowałam się tym, że mają ten atest.
Zapisałam sobie:) dzięki. Z Nelą nie używałam, ale może teraz kupię na próbę.Reniferra lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
LwieSerce bez takich mi tu! Ja jeszcze brzuszka dostanę, albo cała pójdę i będę jak waleń na lądzie!
haha
Kawa koniecznie, nie wymigasz się
Dziękuję dziewczyny! ❤️:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:43
-
LwieSerce wrote:Patuniek ile tego białka miałaś w moczu?
Reniferra pokażesz otulacze?
Miałam cytować, nie lubić
Niedużo, więc się nie martwię15mg/dl. Identyczny wynik miałam w poniedziałek, nawet ciężar właściwy taki sam
Mój gin przyjmuje tylko we środy i czwartki, więc zapytałam co online, co robić-kazał się skonsultować z internistą. Więc jutro idę do internistyPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Marza89 śliczny ten Twój brzuszek, mój może jest odobinkę większy, ale spokojnie jeszcze nam przybędzie
A ciasto mniam ....
Marza89 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualnypatuniek86 wrote:Ja miewam podobnie, jak klamka
Lewy bok-prawa rękaAle nie zawsze.
Niestety źle układamy głowę na poduszce, która dodatkowo nie wspiera kręgosłupa szyjnego-i takie efekty.
Kręgosłup powinien być w jednej linii. Głowa to najcięższy punkt i niestety lubi opadać, kiedy leżymy na boku. Zwykłe poduszki, jeśli ich dobrze nie ułożymy szybko się odkształcają i głowa znowu leży na materacu.
Nie trzeba od razu kupować poduszek ortopedycznych, tylko nauczyć się układać normalną poduszkę
Sprawdźcie, jakiej wysokości są Wasze poduszki. Cześć z Was być może ma poduszki do spania na brzuchu-niskie i płaskie. One na pewno powinny być wymienione na czas, kiedy na brzuchu nie będziecie mogły spać.
Miałam bardzo dużo problemów z kręgosłupem szyjnym po wypadku i 7 tygodniach w sztywnym kołnierzu. Oprócz ćwiczeń, których nigdy nie znosiłam i unikałam ich, jak ognia, dobre pozycje do spania to podstawa -
Marza89 rzeczywiscie ladny brzyszek , malutki. Ale duzo dziewczyn ma takie male jeszcze w 20 tygodniu z tego co widzialam. I super ciasto, tez takie zrobię.
Ja dzisiaj znowu na zumbie bylam, ale powiem szczerze ze jakos energii nie mialam.
Ogladacie julie kobus na you tubie? Bo tez czesto opowiada o swojej ciazy a tez ma termin na marzec i jest bardzo szczupla a brzuszek spory.
A to moj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5b9838c5b65.jpg
I orawie nikt nie woe jeszcze u nas w rodzinie o ciazy bo jak cos szerszego zaloze to nie widac poza tym tesciow juz dawno nie widzialam ale zamierzamy powiedziec na poczatku listopada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 21:04
Ksiazka1, patuniek86, Marza89, Parsleyek, Anet85, iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Kleopatra, "pic or didn't happen"
Dawaj zdjęcie, na pewno nie jest źle!
Zresztą my podziwiamy brzuszkipatuniek86 lubi tę wiadomość
-
Wow jak pięknie wyglądacie! Nie no to mój brzuszek już jest spory;))
Dziś rozmawiałam ze znajomymi którzy chcą do nas przyjechać i okazało się ze najbliższy wolny weekend mamy na koniec listopada. A tak to ciagle coś albo ktoś nas odwiedza albo my gdzieś jedziemy.
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
nick nieaktualnyReniferra wrote:https://motherhood.pl/sklep/otulaczek-9/
Takie 2 zamówiłam. Zasugerowałam się tym, że mają ten atest.zgapilam i od razu kupiłam :p ale tylko jeden, bo mam jeszcze 3 rożki, więc będą na zmianę.
Reniferra lubi tę wiadomość
-
Śliczne macie brzuszki
Otulacze z motherhood są dość duże, mój synek się w nim topił i w efekcie go nie używaliśmy, bo jak do niego dorósł to już nie potrzebował otulania...no ale on był raczej z tych mniejszych dzieciza to ich śpiworek bardzo nam spasował
Ja jeszcze nic nie zaczęłam kupować, czekam na połówkowe
-
nick nieaktualny
-
Ksiazka1 wrote:Mamakropka a ile Twój synek miał wzrostu i ile ważył jak się urodził?
2930 g i 53 cmwięc drobniutki. Do otulania na początku używaliśmy pieluszek bambusowych (ale to był sierpień), potem przez chwilę woombie. No i długo też przydawał się rożek, teraz na pewno zainwestuję w nowy, cieplejszy i dziewczyński
-
Hej, Marza, Elcia sliczne brzuszki.
Ja to juz tez mam wiekszy, ale jak ktos nie wie o ciazy to jeszcze nie pomysli. Ostatnio dziewczyny w pracy sie dowiedzialy i mowia, ze jak juz wiedza to rzeczywiscie cos widza, ale zanim sie dowiedzialy to by w zyciu nie sie nie domyslily.
Ja zaczynam sie delikatnie martwic, bo mialam pojedyncze przypadki puchniecia nog. Sprawdzam cisnienie codziennie i niby jest ok, nawet troche niskie wiec niewiem skad to sie bierze.
W poprzedniej ciazy mialam stan przedrzucawkowy i hellp i teraz wszystko kontroluje bardziej, ale martwie sie, bo to dopiero 18ty tydzien, w tamtej ciazy zaczelo sie po 25 tyg no i bylo upalne lato, teraz sama niewiem...
Mam nadzieje ze sie nie pokomplikuje.
Marza89 lubi tę wiadomość