MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
patuniek86 wrote:Dzień dobry
Ja już pozałatwiałam rano sprawy urzędowe, aktualnie leniuchujęDzisiejsza noc znacznie lepsza, chociaż i tak musiałam rano wstać, więc nie do końca się wyspałam
Na 13.30 jeszcze endo
Jutro rano na zadania-kontrola mocz i pobranie krwi na krzepliwość. Podobno jedno badanie robią tylko w instytucie hematologii... Ciekawe...
Butterfly, ja może nie jestem najlepszym przykładem na obfite wydzielinyAle też dzisiaj miałam przez ułamek sekundy myśl o wodach, kiedy rano wstałam. Praktycznie cała bielizna mokra.
Na szczęście przeczytałam o kremie, który przepisał mi lekarz - gynazol. Aplikacje się go raz, co zrobiłam w sobotę, po pimafucinie. Ale czytałam o kobiecie, która wylądowała na ip myśląc, że to wody. Okazuje się, że skutkiem ubocznym jest mnóstwo wodnistej wydzielinyA tego w ulotce nie ma..
) ale o wydzielinie nie wspomniała, a mnie dosłownie zalewało. Nawet paski pH wyciągnęłam, co mnie tylko bardziej zdenerwowało, bo wyszło okolice 6-7(czyli idealnie jakby wody), ale przy infekcji też takie pH może wyjść. Koniec końców olałam to, bo następnego dnia już było tego duuuuzo mniej, dzieciaki skaczą, w detektorze też słychać jak szumią wody, więc stwierdziłam że schizuje.
Mimo wszystko polecam kupić sobie paski pH(na allegro kilkanaście złotych), albo wkładki clearblue, które wykrywają wody płodowe(te już trochę więcej kosztują).
-
Katia89 wrote:Inso, ja też zamawiałam jakiś czas temu dwa opakowania i otulacz gratis. Jego wymiary to niecałe 60x70. Wygląda jak pielucha tetrowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/57e9a70dca53.jpg -
Butterfly, ja też mam bardziej obfite upławy i lekarz mówił, że to normalne. Z tym, że moje są jak rozcieńczone mleko, a nie całkiem przezroczyste.
Dziewczyny, orientujecie się jak często pojawia się w Rossmannie ta promka na produkty dziecięce? Grudzień jest kiepski finansowo na robienie zapasów, ale jeśli w ciągu najbliższych dwóch miesięcy promocja się nie powtórzy to szkoda nie skorzystać...PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
nick nieaktualnyHej
Butterfly ja tez mam więcej śluzu ostatnio, gin też twierdzi że wszystko spoko.
A ja też dzisiaj miałam bezcenna noc..
Co do promocji w rossmannie to ja już dawno na nie nie patrze, ceny mają z kosmosu, nie opłaca się w ogóle. Na necie w standardowej cenie dużo taniej można kupić. Zwłaszcza jak ktoś ma SMART na allegro albo trafi na darmowa przesyłkę na Geminite rossmanowskie promocje nie są takie rewelacyjne już. Na necie zapas można zrobić jak będzie przypływ gotówki.
Bbeczka jak używa sie tych pasków pH?
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu
-
Cześć poniedziałkowo!
Dzięki za wsparcie w sprawach z mężem dziewczyny. Ostatecznie znajomi nie przyszli, bo się nie wyrobili. hmm
Mam wyniki glukozy: 89-131-113. Wygląda na to że wszystko okej?
Toxo też ujemna, krew pełno odchyłów, ale pewnie w ciąży norma. Mocz okej.
Babydream i hipp mają zwykle dobre składy. Sprawdźcie na srokao. Do mycia hipp babysanft jest fajny, delikatny i ma dobry skład. Nawet do teraz córce kupuję, ale teraz odpuściłam bo nieco mnie drażni jego zapach - choć jest bardzo delikatny. Ja wzięłam w promocji 4x2paki chusteczek nawilżanych z baby dream.
muszą być cztery różne kody kreskowe - więc np 4 rodzaje mokrych chusteczek. Najlepiej wybierać produkty w bardzo zbliżonej cenie, wtedy największa "oszczędność".Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 13:41
Katia89, Lenonki, Makowe Szczęście, Marza89 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
U endo wszystko ok, jak już się domyślałam-dawkowania nie zmieniam, kolejna wizyta w 31-32 tc. I to będzie ostatnia wizyta przed porodem
Ale czad
Katia89, Lenonki, Izziee, india, Makowe Szczęście, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Lenonki, z tego co ja kojarzę to promocja jest raz, dwa razy w roku. Do lutego na pewno nie będzie drugi raz
Aha - w tej promocji to jest na jedno konto w klubie jednorazowe zakupy, ale przecież można założyć na innego maila kolejne konto... i kolejne
Butterfly ja mam całą ciążę dużo wydzieliny. Raz mniej, raz więcej, ale bywają dni, że zmieniam majtki kilka razy dziennie. mam paski ph z apteki zywkłe - do badania moczu i od czasu do czasu sobie sprawdzam.
Lenonki lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.