MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly przytulam kochana w zwiazku z sytyacja rodzinna
masz niełatwo... ale oby sytuacja sie poprawiła jak Zosienka będzie juz na świecie
Lwie dzidzius zapowiada sie wiekszy, ale na pewno jest zdrowywspółczuję tylko tego pobytu w szpitalu
ale wiesz, ze już tak niewiele zostało?
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Człowieka nie ma od północy, a tu prawie strony do nadrobienia
Makowe-wszystkiego najlepszego!!!
Chasia-brzuszek śliczny
India-daj na 2 tygodnie taką babcię
Dziewczyny, waga-wagą. Przecież nie żrecie nie wiadomo czego. Nie macie wpływu na to, ile przybieracie. Po porodzie już samo sienzrzuca dużo, potem nieprzespane noce, stres, spacery i kp-to wysysa mnóstwo zapasówA jak "coś" zostanie? Trudno, w końcu dzięki temu "czemuś" dziecko miało bezpiecznych 9 miesięcy
Obudziłam się dzisiaj o 6 niemal z krzykiem- tak mnie brzuch zabolał. W miarę wysoko, nie nisko. Nie wiem, z czym był związany, ale się nie powtórzył-to było mocne i jednorazowe ukłucie. Pola potem normalnie się ruszała, więc położyłam się spać.
Zostało niecałych 5 tygodni-wytrzymać
A Wy już niedługo zaczynacieCzaaaaad
Oczywista prośba-po wszystkim dajcie po prostu znać, że jest okMy sobie spokojnie poczekamy na relację, ale uwierzcie mi, że tutaj większość będzie się strasznie denerwować
Więc krótka notka będzie dla nas znakiem, że możemy odpuścić stres
Makowe Szczęście, india lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
India piekny!
Ja wczoraj dostalam telefon od kobiety, u ktorej zamawialam organizer i torbe do wozka. Zapytala czy dostalam juz przesylke? Zdziwilam sie,bo raz,ze kazali czekac do 10dni roboczych na jasny szary material a dwa,ze nikt mnie nie powiadomil o tym,ze wyslana zostala..i mowie,ze nie.. Ona do mnie,ze wysylala dwie paczki i pomerdala adresy;p jakas inna kobieta dostala moja paczke a ja na dniach dostane Jej.. czekam dzis na kuriera,powiedzialam,ze odesle Ja z powrotem tzn. Nie odbiore. I,ze czekam na swojano coz.. szkoda bo bym juz miala swoja torbe
Zapytalam czy kolor sie rozni tylko? Bo kobieta ciemny szary zamawiala. Ale okazuje sie,ze inna tez grafike wziela takze mi nie podapsuje,bo to jakies kroliczki..bardzo chlopieca
bo juz bylam w stanie poprostu isc im na reke i wziac co przyjdzie ale jak to chlopieca to niestety
india lubi tę wiadomość
-
Makowe Wszystkiego Najlepszego!
i zycze Ci zeby porod przebiegl zgodnie z planem
Zaopatrzylyscie sie juz w te specjalne biustonosze do karmienia? Ja to nie wiem czy juz kupowac czy jeszcze czekac..?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 11:51
-
Makowe Wszystkiego Najlepszego!
Inso, Chasia piękne brzuszki
India współczuję ciężkiego tygodnia, u mnie też był dzień że Laura prawie w ogóle się nie ruszała. W dodatku ja nie czuję tak mocno ruchów jak Wy. Nie wiem czy to przez to moje łożysko czy mała jest aż tak spokojna.
Salsefia jak ja dobrze Cię rozumiem jeśli chodzi o teściów..
