MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Na początku ochraniacz faktycznie zupełnie niepotrzebny. Ale potem Młoda była tak aktywna, że bez przerwy uderzała główką w szczebelki (nieważne, jak daleko ją kładłam), wkładała między szczebelki rączki i nóżki-a potem krzyk, bo nie może ich wyjąćPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Malutka - u mnie siedziała pupą, przekręciła się w 34 tygodniu i teraz oboje z bratem leżą główkowy.
Wczorajsza wizyta szybka, Klara 2385 a Bruno 2155, za tydzień kontrola wagi. Lekarz twierdzi, że według tej wagi jeszcze posiedzą ze dwa tygodnie.
Bbabeczka jak noce? Ja w dzień w miarę możliwości leżenia jakoś funkcjonuje ale nocki najgorsze.
Butterfly dobrze, że wyszłaś do domu, zawsze więcej spokoju.Butterfly 83, patuniek86, Kleopatra, Reniferra, Anet85, Ksiazka1, bbeczka91, iNso87, Ulv15, kehlana_miyu, Sana, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
A ja czekając aż zagotuje się woda na kawę pożarłam 1 rolmopsa. Nie mogłam się powstrzymać
Całą ciążę bez śledzi, bo jakoś mi się nie chciało, a ten był przepyszny hi hipatuniek86 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Sporo piszecie dziewczyny:-) witam się z PKP.
Od jutra się u nas zacznie....ale ten czas pedzi, najpierw czekalysmy na pierwsze USG, połówkowe , szykujemy wyprawkę a teraz czekamy na porody... niesamowite.
Życzę zdrówka wszystkim przeziębionym.
Patuniek Dobrze,że znalazłaś sposób na skurcze, niech będzie jak najdłużej skuteczny.
Renifera śliczny kącik dla maluszka patrzyłam identyczny organizer ślicznypatuniek86, Reniferra, lkc, klamka lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Dzień dobry
Reniferra, piękne łóżeczko
pauniek, dwa razy musiałam czytać Twój opis, żeby sobie wyobrazić pozycję, jaką przyjmujesz
bbeczka, my też zwracamy uwagę, żeby nikt nam dziecka w usta nie całował. Sami tego nie robimy/nie robiliśmy, więc pilnujemy. Chociaż jak raz mąż zwrócił uwagę swojej siostrze, to było oburzenie - bo jak to, przecież ona swoje dzieci całuje! Eh, życie...
Sisi, współczuję nocki. Obyś już dziś mogła wyjść ze szpitala &&&
Sana, my nie mamy ochraniaczy na łóżeczkopatuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia na wizytach!
Ja dzisiaj pierwsze KTG mam ❤️
Sana ja też nie mam ochraniacza, później może warkocz włożę, teraz kokon będę używać lub rożek
iNso, kochana, ja mam wizytę 6.03
Miłego dnia laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:08
iNso87, Anet85, Katia89, Pikcia, Ksiazka1, patuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Mycha, moja gwiazda na polowkowych była odwrócona główka w dół, jednak około 30tc, pamiętam ten dzień bo brzuch okropnie falowal przez chwilę i mała obróciła się posladkowo i siedzi tak do dzisiaj
moja gin uważa, że mało prawdopodobne żeby się obróciła bo ma coraz mniej miejsca ale nie jest to niemożliwe
Reniferra, super łóżeczko
Sana, ja miałam nie dawać ochraniacza ale jednak założyłam ale tylko na jedną część od ściany.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e6d6de3c6a8.jpg
Dziewczyny! Mam ogłoszenieczy któras nie ma jeszcze wózka i chciałaby odkupić nowy anex sport? Albo macie kogoś kto szuka anexa? Kurcze spodobał mi się inny a ja nie mogę go do sklepu oddać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:23
iNso87, Pikcia, Ksiazka1, Reniferra, bbeczka91, patuniek86, Kleopatra, kehlana_miyu, Anet85, Parsleyek, enka90, Sana, malutka_mycha, klamka, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
1 dzień!
Aż nie wierzę, jak to zleciało. Dopiero co nerwowo wypatrywałam dwóch kresek a jutro synek będzie już ze mną.
Nie wiem jeszcze o której będzie cięcie. Dziś mam zamiar wyspać się za wszystkie czasyZarezerwowalam sobie też pojedynczą salę, chcę mieć męża obok szczególnie tej pierwszej nocy. To taki wyjątkowy czas, chcemy się razem pocieszyć Antosiem. Żałuję, że jej nie miałam po pierwszym porodzie.
Katia89, Macy, patuniek86, iNso87, Bluberry, Kleopatra, Ksiazka1, Ulv15, Ulv15, Reniferra, Anet85, patkaaxx90, kehlana_miyu, Parsleyek, enka90, Sana, Butterfly 83, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
1 dzień!
Aż nie wierzę, jak to zleciało. Dopiero co nerwowo wypatrywałam dwóch kresek a jutro synek będzie już ze mną.
Nie wiem jeszcze o której będzie cięcie. Dziś mam zamiar wyspać się za wszystkie czasyZarezerwowalam sobie też pojedynczą salę, chcę mieć męża obok szczególnie tej pierwszej nocy. To taki wyjątkowy czas, chcemy się razem pocieszyć Antosiem. Żałuję, że jej nie miałam po pierwszym porodzie.
-
Salsefia wrote:Bbabeczka jak noce? Ja w dzień w miarę możliwości leżenia jakoś funkcjonuje ale nocki najgorsze.
W ciąży z córką, nie mogłam spać(a na leżąco, to już w ogóle nie było mowy) ale wtedy mogłam w ciągu dnia odpoczywać.
Ayleen, trochę zazdroszczę, a trochę jednak nieDo mnie trochę jeszcze nie dociera to wszystko, czuje się jakbym stała obok tego co się dzieje. Na dodatek jestem tak zmęczona, że po porodzie potrzebowałabym tygodnia wczasów w jakimś ciepłym i cichym miejscu.
Ehhh, koniec siedzenia, córka ostatnio odkryła nowe możliwości-przy zabawie w chowanego można chować się do szaf/komód. Policzyła już do 10 i teraz woła żeby jej szukaćlkc lubi tę wiadomość
-
A ja już po usg, Maciek rośnie tak jak należy i wszystko jest dobrze
Waży około 3kg i cały czas od połówkowych główką w dół zwarty i gotowy
Ja tylko nie mogę już spać bo tak mam obolałe żebro po prawej stronie
normalnie już mi tam przeskakuje.
Katia89, patuniek86, Ksiazka1, kehlana_miyu, Smile, bbeczka91, Anet85, Kleopatra, Parsleyek, enka90, Sana, Butterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Ayleen-rany, to już jutro! Pierwsza z naszej listy (oficjalnej
)
Aż ja się zaczęłam denerwować z tej okazji
Wczoraj dostałam od męża kwiatka na walentynkiWczoraj, bo cały dzień siedzę sama w domu, więc od rana będę miała na co popatrzeć
Ciepło mi się zrobiło
Oczywiście w poniedziałek zapomniałam o walentynkach, dopiero we wtorek wieczorem sobie przypomniałam. Na szczęście właśnie doszła paczuszka
Walentynek nie obchodzimy w żaden sposób, poza-kwiatek dla mnie i super-wyczesane praliny dla męża i Młodej ode mnie
W cukierniach mają te takie śliczne w różnych kształtach i smakach, pakują je w malutkie pudełeczka
Normalnie bym gdzieś pojechała i sama wybrała, ale kupiłam onlineSame pudełeczka śliczne, w środku po 2 pralinki
Zobaczę ich wygląd dopiero potem
Ale cieszę się, że udało mi się to ogarnąć
kehlana_miyu, Ulv15, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualnyUlv15 wrote:A ja już po usg, Maciek rośnie tak jak należy i wszystko jest dobrze
Waży około 3kg i cały czas od połówkowych główką w dół zwarty i gotowy
Ja tylko nie mogę już spać bo tak mam obolałe żebro po prawej stronie
normalnie już mi tam przeskakuje.
U mnie tak samo tylko z lewej strony, młoda pod żebro tak się wpycha.
-
nick nieaktualny