MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od kilku dni jem na sniadanie pol bulki na drugie sniadanie pije inke z mlekiem plus maly wafelek potem obiad na kolacje pol bulki i potem kakao lub cos lekkiego np. troche salatki. W miedzyczasie zdarzy mi sie zjesc tafelek czekolady . Mimo takiego jedzenia waga nadal rosnie w szybkim tempie
-
Na jutro umówiłam innego rodzaju wizytę
Od męża na urodziny dostałam voucher na masaż dla kobiet w ciążyI nareszcie idę
Masaże uwielbiam, w szczególności pleców- co raczej jutro odpada
Ciekawe, jak to będzie wyglądało
iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek to daj znac,bo sama jestem ciekawa jak taki masaz kobiety w ciazy wyglada? No bo na brzuchu wlasnie sie nie polozysz:D
U mnie najgorzej tez te zachcianki na slodycze:/ takze nie mam juz watpliowsci,ze bedzie dziewczynkamialam tak samo z obiema pannami swymi. Z reszta moja Mama powiedziala mi,ze zauwazyla jak jem.. i wiedziala jak zwykle odrazu,ze chlopca to tu nie bedzie ale nie chciala mi Malza dolowac hahaha Moje ulubione danie a raczej sniadanie to bialy ser i dzem sliwkowy, ktory sama robilam 2 msc temu.. takze ten:p i zawsze rano jak zawozilam Laure do szkoly to czesto zajezdzalam do Niej na drugie sniadanie to i tak sie z tym serem i dzemem stolowalam
do tego herbata z miodem nom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 19:07
-
Dziewczyny w ktoeym tygodniu mialyscie lub macie zaplanowane polowkowe. U mnie przypada na 21+1 wiec chyba bedzie ok?
Poki co z wagi i sposobu tycia jestem zadowolona, idzie w kształty brzuszek, ktory uwielbiam
Poza tym miło na serduchu sie robi jak co chwilę slysze mile slowa i komplementy nt wyglądu, mam nadzieje, ze szczereUlv15 lubi tę wiadomość
-
Mamaginekolog gdzieś pisała, że połówkowe najlepiej między skończonym 20 tyg a 22
Ja mam 2 listopada połówkowe i będę miała 21 + 3 więc myślę, że też problemów nie będzie, tym bardziej, że ginekolog też zawsze liczy skończone tyg
I cześć dziewczyny ❤️
Gratulacje z wizyt! ❤️ -
india wrote:Dziewczyny w ktoeym tygodniu mialyscie lub macie zaplanowane polowkowe. U mnie przypada na 21+1 wiec chyba bedzie ok?
Ja połówkowe mam zaplanowane na 13.11 i wtedy będzie u mnie identycznie jak u Ciebie - 21+1d.
Teraz już doczekać się nie mogę poniedziałkowej wizyty. Jakiś ogólny niepokój mnie ogarnął choć nic się nie dzieje
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ja mam 7.11-21t2d
No chyba, że popatrzę na kalendarz wg mojego gina, do którego nie dociera, że miałam krótki cykl (Co na każdym usg się potwierdza), to wtedy będzie 20t5d
I tak-i tak będę akurat w terminie
Pola Róża
-
iNso87 wrote:Patuniek to daj znac,bo sama jestem ciekawa jak taki masaz kobiety w ciazy wyglada? No bo na brzuchu wlasnie sie nie polozysz:D
U mnie najgorzej tez te zachcianki na slodycze:/ takze nie mam juz watpliowsci,ze bedzie dziewczynkamialam tak samo z obiema pannami swymi. Z reszta moja Mama powiedziala mi,ze zauwazyla jak jem.. i wiedziala jak zwykle odrazu,ze chlopca to tu nie bedzie ale nie chciala mi Malza dolowac hahaha Moje ulubione danie a raczej sniadanie to bialy ser i dzem sliwkowy, ktory sama robilam 2 msc temu.. takze ten:p i zawsze rano jak zawozilam Laure do szkoly to czesto zajezdzalam do Niej na drugie sniadanie to i tak sie z tym serem i dzemem stolowalam
Dam znać
Z tymi zachciankami to też ciekawostka... U mnie niby córka, słodkie czasami zjem - ale bardziej wolę mleko, kapustę itp
Nawet po jednym ciastku dzisiaj upieczonym jestem zasłodzona...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 19:41
Pola Róża
-
Patuniek86 tak tak października
siedząc w domu na L4 mam wrażenie że cofamy się w rozwoju ;-( z moją pamięcią też jest słabo jak sobie czegoś nie zapisze to zapominam ;-/
My mamy mieć synka i jem głównie nabiał czasem ryby i kwaśneale słodkie też zjem
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
iNso87 wrote:Patuniek to daj znac,bo sama jestem ciekawa jak taki masaz kobiety w ciazy wyglada? No bo na brzuchu wlasnie sie nie polozysz:D
Ja też szaleje za białym serkiem i tostem z dżemem, no coś pysznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 20:09
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Ja mam 3 synów i w każdej z tych ciąż jadłam słodkie. W pierwszej głównie naleśniki. W drugiej batony czekoladowe a w trzeciej dużo awokado ;] teraz jem podobnie a ma być dziewczynka ;] więc chyba nie ma w tym dużo prawdy.