Ulv ja kupiłam w miarę szybko w ciąży 2 biustonosze bo było mi ciasno w tych które miałam. Teraz nie kupuję więcej bo ponoć dopiero po porodzie piersi rosną. Zobaczymyu mnie jakoś specjalnie do tej pory nie urosły, a nie miałabym nic przeciwko :p
iNso87, Ulv15, india lubią tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualnyUlv ja mam biustonosze takie domowe jak ja to mówię, mięciutkie całkiem, po domu i do spania też je będę mieć. Do szpitala muszę wziąć, więc już są spakowane. Mam jeden wyjściowy z esotiq, bo mnie pokusila promocja, o której tu dziewczyny pisały. Ale równie dobrze po porodzie można się zaopatrzyć w jakiś wyjściowy
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Ulv, ja kupiłam 2 miękkie do karmienia, żeby chociaż mieć w czym spać
Próbowałam kupić na esotiq, bo mają aktualnie naprawdę, naprawdę super ceny, ale niestety, na mnie 70G jest za małe... A większych miseczek nie mają. 75 jest już za luźne pod biustem, a przecież aktualnie żebra mam nieco "rozsunięte"
Ważne, żeby nosić biustonosze-dzięki temu kanaliki mlekowe się nie zatykają...
Ulv15 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Ulv ja kupilam tez juz. Dwa zwykle jeden lepszy u Tesciowej w firmie. Moje cycki mnie nie zaskoczyly.. w tym momencie sa o pol rozmiara wieksze niz przed ciaza a mialam male B :p takze jak bede miala nawal to max do wiekszego C podskocza standardowo takze ten
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę takiego spokoju w brzuchach
Pola non-stop się rozpycha, wszystko mnie boli... Tak, wiem-jakby się tak nie wierciła, pewnie że stresu bym nie wyrobiła
Trawa zawsze jest bardziej zielona po drugiej stronie płotu
Pola Róża
-
A ja dzisiaj mam umawiamy termin CC. Jestem cała w stresie.
U mnie we wszystkich ciążach piersi urosły dopiero po porodzie, tzn napęczniała od mlekajakiś tam stanik mam po poprzedniej ciąży ale coś będę musiała dokupić. majtki mam chyba 3 pary siateczkowych a potem przejdę na bawełniane.
Makowe Szczęście, Madziakk, Ulv15, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Inso przybijam piątkę jeśli chodzi o piersi, spodziewam się podobnej sytuacji u mnie
Patuniek, masz rację. Jak maluszki za dużo się wiercą to się narzeka na ból, a jak za mało to zaraz stres dlaczego się nie rusza..
Kleopatra koniecznie daj znać jaki termin ustaliliścieTrochę Wam zazdroszczę, że przy cc macie już konkretną datę
iNso87 lubi tę wiadomość
Laura
-
O rany, poszłam na spacer z młodym i w trakcie musiałam biegiem wracać bo kurier czekał pod domem. A Antosio wbił mi się tak nisko... Ledwo się dotoczyłam.
Ja mam miękkie staniki do karmienia z h&m. Mnie brafiterka przestrzegła, żeby przez pierwszy conajmniej tydzień nosić stanik miękki, bez fiszbin bo one też mogą uszkodzić kanaliki. Także wybiorę się po jakiś bardziej wyjściowy stanik już po porodzie. Będzie motywacja, żeby ruszyć się z domuUlv15 lubi tę wiadomość
-
No ja po wizycie... Maluszek wazy już 3200 g dostałam już skierowanie na cc... za 10 dni ta ktg mam się zgłosić i okaże się czy zostajemy z data 28 luty czy jednak wcześniej... na razie wszystko zamknięte ale na tym etapie mówiła ze wszystko się kozę zdarzyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 12:41
Makowe Szczęście, patuniek86, Madziakk, Ksiazka1, iNso87, Reniferra, Kleopatra, bbeczka91, Marza89, Pikcia, Salsefia, kehlana_miyu, Ankakaranka87, Sana lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Makowe, zdrowia i radości! Najlepszego
Ja majtki mam siateczkowe szorty - poprzednio się sprawdziły.
Stanik dobrze mieć jakiś miękki na noc i do szpitala. Ale z mojego doświadczenia wynika, że około miesiąc po porodzie pojawi się rozmiar, który zostanie na nieco dłużeji wtedy wybiorę się na zakupy.
Dziś jadę na usg - proszę, trzymajcie kciuki. Jestem dobrej myśli, bo plamienie już prawie ustało.Makowe Szczęście, Ulv15, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny