MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Elcia mi tez wyszły moczany na poczatku ciąży. Byłam na wizycie u urologa i mówił, że w ciąży to dość częste, kazał dużo pic i brać magnez. Powtórzyłam badanie po tygodniu i było Ok już.
Zachcianki ciążowe brałam za mit, ale od zeszłego tygodnia mam czasem dziwne zestawienia, żółty ser z dżemem i jeszcze pomidor na to mi się marzyhaha
patuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Chasia, super
Ja właśnie wróciłam z komodą
To były błyskawiczne zakupy, zajęły nam niecałe 10 minutWiedziałam, jaką chcę, więc tylko wejście, pójście pod odpowiedni regał, wzięcie 2 paczek (23 I 32 kg) i do samochodu
Tylko dlatego, że jeden z kuponów traci ważność 31.10 mąż się zgodził na zakupyTak to pewnie dopiero listopad-grudzień coś by się ogarniało
A tak 60 zł taniej
lkc, serena1989, iNso87, Makowe Szczęście, Marza89 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualnySalsefia wrote:Zachcianki ciążowe brałam za mit, ale od zeszłego tygodnia mam czasem dziwne zestawienia, żółty ser z dżemem i jeszcze pomidor na to mi się marzy
haha
Hahato mnie rozbawilas na koniec dnia, takiego zestawienia to jeszcze nie widziałam a i pewnie bym nie zjadła :p
-
Ksiazka1 wrote:Haha
to mnie rozbawilas na koniec dnia, takiego zestawienia to jeszcze nie widziałam a i pewnie bym nie zjadła :p
Ja dziwnych zachcianek w tej ciazy nie mialam' ale w 1. Zrobilam na obiad placki ziemniaczane i zjedlismy( nie jem ani ze śmietaną ani z cukrem) i siedzę tak patrze na te placki a na stole stoi słoik z nutella i przeszła mi przez glowe taka mysl- ciekawe jak to będzie razem smakowało. Na szczęście ogarnęłam sie i wynioslam jedno i drugie do kuchni:) bez degustacjiKsiazka1 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ja do smarowania się p/rozstępom podchodziłam po macoszemu. W ciąży z córką starałam się smarować 2xdziennie od 2go trymestru. Używałam Bio-oil i krem z Tolpy, rozstępy wyszły, z tym że ja bardzo dużo przytyłam(30kg), a poza tym mam tendencję do rozstępów. No i w tej ciąży, po przeczytaniu na ten temat artykułu u mamaginekolog, stwierdziłam że kupię zwykły balsam z Babydream z serii mama(ok.10zl). Ale.. jak zobaczyłam na grupie bliźniaczej, na FB, zdjęcia brzuchów od dziewczyn... tego się nie da odzobaczyc
mąż od razu kazał mi czytać o specyfikach i zainwestowałam w olejek z Clarinsa, jego używam na noc, a rano balsam z Tolpy. Widzę że już mam pierwsze rozstępy, ale mam nadzieję że unikne efektu tygrysa....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 21:48
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Profesjonaknej sesji brzuszkowej nie planuje, może przy okazji maz mi zrobi jakies zdjecia aby miec do wspomnien na przyszłość. Ale jezeli chodzi maluszka to chyba sie skusze
Ja smaruje sie 2xcodziennie po kapieli, ale u mnie to.normalna procedura. Nie mam zadnych kosmetyków na rozstepy, jedyniebte balsamy i oliwki co do tej pory. Ale fakt cellulit zrobil sie trraz widocznychyba po prostu trzeba to przetrwac
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Byliśmy dziś na wizycie i dowiedzieliśmy sie, że czekamy na chłopca i dziewczynkę
patuniek86, Makowe Szczęście, Ksiazka1, lkc, Sana, Parsleyek, india, Reniferra, Butterfly 83, patkaaxx90, iNso87, enka90, Zimowaa, Izziee, Katia89, 83xxx, Kleopatra, kehlana_miyu, Ankakaranka87, Bribrami, Pikcia lubią tę wiadomość
-
Hey
Podczytuję Was wciąż, ale gdy chcę pisać, to mi jakiś bład wyskakuje i kiszka.
