MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Gbs z Lena u gina mialam pobierany na wizycie. A teraz, u innej gin, dostalam skierowanie i musialam jechac do punktu pobran. Stamtad wynik przychodzi odrazu do ginki.
Kurde ale mam zgage od godziny. Zywym ogniem pali:/ to chyba te flaki i tona naturalnego pieprzu -
Mi GBSa pobrał lekarz i on wysłał do laba. Z innych badań to miałam zrobić HBS, VDRL, toxo i dopisał jeszcze HIV i anty-HCV (bo ponoć zmieniły się przepisy i trzeba powtórzyć). W karcie ciąży mam zapisane że przed porodem potrzebna jest jeszcze morfologia, elektrolity, układ krzepnięcia, glukoza i badanie moczu, ale to jest ważne tylko 3 dni.Laura
-
Patuniek to już dawno było z tym Esotiqiem , ale wiem , ze do dwóch tygodni miałam zwrot, ale musiałam się nadzwonić i powiedzialam nigdy więcej.
Ja miałam GBS pobrany na ostatniej wizycie, ale mnie przymuliło - chyba wychodzi nocka...Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Ja w tym tygodniu idę na GBS. W poprzedniej ciąży nie zdążyłam odebrać wyników przed porodem i na porodówce dzwonił mąż zapytać czy dodatni czy ujemny wynik, a jak się Antoś urodził, to musiał jechać i szybko dostarczyć wyniki do szpitala.
To u mnie się dzisiaj mój kuzyn martwił, że rodzę, bo mąż podjechał do pracy i zauważył, że ciuchów do przebrania nie ma więc wrócił do domu, a kuzyn się dowiedział, że był i pojechał i myślał, że rodzić zaczęłam.
Ja mam jeden kombinezon zimowy, a drugi cieńszy.
Go do zżycia, to u nas na grupie dopiero po porodzie jak się przenioslyśmy na FB się bardziej wszystkie zżyłyśmy. Codziennie zdjęcia bobasków, filmiki. Ogólnie to każdy każde dziecko zna i naprawdę po nocach nieraz się martwiłam jak któremuś coś było. Teraz trochę mniej piszemy, bo większość pracuje, ale chociaż jeden post dziennie każda stara się wrzucić, by napisać co tam u dzieci.Butterfly 83, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rybkaaga wrote:Dzięki dziewczyny, zapewne będe miała jeszcze jakieś pytania bo właśnie siedze na kompie i próbuje zamówić brakujące rzeczy. Jak mnie przyjmiecie to chętnie do was dołącze
Imie wybrane dla Dzidzi?
-
nick nieaktualny
-
Mnie dziś boli głowa, nie jakoś tragicznie, ale ból jest ciężki do zniesienia, bo tak ćmi mnie cały dzień. Oczywiście jeszcze nie zabrałam się za zakup brakujących rzeczy, ale jakoś brak mi weny. Dziś znowu mam skoki tętna, które dobija do 150 uderzeń, więc martwi mnie to trochę, ale i męczy
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Mój wrócił dopiero z pracy i zabiera się za obiad. Ja Przy staniu czuję rozpieranie w pochwie, wolę nie ryzykować. No i przywiózł mi 2 czekolady
Prócz bananów, pomarańczy i kiwi
Mamy szczęście do tych panów, nie ma co
Ja na wieczór mam energię, ale co z tego, skoro boję się aktualnie ruszać?Dopóki lekarz nie obejrzy szyjki ja nie robię zupełnie nic.
Tylko ja padam około 10-11 i drzemię przez 2 godziny. O dziwo, to są zawsze 2 godzinyNie dłużej i nie krócej
No chyba, że śpię ciągiem do 9-10, wtedy bez drzemki się obejdęAle mąż rano hałasuje, plus jego budzik o 6.30 mnie budzi-i już nie śpię. Więc ta drzemka daje mi siłę na resztę dnia spędzonego w łóżku
Rybka, witajRozgość się i uważaj na wrzucanie zdjęć z ciastkami
Tutaj same łakomczuchy
Ja przy Młodej nie miałam pieluch flanelowych (13 lat temu), ale teraz mam 5. Są mięciutkie i coś czuję, że będę z nich korzystać trochę, jak KsiążkaTetra do wszystkiego, flanela do zadań specjalnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 19:07
Makowe Szczęście, Ulv15 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Witamy, Rybko
.
Co się dzieje India?
Wiecie, mój mąż kupił mi dziś pepsi! No i mnóstwo owocków oczywiście jak zawsze :p. Ale ta pepsi! Oni mają chyba wszyscy dobry dzień dzisiaj.
Inso, z tym samym wzorem mam kocyk i podusię do wózka oraz kokon i rożekiNso87, Makowe Szczęście, Izziee, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdyby nasi faceci słyszeli jak ich zachwalamy :p ale lepiej nie bo się skończy :p Reniferra ja też ostatnio dostałam puszkę ale coca coli
ale byłam szczęśliwa, a dzisiaj krówki
Maz mówi żebym korzystała bo to ostatni miesiąc gdzie mnie tak rozpieszcza
Reniferra, kehlana_miyu, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny