X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE DZIECIACZKI 2019
Odpowiedz

MARCOWE DZIECIACZKI 2019

Oceń ten wątek:
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeździsz do Janek czy na Targówek? Ja na Targówek. To jest dział przy kasach? Bo jest strasznie malutki

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łatwiej mi do Janek, ale i na Targówku bywam :-) To zawsze są małe działy, gdzie leży wszystko :-D
    Chociaż w Almhult, w Szwecji, gdzie jest cale serce ikea, mają osobny sklep (!) z rzeczami z wyprzedaży :-D

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli trzeba polować :) om om to się można obłowić :D

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nigdy nie poluję na coś konkretnego ;-) Bardzosn zaglądam "przy okazji", kiedy idę na zakupy :-) W ten sposób kupiłam patelnię, garnki, lampę, szklanki :-) I pewnie trochę innych rzeczy, o których nie pamiętam :-D

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Camilla1983 Koleżanka

Wysłany: 25 października 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w odpowiedzi na wasze pytanie do szpitala trafilam z silnym krwotokiem zabrało mnie pogotowie,niestety podczas 2 tygodni leżenia nie wyjaśniło się jaka była tego przyczyna. Brak krwiakow,polipow itp.z łozyskiem też niby wszystko ok.i z dzieckiem też co najważniejsze. Tylko stres okropny przez to.Co do imienia prawdopodobnie będzie Dominik i wyprawkę też w sumie mamy z głowy po większość będzie miał po starszych braciach przynajmniej na początek ewentualnie dokupie kilka ubranek bo te z przed 9 lat już niemodne. I zakup wózka zostaje ale to będziemy później myśleć bo na początek też mam stary ale w bardzo dobrym stanie.Łóżeczko, komoda i kołyska też na strychu czekają bo wcześniej zainwestowalismy w lepsze rzeczy i teraz nawet malować nie trzeba. Tylko dom musimy wyremontować bo chłopaki muszą mieć swoje pokoje bo 13 i 9 lat mają i każdy ma inne zainteresowaniai chcą być osobno.A maluch na początku będzie z nami w sypialni a później coś pomyślimy. Życzę wszystkim udanych wizyt w najbliższym czasie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 11:25

Camilla1983
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:25

• Smile Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla1983 super że wszystko ok ale co przeżyłaś to Twoje...okropne są takie sytuacje.

klamka a rozmawiałaś o tym ze swoim lekarzem?bo to chyba nie jest fajne jak jesteś np gdzieś poza domem?od razu pewnie stres?

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Makowe Szczęście Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla1983 Boże dobrze, że wszystko z Wami dobrze. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżyłaś. Oby już teraz było dobrze i spokojnie. Trzymam mocno kciuki!

.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Zimowaa Ekspertka

Wysłany: 25 października 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klamka - ja z ciśnieniem mam podobnie też ok 100/70 i puls ok 80 teraz po kawie mam 117/71 i puls 80 Tylko ja nie odczuwam tego że mam niskie. Mojemu organizmowi chyba takie pasuje.

ae4e5811f7.png

2.10.2018 - 155g serduszko 165
    26.10.2018 -250g serduszko 135
  • Smile Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 1 trymestrze miałam tak że jak zachciało mi się jeść to musiałam natychmiast bo mi się jakoś słabo robiło.I też nosiłam zawsze coś na przegryzkę. Na szczęście przeszło....

i niech mi ktoś powie że ciąża to nie choroba:P

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimowaa a co do Twojej siostry to ja jestem w sytuacji że moja szwagierka ma termin tydzień po mnie... i też głupie komentarze były że bracia, że się dogadali, że widać ze bracia... Jak był etap poznawania płci to bardzo chciałam żeby chociaż te były róże. I dobrze wyszło bo u nas dziewczynka a u nich chłopak, więc jestem zadowolona...

Ogólnie mi to jakoś mega nie przeszkadza, bardziej te głupie gadanie innych...

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Parsleyek Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    Zimowaa a co do Twojej siostry to ja jestem w sytuacji że moja szwagierka ma termin tydzień po mnie... i też głupie komentarze były że bracia, że się dogadali, że widać ze bracia... Jak był etap poznawania płci to bardzo chciałam żeby chociaż te były róże. I dobrze wyszło bo u nas dziewczynka a u nich chłopak, więc jestem zadowolona...