Gratuluję wszystkich pozytywnych informacji.
Ja byłam na USG 2 tygodnie temu, ale bobas się tak wykręcił, że nie wiadomo nadal czy to braciszek, czy siostrzyczka.
Ja jakoś nie mam weny do smarowania. W pierwszej ciąży różności używałam, a rozstępy się pojawiły i to jeszcze zanim jakoś przybrałam na wadze. Na udach, na tyłku, brzuchu, cyckach... ehhh.
Wczoraj właśnie sięzapisałam na sesję! Z Antosiem nie miałam, ani nawet później jak już się urodził, bo mąż się nie zgodził. Teraz wyraził zgodę i będziemy mieć rodzinną sesję na święta, która jednoczenie będzie ciażowa. Zdjęcia mają genialne i co kilka dni patrzę jakie super i się jaram, że też takie będę mieć
A co do szkoły rodzenia, to nie byłam, ale moja położna środowiskowa miała taką opcję, że przed porodem kilka razy przychodziła i rozmawiała ze mną o czym chciałam, a raz umówiła się ze mną i z mężem, przyniosął lalę i na niej pokazywała nam jak pielęgnować dzidziusia83xxx lubi tę wiadomość
-
bbeczka91 wrote:Byliśmy dziś na wizycie i dowiedzieliśmy sie, że czekamy na chłopca i dziewczynkę
Para jak u Nas ale super
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Ksiazka1 wrote:Haha
to mnie rozbawilas na koniec dnia, takiego zestawienia to jeszcze nie widziałam a i pewnie bym nie zjadła :p
Wiesz co pomidora pomimo, że miałam chęć pominęłam bo zachcianki zachciankami ale jednak za dużo
Któraś dziś wspominała o ciążowym budyniu mózgowym, ja dziś poszłam na wizytę do położnej, czekałam i czekałam aż się okazało że mam ale jutro. Popłakałam się w domu i byłam zła na cały światobawiam się, że mąż niedługo wymięknie
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
LwieSerce wrote:Inso, jak dla mnie móglby być już luty, niech czas leci tak szybko jak się da. Szkoda, że babka teraz się ocknęła, piaskowa jest piękna, zapomnij o miętowej
A jaki koszt w ogóle takiej tapicerki?
bedzie w kolorze Sand jak jest. Kupie mietowa spacerowke i o!:d Nowa to 720-740zl jakos tak. Ja kupilam swoja za 300zl z przesylka a tu kobieta proponuje mi za polowe
takze prawie jak za darmo. Fakt,ze wiem,ze ta moja jest w supwr stanie a ta mietowa nie wiem..
nie chce sie nadziac.
-
Smile wrote:Inso ta bezowa tez jest bardzo ladna.Twoj blad bo po co ogladasz ogloszenia jak juz kupilas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 06:26
-
Salsefia wrote:Elcia mi tez wyszły moczany na poczatku ciąży. Byłam na wizycie u urologa i mówił, że w ciąży to dość częste, kazał dużo pic i brać magnez. Powtórzyłam badanie po tygodniu i było Ok już.
Zachcianki ciążowe brałam za mit, ale od zeszłego tygodnia mam czasem dziwne zestawienia, żółty ser z dżemem i jeszcze pomidor na to mi się marzyhaha
u nas w rodzinie to norma. No juz z dodatkowo z pomidorem to nie:p chyba,ze zolty ser sam z pomidorem to tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 06:27
-
lkc wrote:Ja dziwnych zachcianek w tej ciazy nie mialam' ale w 1. Zrobilam na obiad placki ziemniaczane i zjedlismy( nie jem ani ze śmietaną ani z cukrem) i siedzę tak patrze na te placki a na stole stoi słoik z nutella i przeszła mi przez glowe taka mysl- ciekawe jak to będzie razem smakowało. Na szczęście ogarnęłam sie i wynioslam jedno i drugie do kuchni:) bez degustacji
-
bbeczka91 wrote:Byliśmy dziś na wizycie i dowiedzieliśmy sie, że czekamy na chłopca i dziewczynkę
Super, gratuluję Michałka i Milenkibbeczka91 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.