MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj na 17.50 wiem że zaczyna dopadać mnie wariactwoCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Katia89 ale pięknie to wygląda
no i ten Szumiś
taki słodki
muszę też w końcu kupić. A jaki wózek teraz chcesz? Ja wciąż na żaden się nie zdecydowałam.
Ayleen już jutrosuper pomysł z tą pojedynczą salą. Będziesz miała spokój i faktycznie możliwość nacieszenia się swoimi mężczyznami
Ulv15 dobre wieści z wizytynie lubię za ból, eh, pamiętam jak mnie w II trymestrze bolały żebra, jakby mnie ktoś nożem ciął. Okropne uczucie.
Smile, no troszkęhormony wariują. Weź głęboki oddech, przytul męża, podziękuj za kwiatki. Jak to mówią - był w złym miejscu i w złym czasie
Anet wcale się nie dziwię że się denerwujesz, w końcu chodzi o Twój ukochany skarb. Ale wizyta już za chwilę, na pewno wrócisz do nas z dobrymi wiadomościami i spokojniejsza. Trzymam mocno kciukiUlv15 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualnyAnet wcale nie wariactwo, tez bym poszła na kolejne usg, bo moim zdaniem lekarza powinien zrobić usg dla własnego i dla Twojego spokoju, nie chodzi o żadną licytacje czy sprawdzanie czy ktoś popełnił błąd, tylko o stwierdzenie jak rzeczywiście jest. A kolejne usg nie zaszkodzi, więc trzymam kciuki i daj koniecznie znać
-
Anet ja też bym poszła. Rozumiem cię.
Ja już po ktg brak skurczy i po usg - młoda waży 2870, szyjka miękka i trochę skrócona ale zamknięta. To była moja ostatnia wizyta, teraz za 2 tyg w szpitalupatuniek86, Malutka_27, iNso87, kehlana_miyu, Ulv15, Sana, Ksiazka1, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Anet, absolutnie żadne wariactwo, tylko zdrowy rozsądek. Po cholerę się denerwować, jak wystarczy zrobić jedno proste badanie. Za półtorej godziny wszystko będzie jasne i wszystko będzie dobrze
A Ty będziesz zdecydowanie spokojniejsza
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hejka ja już w domu jak wyszłam o 7.30 to do tej pory nie było mnie w domu.
Dziecko waży 3360g myslam ze będzie ok 3600 już haha
Szyjka miękka, dwa paluchy wchodzą, się śmiałam, że połowa porodu za mną hah
Powiedział że rodzić mog e już w każdej chwili, bo jeszcze mam grzybice, która może wszysrko przyspieszyć. Dostalam leki na szczęście jeden czapek wiec nie będę się męczyć długo.patuniek86, Salsefia, iNso87, Sana, Ksiazka1, Reniferra, lkc lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
ANET85, wcale nie wariactwo. Ja tak jak i Ty, i większość z nas zapewne,też bym poszła do innego lekarza na usg, tak kontrolnie. I też bym nic nie sugerowala tylko czekała na jego opinie i opis z usg.
Daj nam proszę znać po wizycie. Ale postaraj się nie nastawiać pesymistycznie. Jesteśmy z Wami :-***
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny ;-* już na prawdę popadam w różne wątpliwości. Dam Wam znać jak wrócę z wizyty, jakąś młoda lekarka, ale ponoć zna się na rzeczy, zobaczymy....
Butterfly 83, iNso87, Ulv15, klamka lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Sana, wpadł mi w oko Riko
tu gdzie emotka to ma być X D a tu buzke wyświetla hehe , ale nie mam co z tym zrobić hehe, a już trochę późno żeby gdzieś wystawiać na sprzedaż ehh no trudno
A Ty masz jakieś typy dla siebie? Bo czas leci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 17:18
-
Ayleen to już jutro !
będziecie się tulić z Antosiem! Tak bardzo nie mogę się doczekać dnia kiedy i my będziemy już z naszym Oliwierkiem
trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i jak dojdziesz do siebie to daj proszę znać jak wrażenia po cięciu;-)
Anet bardzo mocno trzymam kciuki aby to był błąd pomiaru wykonany przez stażystkę. Odezwij się co i jak po wizycie. To już za godzinkę! Zobaczysz wszystko będzie dobrze !
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Kleopatra wrote:Inso a Ty kiedy się umawiasz?