lkc lubi tę wiadomość
-
A ja się stresuję co będzie z moim polowkowym, bo mam umówione na 12.11. a właśnie w sejmie głosują, żeby w tym roku ogłosić wtedy dzień wolny od pracy. Powariowali, wolny dzień fajna sprawa, ale kto ogłasza takie rzeczy 3 tygodnie przed terminem??? Do mojej lekarki terminy umawia się 6 tygodni na przód, jakim cudem przełożą mi to polowkowe na inny dzień?
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:A ja się stresuję co będzie z moim polowkowym, bo mam umówione na 12.11. a właśnie w sejmie głosują, żeby w tym roku ogłosić wtedy dzień wolny od pracy. Powariowali, wolny dzień fajna sprawa, ale kto ogłasza takie rzeczy 3 tygodnie przed terminem??? Do mojej lekarki terminy umawia się 6 tygodni na przód, jakim cudem przełożą mi to polowkowe na inny dzień?
Zadzwoń do przychodni/lekarki i dowiedz się, co zrobić, jeśli faktycznie 12 listopada będzie wolny. Obawiam się, że ten projekt przejdzie, więc jest duże prawdopodobieństwo, że wszystko będzie pozamykane. A tak ustalicie plan "B"Pola Róża
-
nick nieaktualnyElcia89 wrote:Ja od kilku dni jem na sniadanie pol bulki na drugie sniadanie pije inke z mlekiem plus maly wafelek potem obiad na kolacje pol bulki i potem kakao lub cos lekkiego np. troche salatki. W miedzyczasie zdarzy mi sie zjesc tafelek czekolady . Mimo takiego jedzenia waga nadal rosnie w szybkim tempie
Inso żelki? Ale bym zjadła... Ehhh, nie mam w domu a narobilas chęci;)
India polowkowe 21+1 są bardzo ok
Ja miałam dzisiaj polowkowe właśnie 21+1 wszystko dobrze, ale długie usg bo mała nie chciała współpracowaćważy 420gram., dostałam skierowanie na glukoze i inne podstawowe badania. Powtórzył mi też badanie czystości pochwy, bo miałam coś nie tak wcześniej, przyjmowałam globulki, mam nadzieję że się poprawi. Jestem szczęśliwa że wszystko dobrze
kehlana_miyu, india, lkc, patuniek86, Parsleyek, iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Zadzwoń do przychodni/lekarki i dowiedz się, co zrobić, jeśli faktycznie 12 listopada będzie wolny. Obawiam się, że ten projekt przejdzie, więc jest duże prawdopodobieństwo, że wszystko będzie pozamykane. A tak ustalicie plan "B"
Zadzwonię oczywiście, ale czekam na potwierdzenie, że to weszło w życie (też uważam, że wejdzie). Ale jak znam życie i sposób działania recepcji to zanim sami ogarną co zrobić ze wszystkimi pacjentami w takim wypadku to chwilę potrwa
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Zadzwonię oczywiście, ale czekam na potwierdzenie, że to weszło w życie (też uważam, że wejdzie). Ale jak znam życie i sposób działania recepcji to zanim sami ogarną co zrobić ze wszystkimi pacjentami w takim wypadku to chwilę potrwa
Wiesz, jak już wejdzie (A może wejść powiedzmy za 2 tygodnie), to będzie za późno. Nie możesz zadzwonić jutro? A może się okaże, że będziesz pierwsza z takim telefonem i zapiszą Cię dodatkowo na inny dzień...
Ja bym nie czekała, tylko dzwoniłaPola Róża