MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Łatwiej mi do Janek, ale i na Targówku bywam
To zawsze są małe działy, gdzie leży wszystko
Chociaż w Almhult, w Szwecji, gdzie jest cale serce ikea, mają osobny sklep (!) z rzeczami z wyprzedażyPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja tam nigdy nie poluję na coś konkretnego
Bardzosn zaglądam "przy okazji", kiedy idę na zakupy
W ten sposób kupiłam patelnię, garnki, lampę, szklanki
I pewnie trochę innych rzeczy, o których nie pamiętam
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dziewczyny w odpowiedzi na wasze pytanie do szpitala trafilam z silnym krwotokiem zabrało mnie pogotowie,niestety podczas 2 tygodni leżenia nie wyjaśniło się jaka była tego przyczyna. Brak krwiakow,polipow itp.z łozyskiem też niby wszystko ok.i z dzieckiem też co najważniejsze. Tylko stres okropny przez to.Co do imienia prawdopodobnie będzie Dominik i wyprawkę też w sumie mamy z głowy po większość będzie miał po starszych braciach przynajmniej na początek ewentualnie dokupie kilka ubranek bo te z przed 9 lat już niemodne. I zakup wózka zostaje ale to będziemy później myśleć bo na początek też mam stary ale w bardzo dobrym stanie.Łóżeczko, komoda i kołyska też na strychu czekają bo wcześniej zainwestowalismy w lepsze rzeczy i teraz nawet malować nie trzeba. Tylko dom musimy wyremontować bo chłopaki muszą mieć swoje pokoje bo 13 i 9 lat mają i każdy ma inne zainteresowaniai chcą być osobno.A maluch na początku będzie z nami w sypialni a później coś pomyślimy. Życzę wszystkim udanych wizyt w najbliższym czasie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 11:25
Camilla1983 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klamka - ja z ciśnieniem mam podobnie też ok 100/70 i puls ok 80 teraz po kawie mam 117/71 i puls 80 Tylko ja nie odczuwam tego że mam niskie. Mojemu organizmowi chyba takie pasuje.
-
Zimowaa a co do Twojej siostry to ja jestem w sytuacji że moja szwagierka ma termin tydzień po mnie... i też głupie komentarze były że bracia, że się dogadali, że widać ze bracia... Jak był etap poznawania płci to bardzo chciałam żeby chociaż te były róże. I dobrze wyszło bo u nas dziewczynka a u nich chłopak, więc jestem zadowolona...
Ogólnie mi to jakoś mega nie przeszkadza, bardziej te głupie gadanie innych... -
nick nieaktualny
-
Smile wrote:Zimowaa a co do Twojej siostry to ja jestem w sytuacji że moja szwagierka ma termin tydzień po mnie... i też głupie komentarze były że bracia, że się dogadali, że widać ze bracia... Jak był etap poznawania płci to bardzo chciałam żeby chociaż te były róże. I dobrze wyszło bo u nas dziewczynka a u nich chłopak, więc jestem zadowolona...
Ogólnie mi to jakoś mega nie przeszkadza, bardziej te głupie gadanie innych...
U nas podobna sytuacja, bo szwagierka ma termin 3 tygodnie po mnie. Jeszcze tylko nie wiem jaka płeć u nich. U nas ma być dziewczynka, oni już 3,5 letnią córkę mają.
Dziewczyny jak u Was było z wyborem imienia? Od razu wiedziałyście że to to? Bo ja na nic nie potrafię się zdecydować29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Moja szwagierka ma 5 latka a my mamy 2 latka:)
Z synkiem wiedziałam że ma być i musi być Mikołaj:) na szczęście mąż nie protestował i w rezulatacie jesteśmy zadowoleni z imienia. Teraz było troszkę trudniej bo mieliśmy kilka typów ale wspólnie wydedukowaliśmy że będzie Zuzanna. Chyba że jeszcze coś się zmieni ale nie sądzęParsleyek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja szwagierka ma też tydzień po mnie termin. Ona ma jednego syna a ja trzech i obie mamy mieć córki. To będą pierwsze dziewczynki w rodzinie
myślę że przyszłościowo będzie fajnie. Możemy razem chodzić na spacery i potem dziewczynki mogą mieć dobry kontakt
Co do imion to my zawsze wybieramy cała rodzina. Nie chcę żeby chłopcom imię brata/siostry nie pasowało. Np poprzedni syn myślałam o imieniu Konrad ale najstarszy syn miał Konrada w klasie i bardzo nie chciałteraz każdy mógł dać swoje propozycje. Spisalismy listę i będziemy się zastanawiać
klamka, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
U nas mamy mnóstwo imion dla dziewczynki, więc oczywiście będzie drugi chłopiec
A tyle się już nameczylismy z imieniem dla pierwszego! Teraz mamy wstępnie wybrane jedno, którego cała moja rodzina nie znosi i próbuje mi wyperswadować
A imię jest normalne i klasyczne, tylko mało popularne w Polsce. Mi wystarczy, że Adasiów jest obecnie na pęczki, więc nawet podoba mi się myśl, że drugi synek miałby rzadziej spotykane
Parsleyek lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja juz wrocilam. Musialam do Tesciowej zajechać zabrac spodnie Malza,bo troche skracala,a na sobote nam potrzebne. Jedziemy na 1 rocznice po smierci Jego wujka.
Tesciowa jak zwykle zasiala wątpliwości mi w glowie co do plci mego dziecka..dalej twierdzi twardo,ze to chłopak bedzieWrozb narobi i tak potem jest:/
U nas wczoraj taki straszny wiatr byl:/ Dzis juz jest ok,ale tez wyciagnelam wszystko co na zime,kurtki, czapki, szaliki i rękawiczki. Obie Dziewczyny u mnie juz smigaja w stroju na zimeLena tylko ciaga jeszcz gumowce na nogi
ale juz bede Jej tez zimowe nakladac. Ja do swojej parki zimowej,ktora kupilam w tamta zime, dopielo z powrotem misia pod spod i cholera tak mi juz ciasno pomalu..oj chyba jeszcze z msc w niej pochodze a potem tez mam klops. Jeszcze płaszczyka swoj od Mamy zabrałam wyjściowy,ktory kupilam jak bylam wieksza gabarytowo takze moze podpasuje do konca lutego.
-
kehlana_miyu wrote:U nas mamy mnóstwo imion dla dziewczynki, więc oczywiście będzie drugi chłopiec
A tyle się już nameczylismy z imieniem dla pierwszego! Teraz mamy wstępnie wybrane jedno, którego cała moja rodzina nie znosi i próbuje mi wyperswadować
A imię jest normalne i klasyczne, tylko mało popularne w Polsce. Mi wystarczy, że Adasiów jest obecnie na pęczki, więc nawet podoba mi się myśl, że drugi synek miałby rzadziej spotykane
Salsefia, 83xxx lubią tę wiadomość