Kurcze ale mnie gardło boli, ledwo przełykam
Malutka mycha mnóstwo jest takich przypadków. U nas na forum nawet jedno z bliźniąt się obrocilo. Są też ćwiczenia które pomagają -
Mycha, na przykład po wpisaniu na Google "jak pomóc dziecku obrócić się główką w dół" jest taka strona:
https://www.rodzice.pl/jak-pomoc-dziecku-obrocic-sie-glowka-w-dol/
Są różne strony z radamimalutka_mycha lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Teoretycznie jutro o 9.30 cięcie, jednak jak to w szpitalu- może być jakaś nagła potrzeba i się przesunie. Choć mam nadzieje, że nie bo starszak urodził się w piątek o 9.20, a ja w piątek o 9.40
Dziś za zadanie mam się umyć w odkażającym mydle, włożyć gustowną szpitalną koszulę i wskoczyć do świeżo zmienionej szpitalnej pościeli. Ostatnie jedzenie o 22, picie o 1.00. Rano znowu kąpiel w tym specyfiku i nowa koszula.
Powiem Wam, że dieta wątrobowa w szpitalu to śmiech na sali... dziś dostałam smażone naleśniki. Ha ha, nie jadłam ich prawie 5 miesięcy a tu taki rarytas na kolacje przed ccpatuniek86, iNso87, Sana, enka90, Ulv15, Reniferra, Kleopatra, lkc, bbeczka91, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Ayleen, ojej!
Już niedługo po wszystkim
I jak ładnie godzinowo się wszystko zgrywa
Szpitalna dieta jest zabawna, faktDieta cukrzycowa-chleb barwiony karmelem a'la pełnoziarnisty
Ostatni posiłek o 16.30, gdzie dziewczyna powinna jeść jeszcze 2 razy
Nacieszyłaś się tym naleśnikiem?
Pola Róża
-
Ayleen wrote:Teoretycznie jutro o 9.30 cięcie, jednak jak to w szpitalu- może być jakaś nagła potrzeba i się przesunie. Choć mam nadzieje, że nie bo starszak urodził się w piątek o 9.20, a ja w piątek o 9.40
Dziś za zadanie mam się umyć w odkażającym mydle, włożyć gustowną szpitalną koszulę i wskoczyć do świeżo zmienionej szpitalnej pościeli. Ostatnie jedzenie o 22, picie o 1.00. Rano znowu kąpiel w tym specyfiku i nowa koszula.
Powiem Wam, że dieta wątrobowa w szpitalu to śmiech na sali... dziś dostałam smażone naleśniki. Ha ha, nie jadłam ich prawie 5 miesięcy a tu taki rarytas na kolacje przed cc
Powodzenia jutro ❤️. -
Ja to mam pecha... zadzwoniłam dzisiaj i mówię, czy jest wolny termin na usg III trymestru i kobieta mnie wpisała na 17.50 idę do lekarza i okazuje się , że nie ma certyfikatu do wykonania tego usg, kur.... Porozmawiała z nami i uspokoiła, że może faktycznie powodem jest łożysko, ze może mimo brania Clexani coś jest nie tak, ale faktycznie stwierdziła, że warto zrobić drugie usg, aby sprawdzić dziecko, bo po co się denerwować do niedzieli. Poszła z nami do rejestracji i recepcjonistka zadzwoniła do lekarza który wykonuje takie badania - zapisali mnie jutro na 8.20 - lekarz przyjedzie wcześniej
Więc idę jutro, ale kazała być dobrej myśli.
Ayleen trzymam kciuki - Cudownie, że jutro uściskasz swoje maleństwo....ja to jednak też już bym chciała uściskać mojego synka, całego i zdrowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 18:40
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ayleen no porazka jakas.
Taka sytuacja,ktora sie denerwujesz a tu Tobie jeszcze dokladaja dluzszym czekaniem.
Ja sama niedawno do domu wrocilam. Dostalam protokol,tzn Malz odebral i smiech mnie ogarna. Tlustym drukiem napisane,ze opiekun byl przy tym wydarzeniu.. opis zdarzenia to krotkie 3 zdania,ze poprostu..dostala pilka. Czemu,jak,dlaczego? Nie ma nic na ten temat.. a najlepsze jest na koncu proponowane srodki zapobiegawcze-wzmacnianie miesni dloni i przedramienia! Hahahaha no.paranoja. Juz sama nie wiem czy isc wygarnac jutro samej do szkoly czy zostawic tak jak jest..ja z nerwow tam chyba urodze.