MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
india wrote:Hej dziewczyny
Mało sie udzielam bo mnie jakies kryzysy doopadajaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 19:52
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Ja juz po wizycie. Waga 2200 g w 33 tyg i 2 dni, szyjka 4 cm. Nastepna wizyta za 3 tygodnie. Wszystko ok:)
Reniferra, patuniek86, lkc, 83xxx, mimoza, Makowe Szczęście, iNso87, Izziee, Salsefia, Pikcia, kehlana_miyu, Ksiazka1, Anet85, Marza89, bbeczka91, Kleopatra, Katia89, Ankakaranka87, Sana, Macy, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Czy Lwie się dzisiaj wypowiadała? Lwie, wszystko ok, czy po prostu coś przegapiłam?
India-dawaj Dziewczyno. Co się tam dzieje u Ciebie?
Elcia, jak dobrze, że wszystko dobrzeI jaka fajna szyjka
Mój by mnie prędzej zastrzelił, niż kupił colę czy pepsiA też mi się czasami tak strasznie chce
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Co tam India?
Ja miałam becik usztywniany i mi kazała w szpitalu położna wyciągnąć to usztywnienie i bez niego już później miałam.
Ufff synek umyty, nakarmiony, zaraz się kładziemy i oby szybko zasnął, bo ostatnio takie cyrki, że jestem przerażona. Wrzeszczy jak opętany i się boje, że mu nie przejdzie do porodu i mi będzie młodsze budził. -
Rybkaaga ja mam nieusztywniany. Z wkladem kokosowym mialam kiedys przy pierwszym dziecku jak balam sie brac niemowlaka na rece
Co do suwaka wpisz w google suwaczki,wejdz na strone, zrob suwaczek ciazowy wg instrukcji. Potem skopiuj link z poczatkiem url i wklej w podpis swoj w ustawieniach. -
Elcia super że wszystko w porządku, całkiem spore już te nasze dzieciaczki
Mimoza u nas ostatnio to samo...wrzaski straszne przy zasypianiu, aż mi się słabo robi na myśl, że to już pora spaniaciekawe, czy to taki wiek, czy oni coś przeczuwają?
Rybkaaga ja mam też nieusztywniany
Ale mi narobiłyście teraz smaka na pepsi
-
Byłam u okulisty i mam zaświadczenie o braku przeciwwskazań do porodu sn!
Cieszę się, bo jeżeli się uda wolałabym uniknąć cc, a przy moich minus 10 dioptriach ginekolodzy wolą się zabezpieczyć. Ale na szczęście poza krotkowzrocznoscią moim oczom nic nie dolega i sn nie powinien zaszkodzić
Po porodzie synka nie miałam żadnych negatywnych skutków dla wzroku.
Co do rożków, ja mam 2 miękkie. Przy synku miałam jeden usztywniany, ale zaraz wyciągnęłam tą wkładkę, denerwowała mnie.Makowe Szczęście, Izziee, patuniek86, bbeczka91, Reniferra, Katia89, Ksiazka1, iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
LwieSerce dzisiaj nic nie pisała ;-( szkoda, bo też ciekawa jestem jak się mają sprawy.
Ida co za kryzys przecież możesz się tu wygadać, zawsze będzie Ci lżej.
Elcia duże już to Twoje dzieciątko
Ja mam zwykły rożek nieusztywniany, generalnie to tylko w szpitalu mi się przyda i może chwilę na początku Z córcią nie miałam i też było dobrze. Co do pieluch to flanelowe bardzo lubię do przytulania do wycierania do otulania...
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ja mam 2 miękkie rożki, przy czym jeden od mamaginekolog-był w zestawie
Biorę to na pewno do szpitala, bo można go prać w 90 stopniach
Makowe, ja jakoś we wrześniu/październiku zrobiłam remanent i wszystko, w co się nie mieściłam zapakowałam w walizki i wyniosłam do piwnicyW efekcie mam 5 bluzek
Marza89, Makowe Szczęście, Butterfly 83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
India wygadaj się, będzie Ci lepiej
Kurde chyba się skuszę na te mini pączki haha tak kusicie
Też mam dwa miękkie rożki, w tym ten od mamyginekolog ;]
Ja mam pieluchy
2 flanelowe
3 muślinowe
5 tetrowych plus otulacz z tetry duży, ale do kąpieli myślę, jak będę wsadzac do wannienki, w szkole rodzenia mówili, że dziecko będzie czuło się bezpieczniej gdy będzie zawiniete i dopiero włożone do wody, nie będzie machać rączkami i nóżkami, czy jakoś tak
Lwie nic nie pisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 21:38
-
Teraz to i ja się denerwuje czy u Lwie wszystko w porządku? Odezwij się czy wszystko dobrze ?
Patuniek86 to by dopiero było;-) I u nas otworzył by się już woreko maaaatko !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 22:26
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