MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso, piękna piłeczka
zgrabna jesteś
Tak spokojnie tutaj dzisiaj, aż dziwnie
A propo lutego, dobrze że przypomnialyscie że to już jutro, polecialam zmienic kartkę w kalendarzu już na luty a tam tyyyle badań, wizyt i podpisanych okienek
Mała dzisiaj u mnie w brzuchu szaleje, wypina się i kankana chyba tańczyi tak cały dzień
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Makowe Szczęście wrote:Anet85 kiedy masz następne ktg?
Mam wrażenie, że mam tak nisko brzuch. Non stop się w lustrze przeglądam
IiNso ładny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:12
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
INSO pięknie wyglądasz. Te kg na które tak narzekasz to tylko w brzuch Ci poszły. Ja to mam nogi grubaśne
MAKOWE oby nie doskwieraly Ci żadne extra dolegliwości. Może jednak pójdź na tę wizytę,którą proponował Ci mąż? Wiesz, tam na pewno nie dadzą Ci nic co miało by zaszkodzić Cornelce. Ale wiadomo to Ty jesteś osobą decyzyjna. No i tak czy tak, mam nadzieję,że ten ból głowy nie wróci :-*iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
No więc jesteśmy po wizycie
. Maja waży 2700 więc też zapowiada się na sporą babeczkę. Wszystkie pomiary znów jak na tydzień wyżej. W badaniu szyjka mi mięknie, leciutko się znów skróciła (czyli ma troszkę mniej niż 2cm)i przepuszcza palec. Jest to tylko rozwarcie zewnętrzne, więc jest ok. Wszystko powinno wytrzymać. A ta miękka szyjka może troszkę ułatwi i przyspieszy akcję, gdy już będą skurcze porodowe.
Podsumowując, nie ma powodów do zmartwienia. Jeszcze ten tydzień się oszczędzać, ale nie trzeba już leżeć. Po prostu dużo odpoczywać. Relanium już w ogóle mam nie brać.Marza89, Kleopatra, Izziee, Sana, Malutka_27, patkaaxx90, mamakropka., Butterfly 83, patuniek86, india, iNso87, Ksiazka1, Makowe Szczęście, Anet85, Salsefia, Ulv15, 83xxx, kehlana_miyu, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
-
INso świetnie wyglądasz! Chudzina z Ciebie!
to ja mam chyba większy brzuszek haha
Reniferra to w sumie dobre wieści, może szybko poród pójdzie i nim się obejrzysz będziesz z Mają ❤️
A to mój! 34+1
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/177c68965953.jpgKatia89, Kleopatra, Reniferra, Pikcia, Sana, Malutka_27, Butterfly 83, Izziee, patuniek86, india, iNso87, Ksiazka1, Makowe Szczęście, Anet85, Salsefia, Ulv15, 83xxx, kehlana_miyu, Ankakaranka87, enka90 lubią tę wiadomość
-
Super wieści z wizyt
niedługo się zaczną porody
Makowe oby bóle nie wróciły.
Ja jutro idę na babska imprezę, urodziny koleżanki z pracycieszę się że się wyrwę pewnie ostatni raz przed porodem
Reniferra, Marza89, Butterfly 83, Izziee, patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Dobrze że wizyty się udały i maleństwa rosną zdrowo
Inso bardzo zgrabny brzuszekMarza ale chudziutka jesteś!
bardzo ładnie wyglądacie dziewczyny z brzuszkami
Kleopatra udanego wieczorumy wczoraj byliśmy z naszymi przyjaciółmi i aż nie chciało mi się do domu wracać
Marza89, iNso87 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
iNso87, Marza89 - ślicznie wyglądacie dziewczyny
piękne brzuszki.
Reniferra faktycznie ładna waganiech rośnie kobitka
Kleopatra super! Baw się dobrze
Jestem dziś wykończona, ale mieszkanie aż błyszczy. Dobrej i spokojnej nocy kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:58
Marza89, Reniferra, iNso87 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Jak patrzę na te Wasze brzuszki i na Was to dostaje deprechy bo ja jestem po prostu gruba.
RENIFERRA super wiadomości! No i masz kawałek kobietki już w sobie.
Ja dziś dużo odpoczywałam A nogi mam mocno opuchnięte, aż mnie łydki boląWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 23:45
Reniferra lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Wróciłam
Razem z Internetem
Idę zaraz spać, ale Poleńka tak fika, że nie wiem, czy zasnę
Już luty-najkrótszy miesiąc w rokuWięc krótko będziemy czekać na marzec
Inso, Marza-ślicznie wyglądacie Dziewczyny
Ja sobie policzyłam luteinę-tabletki mam brać do 35 tc-zostało mi akurat tyle, żeby skończyć na 35t2d13 lutego biorę ostatnią pigułę
Anet, dzięki za cynkBędę musiała się tam wybrać na dodatkową wizytę
Wprawdzie już raz na ip byłam, więc chociaż moje oświadczenia już mają-o rodo, osobach upoważnionych itp. Coś więcej można dostać?
Dobranoc moje drogieiNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Witam sie z rana!
Ah luty!
Dziekuje Dziewczyny za mile slowaJa zgrabna nie jestem serio!
to tak foto wyszlo
ja mam nozki jak serdelki,krotkie i grubne
naprawde!
) a brzuchol to mam bardzo duzy bo 114cm o czyms swiadczy takze ten
Buterrfly nie popadaj nam tu w zadna depreche! Jeszcze msc,urodzisz i wracamy wszystkie do formy!)
Marza wiekszy brzuch? No chyba nieeO Ty to jestes chudzina ale nie ja napewno i wiem o tym doskonale :p
Ja dzis musze posprzatac kuchnie i lazienke i z grubsza kurze w pokojach,poodkurzac. Mamy gosci popoludniu to wypadaloby chociaz ciut ogarnac.. po wczorajszym smazeniu plackow ziemniaczanych do gulaszu po cygansku strasznie "tlusto" tam sie zrobilo;p a ja juz nie mialam wczoraj sil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 07:13
-
Luty! Dla części z nas to będzie „nasz miesiąc”
aaale super!
U mnie dziś skończone 35 tc, a za dwa tygodnie cc. 14 dni do poznania Antosia
Inso super wyglądasz, coś tu żartujesz, że dobijesz do porodu do 8 z przoduButterfly 83, iNso87, Sana, patuniek86, Ulv15, Izziee, Reniferra, Anet85, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane
Nadszedł (za szybko) długo wyczekiwany luty !! Dzis wizytaCiekawe ile Nasz maluszek przybrał na wadze
Teraz juz mamy z górki ostatni miesiąc jak ten czas leci to az niemożliwe...
U mnie luty bardzo intensywny: Moje urodziny (jestem walentynkowa:P) i Rewolucja - Przeprowadzka do nowego domuwkoncu bede mogla urządzic pokój Oliwierka wyprać ubranka wyprasować
Inso i Marza piękne brzuszki
Witam sie z Wami w 34tcWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 07:52
Kleopatra, iNso87, Marza89, patuniek86, Izziee, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Wczoraj w 36 tyg urodziła moja koleżanka co miała termin 2 tyg przede mną. Jezu coraz bardziej realne to wszystko ;p
A ja miałam koszmarne sny, śniło mi się dłubanie w nosie i martwe pisklaki orła. A mój średni obudził się w nocy z gorączką i płaczem że chce kakao. Coś czuję że to będzie długi dzień -
INSO, jakoś nie widzę tych twoich grubych nóg, nie kłamczuchuj tutaj nam hi hi. A ja to bym chciała wrócić szybko do formy, chociaż czarno to widzę. Kiedy chciałam zgubić kilka kg, z jakichkolwiek powodów, zawsze przychodziło mi to z ogromnym trudem.
Dziś mam trochę do załatwienia- najpierw lab, później do położnej na cotygodniowy dłuższy, czyli 20 min zapis ktg. Dziś też położna da mi listę co szpital posiada i oferuje, a co muszę wziąć ze sobą. Także dokończę pakowanie torby
Dokupić muszę witaminy, zrobić jakieś zakupy typu pieczywo ser itp
Zajde też do smyka, zobaczę co mają stacjonarnie dostępne z wanienek i w jakich cenach.
Przejrzałam ceny wanienek tam u nas, no i w Polsce. Kupując dwie wanienki, wydam właściwie tyle kasy co kupiłabym tu na miejscu składaną. Więc myślę nad zakupem jednej A konkretnej.
Kurczę muszę kupić jeszcze koszulę do porodu i szlafrok cienki. ZapomniałamiNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
MAKOWE SZCZĘŚCIE
Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Dużo zdrówka, szczęścia, miłości i samych wspaniałości! Życzę Ci szybkiego i bezproblemowego rozwiązania! Niech Cornelka urodzi się zdrowa, duża i piękna, no i żeby nie dała za bardzo popalić mamusi, jak już będzie na świecie! Sto lat! :-*Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Ooo Dziękuję ❤️ aż się poryczałam! Zaczyna się "mój" luty. Zobaczymy kiedy Cornelka zdecyduje się, że chce już nas przytulić
Ona jest naszym najpiękniejszym prezentem
U nas spadł śnieg. Moja Mama mi opowiadała, że pojechała do szpitala wcześniej, bo drogi były zasypane i martwiła się, że nie dojedzie na czas. Taka sentymentalna jestem od ranaiNso87, Butterfly 83, patuniek86, Ulv15, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
. -
Witajcie dziewczyny! Już luty AAAA! Zostało mi 21 dni do cc. Czuje że teraz to zleci bardzo szybko... jakoś tak nie dochodzi to do mnie ze już niedługo poznam synusia
Ślicznie wyglądacie w ciąży ja to jak wielka kula wyglądam i tak z resztą się czuje hehe. Mnie już strzeliła 9 z przodu na wadze a w obwodzie 132 cm... uwaga przy wzroście 162 cm... No załamka ale co poradzić... po ciąży z pierwszym synkiem zostało mi 12 kg nadwagi no i jak zaszłam w drugą ciążę to z waga startowa ponad 70 kg...mam nadzieję że jak już urodze to dostanę takiego kopa i zrzuce te nadprogramowe kilogramy. Najgorsze dla mnie jest to że ja zawsze byłam szczupła dopiero po pierwszej ciąży zmieniłam swoje gabaryty. Ech wyżaliłam się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 08:50
iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość