MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ dzisiaj drukowałyście, no nadrobić nie mogłam
Rybka witamy w naszych skromnych progach
Inso super wzór! Bardzo pasuje do wózka
Cieszę się dziewczyny że wieści z wizyt dobre
Lwie Serce, koniecznie daj znać co u Was!
Do nas dziś przyszło łóżeczkozrobiłam też w końcu zamówienia na Gemini i u HubiWorld. Zostało kupić wózek, fotelik, wanienkę i koszule do szpitala
spakować torbę, wyprać, wyprasować i poukładać ubranka
powoli do przodu
Tymczasem uciekam spaćdo jutra, spokojnej nocy!
patuniek86, iNso87, lkc, kehlana_miyu, Marza89 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Pola dzisiaj od południa bardzo spokojna. Niby ruchy czułam, ale coraz częściej zaczynałam się zastanawiać, czy nie sprawdzić na 100%, czy wszystko jest ok
W końcu taka delikatna to ona nie jest
No to właśnie już nic nie muszę sprawdzać- tak mi się wierci i kopie, że ponownie z bólu chce mi się wyćPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
A ja dziś pojechałam na wizytę do invicta. U tej doktor co mi robiła te wszystkie prenatalne. Ze względu na cukrzycę zalecają kontrolować przepływy to pojechałam sprawdzić. Jej zdaniem mała waży 2400 czyli nie za dużo jak na 35 tydzień. Lekarz na NFZ w zeszłym tygodniu mówił o 2800. Ciekawe kto ma rację. Ale najważniejsze że wszystko ok. Termin CC za 24 dni
Reniferra, patuniek86, iNso87, Madziakk, lkc, Butterfly 83, Anet85, kehlana_miyu, Ksiazka1, 83xxx, Makowe Szczęście, Marza89, Kasialudek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Ja dziś miałam noc z tych średnich niestety długo nie mogłam zasnąć a jak już mi się zachciało spać to mąż zaczął chrapać... szturchanie nie pomogło zbytnio już miałam iść na kanapę albo jego wyrzucić z łóżka i mienie wiem kiedy usnelam. Potem pobudka kolo 4 na siku i spałam do 6 póki synek nas nie obudził.
Wczoraj byłam po południu na urodzinach koleżanki i tak się smialam że to chyba moja ostatnia impreza w dwupaku hehe. Ale wróciłam padnieta samo siedzenie przy stole dało mi popalić. Ciężka ta końcówka ciąży ledwo się ruszam. Poprzednia ciąża kie była az tak wykanczajaca, pamiętam ze jeszcze dzień przed wywolaniem porodu bez problemu szłam na dłuższy spacer teraz to mogę zapomnieć... ból pleców, kolan, spojenia lonowego... aha no i mega twardnienie brzucha. -
Cześć
. Ja swoją noc uważam za udaną jak na mnie. Jednak poszłam na tą drzemkę kolo 20, ale już nielicząc wizyt w toalecie i kaszlącego potwornie męża przespałam do teraz. W sumie jeszcze bym pospała, ale trzeba coś zjeść.
Madziakk, kehlana_miyu, patuniek86, Ksiazka1, Ulv15, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
u mnie nocka spoko, wyspałam się jak rzadko ostatnimi czasy, ale takie głupoty mi się śniły, że cieszyłam się z pobudki
Biorę się za ogarnianie maila, bo dawno nie zaglądałam i pewnie mam co porządkować. A potem kawa i ChirurdzyButterfly 83, patuniek86, Pikcia lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Dzień Dobry
ja dzisiaj dobrze spałam - dwie pobudki jedną o 3 a druga jak wychodził mąż do pracy przed 6, grunt, że spalam.
Kleopatra nie wiem który pomiar jest bardziej wiarygodny, ale raczej przy cukrzycy ciążowej rodzą się większe dzieci. Najważniejsze, że wszystko jest ok . A waga się nie przejmuj.Butterfly 83, patuniek86, Reniferra, Pikcia lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Dzień dobry
LWIE, proszę Cię, odezwij się!
INDIA, jak dziś u Ciebie? Jak Twoje kryzysy?
Ja miałam średnią noc. A mianowicie dość późno jadłam kolację, bo wcześniej po prostu mi się nie chciało. No i niestety to był bardzo zły pomysł! Udało mi się usnąć z łatwością, ale kwas i jedzenie cofalo mi się do przełyku- sorry za obrazowość taką- no i podczas snu, nie kontroluje się tego, więc mnie podduszało, kaszlałam. No i skończyło się tym, że wymiotowalam. Dopiero po tym zrobiło mi się lepiej i mogłam wrócić do łóżka i spania.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Oj, Butterfly, współczuję! Nienawidzę wymiotów. Wątpię, żeby ktokolwiek za nimi przepadał, ale dla mnie to jest po prostu jedna z najgorszych możliwych dolegliwości.
U mnie nic średnia, bo synek budził mnie kilka razy. Ma teraz etap totalnej mamozy, jak nigdy. Były całe okresy, gdy preferował tatę. Zaczynam się naprawdę bać jak zareaguje na rodzeństwo, bo ostatnio zdarzają mu się twierdzenia typu "dzidzia be".Butterfly 83 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzień dobry
Wprawdzie ciężko było mi zasnąć, jakoś tak niewygodnie przy głowie, to była tylko 1 pobudka po 4!Aż do teraz spałam
Śmiesznie, bo jak wstałam, to Pola tak mi wystawała z lewej stronyJak wróciłam, położyłam się już na prawym boku, to jejcsie to nie spodobało-ale trudno, niech się nie przyzwyczaja do jednej pozycji we śnie
Butterfly, biednaJa na głodnego nie zasnę, więc tuż przed snem zjadłam jeszcze banana i kromkę chleba. Jakbym tego nie zrobiła, to kręciłabym się pół nocy, A nie mogłabym zasnąć.
Książka, kciuki na wizycieKsiazka1, Butterfly 83, Anet85 lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Hejka dzis 36 tydzień jrst moc... jeszcze 4 tyg, bo nie liczę na wcześniejszy poród zawsze rodzilam po.
Nieiwm jak ja się będę kulać bo jest mega ciężko mi wstać z łóżka, kręgosłup boli...
Ksiazka1, patuniek86, Butterfly 83, Makowe Szczęście, Reniferra, iNso87, Sana lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
nick nieaktualnyHej, dziękuję za kciuki, wizytę mam na 17.30 więc późno dam znać.
Mayka polubilam za 36tydzien, nie za to że boli kręgosłup. Mnie wszystko boli przy zmianie pozycji i też jak chce wstać z łóżka, jak staruszka się męczę, no ale jeszcze troszkę
Butterfly współczuję, pod koniec ciąży jeszcze wymioty. Ale dobrze ze to pomogło
Miłego dniapatuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Anet85 wrote:Dzień Dobry
ja dzisiaj dobrze spałam - dwie pobudki jedną o 3 a druga jak wychodził mąż do pracy przed 6, grunt, że spalam.
Kleopatra nie wiem który pomiar jest bardziej wiarygodny, ale raczej przy cukrzycy ciążowej rodzą się większe dzieci. Najważniejsze, że wszystko jest ok . A waga się nie przejmuj.tak czy siak to tylko 400 gr różnicy więc granicą błędu
Anet85 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze raz a'propos badań do szpitala. Siedzę znowu na stronie swojego i faktycznie wymagają 3 badań z iii trymestru:
antygen HBS, przeciwciała anty-HCV i anty – HIV w III trymestrze
A że mój lekarz jest "nad", to dał mi pełen pakiet z i trymestruNie będę płakać, w końcu i tak jedno pobranie
Lwie, hop-hop!Pola Róża