MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Macy, tylko moje dyżury są bezbolesne (może poza rozrabiającą Polą
). Więc bardzo proszę o zastępstwa bez takich przykrych akcji
A tak poważnie-cieszę się, że ból minął. Szkoda, że musiałaś biedna się namęczyćMacy lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
83xxx dzięki wielkie za ten kod, będę mogła kupić wózek kilka stówek taniej niż na allegro czy stacjonarnie
My się właśnie zbieramy do mamy na obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 14:40
83xxx lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Katia89 wrote:Jakoś tu spokojnie dzisiaj
niedziela, wszystkie odpoczywają
a ja zrobiłam leczo i właśnie słoiki się pasteryzuja, będzie na zapas jak nie będzie czasu ugotować
Katia, ja mówiłam mojemu, że może coś byśmy zaczęli gotować i mrozić/wekować"Świetny pomysł" i cisza od 3 tygodni
Leczo wekowałam ostatnio latem, ale na naszą trójkę na raz były potrzebne 2 słoikiA z ogromnej ilości cukinii (bo ja robię z cukinii, nie papryki), pomidorów itp, miałam 7 słoików
Więc trochę mało opłacalnie
Dzisiaj dzień totalnego luzuObiad sam się zrobił
Indyk zamarynowany, tylko wstawiłam do piekarnika
Ryż tylko nastawiłam i schowałam pod kołdrę, żeby sam się uprażył
No poszarpać sałatę i wymieszać jogurt z cukrem, tragiczna praca
Mąż mi przed chwilą zrobił masaż. O matulu, nareszcie kawałek pleców przestał mnie bolećIzziee lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Wbrew pozorom w wiaderku się bardzo fajnie myje. I dziecko jest bardziej zadowolone, wszystko widzi itp. Ja dwójkę kapalam w wanien ę i ostatniego w wiaderku i naprawdę fajnie. Ale tak czy siak mam jeszxze taki zestaw kąpielowy z wanienka i Przewijakiem i zwykła wanienke bo teraz młody czasem się w niej kąpię
Dziś leniwy dzień, kupiłam śpiworek do fotelika i podkłady, majtki itp.patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Ja kupiłam malutką wanienkę, tak max do roku, ale to ze względu na małą łazienkę, a koniecznie chciałam na stojaku.
Patuniek mi też plecy coraz bardziej dokuczają, a już szczególnie jak więcej pochodzę. Także lubię za masaż od męża
Mayka a co Ty obstawiasz? U mnie wróżby by się nie sprawdziły, bo wszystko wskazuje na chłopca m.in cera, wygląd brzucha i zachcianki a u mnie dziewczynka :p
Dziewczyny a po której stronie lepiej zamontować fotelik? Macie jakieś preferencje co do strony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 17:00
Laura
-
Ja też montuję fotelik za fotelem pasażera. Po pierwsze-jak wspomniała kehlana-jest bezpieczniej. Po drugie, łatwiej sięgnąć do fotelika z miejsca kierowcy. Po trzecie, po zamontowaniu lusterka też obraz jest lepszy
No i po czwarte-mam citroena c3, fotel kierowcy na tyle odsunięty, że fotelik by się za mną nie zmieściłIzziee lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Makowe Szczęście wrote:Dziewczyny czemu bezpieczniej od strony pasażera?
Zawsze myślałam, że po stronie kierowcy jest bezpieczniej, bo w razie wypadku instynktownie kierowca ratuje swoją stronę
Makowe, chodzi głównie o parkowanie. Kierowca ma drzwi od strony ulicy, pasażer-od bezpiecznej strony. Nie słyszałam o badaniach o instynkcie chronienia kierowcy. Za to Sana wybrała najbezpieczniejsze miejsce
https://fotelik.info/pl/news/gdzie-umieszczac-fotelik-samochodowy,910.htmlMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Ja chcę fotelik na bazie, a nie mam możliwości jej instalacji pośrodku, więc wybór pozostaje tylko między miejscami za kierowcą lub pasażerem. Ale nie mam jeszcze pojęcia jak to teraz rozwiąże przy dwóch fotelikach, musimy z mężem poeksperymentować jak nam będzie wygodniej
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dziewczyny, widziałyście nowe kolory Bebetto Torino?
spodobał mi się ten:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3edcbd5c3a90.png
W sumie to zastanawiam się między Torino (tym, całym szarym bądź takim "fioletowym"), albo Bebetto Bresso.Butterfly 83, patuniek86, iNso87, Makowe Szczęście, Reniferra, enka90, Marza89 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Ja sądzę podobnie, jak Makowe. Dawno temu pracowalam w KPP i policjanci z ruchu drogowego mówili nawet, że strona kierowcy bezpieczniejsza, a w wypadkach miejsce pasażera to miejsce śmierci, bo jak mówi Makowe to jest instynkt. W trakcie wypadku automatycznie chcemy się uchronić, w takich sytuacjach ,raczej nikt nie rozkminia kogo ma w aucie i jak się zachować- po prostu kierowca ratuje sam siebie.
Co do kosza, to nie chciałam na kółkach, tylko z opcją kołyski,no i z możliwością blokady tej opcji. Wolałam również kosz wykonany z wikliny, A nie np palmowy- jakoś za miękki mi się wydawał. No i stwierdziłam, że wezmę ten w kolorze ciemnego brązu, bo szkoda mi było przepłacać prawie 100zl, tylko ze względu na kolor. Jak przyjdzie to się pochwalę.Makowe Szczęście, Reniferra lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Sana wrote:Dziewczyny, widziałyście nowe kolory Bebetto Torino?
spodobał mi się ten:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3edcbd5c3a90.png
W sumie to zastanawiam się między Torino (tym, całym szarym bądź takim "fioletowym"), albo Bebetto Bresso.
Sana ,ten jest pięknySana lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Mayka04 wrote:Hejka u nas ok.
Chodź zaczął się okres marudzenia bo ciężko mi wszystko mnie boli, wstać z łóżka nie mogę itd
Zmierzyłam się w pasie i uwaga 111cm
Powoli przyjmujemy zakłady co do płci hhah bo każdy wróży co innego.