Ogólnie mi to jakoś mega nie przeszkadza, bardziej te głupie gadanie innych...

U nas podobna sytuacja, bo szwagierka ma termin 3 tygodnie po mnie. Jeszcze tylko nie wiem jaka płeć u nich. U nas ma być dziewczynka, oni już 3,5 letnią córkę mają.

Dziewczyny jak u Was było z wyborem imienia? Od razu wiedziałyście że to to? Bo ja na nic nie potrafię się zdecydować ;)

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • Smile Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szwagierka ma 5 latka a my mamy 2 latka:)

Z synkiem wiedziałam że ma być i musi być Mikołaj:) na szczęście mąż nie protestował i w rezulatacie jesteśmy zadowoleni z imienia. Teraz było troszkę trudniej bo mieliśmy kilka typów ale wspólnie wydedukowaliśmy że będzie Zuzanna. Chyba że jeszcze coś się zmieni ale nie sądzę:)

Parsleyek lubi tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szwagierka ma też tydzień po mnie termin. Ona ma jednego syna a ja trzech i obie mamy mieć córki. To będą pierwsze dziewczynki w rodzinie :) myślę że przyszłościowo będzie fajnie. Możemy razem chodzić na spacery i potem dziewczynki mogą mieć dobry kontakt :)
    Co do imion to my zawsze wybieramy cała rodzina. Nie chcę żeby chłopcom imię brata/siostry nie pasowało. Np poprzedni syn myślałam o imieniu Konrad ale najstarszy syn miał Konrada w klasie i bardzo nie chciał :) teraz każdy mógł dać swoje propozycje. Spisalismy listę i będziemy się zastanawiać :)

klamka, Parsleyek lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mamy mnóstwo imion dla dziewczynki, więc oczywiście będzie drugi chłopiec :D A tyle się już nameczylismy z imieniem dla pierwszego! Teraz mamy wstępnie wybrane jedno, którego cała moja rodzina nie znosi i próbuje mi wyperswadować :( A imię jest normalne i klasyczne, tylko mało popularne w Polsce. Mi wystarczy, że Adasiów jest obecnie na pęczki, więc nawet podoba mi się myśl, że drugi synek miałby rzadziej spotykane :)

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz wrocilam. Musialam do Tesciowej zajechać zabrac spodnie Malza,bo troche skracala,a na sobote nam potrzebne. Jedziemy na 1 rocznice po smierci Jego wujka.
    Tesciowa jak zwykle zasiala wątpliwości mi w glowie co do plci mego dziecka..dalej twierdzi twardo,ze to chłopak bedzie :| Wrozb narobi i tak potem jest:/

U nas wczoraj taki straszny wiatr byl:/ Dzis juz jest ok,ale tez wyciagnelam wszystko co na zime,kurtki, czapki, szaliki i rękawiczki. Obie Dziewczyny u mnie juz smigaja w stroju na zime ;) Lena tylko ciaga jeszcz gumowce na nogi ;D ale juz bede Jej tez zimowe nakladac. Ja do swojej parki zimowej,ktora kupilam w tamta zime, dopielo z powrotem misia pod spod i cholera tak mi juz ciasno pomalu..oj chyba jeszcze z msc w niej pochodze a potem tez mam klops. Jeszcze płaszczyka swoj od Mamy zabrałam wyjściowy,ktory kupilam jak bylam wieksza gabarytowo takze moze podpasuje do konca lutego.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu wrote:
    U nas mamy mnóstwo imion dla dziewczynki, więc oczywiście będzie drugi chłopiec :D A tyle się już nameczylismy z imieniem dla pierwszego! Teraz mamy wstępnie wybrane jedno, którego cała moja rodzina nie znosi i próbuje mi wyperswadować :( A imię jest normalne i klasyczne, tylko mało popularne w Polsce. Mi wystarczy, że Adasiów jest obecnie na pęczki, więc nawet podoba mi się myśl, że drugi synek miałby rzadziej spotykane :)
    Kehlana czyli jakie ?:D

Salsefia, 83xxx lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