MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso u mnie tylko lekarz na NFZ wypełnia książeczkę. Ten prywatny wydrukowuje mi cały opis że zdjęciami itp ale moich wyników nie chce oglądać.
Lwie ale superteż się zastanawialiśmy nad Julkiem przy ostatnim synku
U mnie słabo bo Miki wczoraj wziął ostatnia dawkę antybiotyku a dziś wygląda fatalnie. Ciepły, zakatarzony i kaszlacy
Powodzenia na wizytach dziewczyny!iNso87, Malutka_27 lubią tę wiadomość
-
Lwie Serce
to musi być wspaniałe uczucie mieć Maluszka przy sobie
jeszcze raz gratulacje i zdrowia dla Was obojga.
Z resztą zdrowia dla Wszystkich Nas, szczególnie dziewczyn w szpitalu
Powodzenia na dzisiejszych wizytachpatuniek86 lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Z dobrych wiesci morfo wskoczylo z 10,2 na 11,1 takze uff.. dalej lykac musze actiferol i prenatal duo. Mocz standard okej nic nie ma.. za to gbs dodatni
jak??! No ja sie pytam jak kurde??? Mam zinnat 7dni.. no kurdedede. Nigdy nie mialam dodatniego:/ Waga 1kg na plusie o dziwo nie 1,5kg. No i oczywiscie na prosbe o ksero calej karty, dostalam wniosek do wypelnienia i do 7dni czekania..super.
-
INso mnie już nic nie zdziwi u ludzi, taka znieczulica, ja rozumiem, że ciąża to nie choroba ale w miejscu gdzie jest tyle ludzi, kobieta powinna mieć pierwszeństwo, nie wspomnę o tym, że byłaś przed nimi co ewidentnie świadczy o ich braku kultury, głąby jedne
Dobrze, że moczni morfologia wyszły ok, szkoda, że GBS +, ja w poniedziałek będę miała pewnie pobierany...
Kleopatra zdrówka dla Mikołaja! Oby mu się polepszylo!
Ja wczoraj robiłam badania i oczywiście wyszły mi bakterie w moczu, ciężar właściwy za niski i o dziwo pierwszy raz LeukocytyKleopatra lubi tę wiadomość
-
iNso ja dzisiaj też z przygodami...i już mam pewnie wyższe RR. Było potrącenie na torach i pociągi wstrzymane - tak nas ganiali z peronu na peron - umeczylam się bardzo. Dodzwoniłam się na IP i przesunęłam KTG na jutro na własną odpowiedzialność,ale pani bardzo uprzejma i mówi,że gdyby coś się działo to mam natychmiast przyjechać. Ostatecznie ruszyły pociągu i zadzwoniłam że będę ,ale się spóźnię - boje się bo brzuch mnie pobolewa i kłuje w pochwie, ale synek musi jeszcze czekać na wyjście - niech się słucha mamy. Grunt że jadę.
Lwie super że dość szybko dochodzisz do siebie, dzielna dziewczyna! Przytulajcie się ile się da, pokarmu masz wystarczająco bo dziecko na początku nie potrzebuje dużo zwykle z3-4 dobie jest nawał pokarmu bo piersi zaczynają produkcję i powoli ilość pokarmu dostosuje Sue do dziecka. Ściskam mocno małego króla Juliana:-)
Patuniek dobrze,że noc bez skurczy, leki jednak działają. Może uda się wyjść na weekend jak tylko Polcia nie będzie szaleć, mogłabyś odreagować rozmowe z mama i spędzić czas z teściami. Przykre, że osoba która powinna być tak bliska sercu corci potrafi ranić...i nie jest wsparciem.
Butterfly jak u Ciebie odebrałaś już męża z lotniska? Wszystko dobrze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 09:43
patuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Cześć! Ciężko Was nadrobić po nocy
india mi też zaczęła zbierać się woda, w trampkach mi ciasno, obrączki nie noszę już z tydzieńi twarz. Piję bardzo dużo, staram się dużo chodzić. Nasze ciała przygotowują się do porodu, zbyt dużo nie da się na to poradzić.
Salsefia brzuszek masz naprawdę piękny! U mnie w grupie na szkole rodzenia jest Dziewczyna z bliźniaczkami w 27 tygodniu i już jest od Ciebie większa, serio, serio Laseczko
Reniferra wózek to niezła bryka
patuniek86 super, że noc bez skurczów! Brawo Wy Dziewczynyoby udało się wyjść do domku, i będziesz mogła spokojnie odpoczywać i czekać na Wasz dzień
Butterfly 83 mam nadzieję, że teraz już dba o Ciebie żebyś szybko wyzdrowiałacieszcie się Waszym czasem i bierzcie z Niego 100%
LwieSerce cudownie, że już jesteś z Synkiem
iNso87 może zadzwoń na recepcję i podpytaj czego potrzebują? Ja bym zrobiła kopię wszystkiego, na wszelki wypadek, żeby mieli wszystko.
Macie jakieś plany na Walentynki? My co roku coś robiliśmy ale nie wiem jak w tym roku to ogarnąć.
Do mojego Męża chyba historia Lwiego dotarłai teraz się stresuje (dziwne, to bo mnie ogarnął teraz spokój, oby trzymał się jak najdłużej) dziś mu mówię, że planuję porządki w szafie, a On - przerażony mówi, może w sobotę razem to robimy, nie stawaj na krześle jak jesteś sama hahahah
Reniferra, patuniek86, Salsefia, Izziee lubią tę wiadomość
. -
Makowe! Mąż ma rację! Na żadne krzesło! Ja też już dawno nie wchodzę. Tym bardziej, że ostatnio nawet moja mama myła okna i tak spadła z krzesła, że żebro jej pękło. Porządki dłużej potrwają z facetem, ale będziesz bezpieczna.
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Zmysły prysły.
Skurcze się pojawiły. Znowu kilka razy, w trakcie leżenia. Bez ruchu, próbowałam tylko zasnąć. A Pola się nie wierciła
Akurat przyszedł lekarz pobrać mi posiew na gbs, ruszyłam się na plecy i znowu. Sprawdził-faktycznie skurcz całego brzucha
Wezmą mnie dzisiaj na fotel, sprawdzić, jak rozwarciePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek trzymam kciuki, myślami jestem z Tobą pozdrawiam z dołu
Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Kochana odpoczywaj i dawaj znać
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
INso czytałam, że GBS ma co 4 osoba. To tak jak z moja chlamydia, w maju czysto a w okresie przygotowań do imsi, gdzie szczególnie badaliśmy o siebie i kontakty fizyczne były ograniczone się zaraziłam. Dopytywałam lekarza jak to możliwe bo przecież nikt na boku nie miał powiedział tylko, że zakażenie mogło byc w jajowodzie i nie dawać oznak ale dalej dla mnie zagadka.
Weźmiesz antybiotyk i będzie dobrze, najważniejsze, że zareagowali i jest czas. U mnie zastępcza położna wymaz na GBS przełożyła na 22 lutego stwierdzając ze i tak pewnie bedzie cc to wymaz niepotrzebny.
A tutaj Maluchy główkami w dół ale wymaz udało się przełożyć na ten poniedziałek.
Patuniek daj znać co z rozwarciem jak sprawdzapatuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Hejka, ale się dzieje na wątku:) LwieSerce wielkie gratulacje!!!:)dużo zdrówka teraz dla Was:)
Mi gbs wyszedł ujemny ale za to candida (++). Wizyte mam za tydzien. Co myślicie, czekać do wizyty czy udać się do niej dzisiaj?moja lekarka przyjmuje tylko w czwartki.... -
Kleopatra zdrówka dla synka!
Patuniek kciuki! Niech się ta macica nie wygłupia, jeszcze nie czas na skurcze!
Anet daj znać jak tam u Ciebie po
Makowe spokojnie z tymi porządkami!
Salsefia a to, że są bliźniaki to nie jest od razu wskazanie do cc? Myślałam, że teraz od razu kierują na cc bez próby sn.patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Laura
-
Izzie, jeśli dzieciaki i mama zdrowi, ciąża fizjologiczna, a maluchy ułożone główkowo-to naprawdę nie ma wskazań do cc...
Moja siostra rodziłaby sn bliźniaczki, ale jedna cały czas się obkręcałaCo badanie, to główka gdzie indziej
Więc tutaj nie ryzykowali.Izziee lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm