MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
lkc wrote:Hmm myślę ze najlepsza opcja to juz po studiach, slubach, jak im się dzieci beda rodzic:)
Anet gratulacje!patuniek86, lkc, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Kurde i tez cholera znowu wnukami czas zajma i kolko sie zatacza...znowu sie bawic..hahaha
Inso, a skąd! Przecież my babcie pracujące, z własnymi pasjami itp Wnukami możemy się zająć raz na jakiś czas, na kilka godzin Gdzie tam opieką całodobowalkc, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Anet, cudowna wiadomość! Gratulacje! Kamień z serca .
Patuniek, nie strasz tą pełnią. Ja jeszcze zaciskam nogi, bo na porodówkę w obecnej sytuacji musiałabym wybrać się sama ... albo z teściową... no nie byłby to poród marzeń :pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 21:17
patuniek86, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Anet gratulacje!! Ładna waga
Ja też się nie lubię bawić z dziećmi. Tzn mogę poukładać puzzle czy poczytać i zagrać w gry na konsoli ale reszta słabo. Całe szczęście od zabaw mam męża, haha i chłopcy mają siebie.kehlana_miyu, patuniek86, Anet85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Butterfly 83 wrote:A dla mnie to ciekawostka
Pełnia ma niby jakiś wpływ na porody?
Oficjalnie? Naukowo? Absolutnie żadnego wpływu nie ma Poważnie
Ale co ma nauka do:
Wiary
Doświadczenia położnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 22:39
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Anet gratulacje! Super ze wszystko dobrze się skończyło i maluszek zdrowy.
Co do zabaw z dziećmi to ja lubię z synkiem grać w gry planszowe,układać puzzle i lego. A zabaw autami czy różnymi figurkami nie trawię. Na szczęście mąż w tych tematach jest niezastąpionyAnet85 lubi tę wiadomość
-
Anet85, gratulacje kochana! Widzisz jakiego masz silnego i dużego urwiska
Ja jutro będę dzwonić do laryngologa, nadal strasznie boli mnie gardło. No porażka jakaś...3 tydzień jak mnie to gówno trzyma. Na antybiotyku i żeby nie było lepiej!? Aż mnie martwi to. I bardzo chcę być zdrowa jak Zosia przyjdzie na świat.Anet85 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Anet,super! Czulam ze wszystko bedzie dobrze i ta hipotrofia jakas podejrzana!
Tez nie wiedzialam o tej pelni... Ja tam moge rodzic jutro czuje jak zaraz sie nie rozsypie to pekne albo umre z nudow i samotnosci w domu! Chociaz i tak sobie moge gadac ze jutro... I tak pewnie nic z tego nie bedzie.
A pozniej bede narzekac ze na nic czasu nie mam. Juz wiem ze tak bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 23:28
Butterfly 83, patuniek86, Makowe Szczęście, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Miłej nocy, ja sie klade.
Jakieś dziwne przeczucia mnie dopadly ze urodze dzisiaj, chociaz zadnych boli itp nie mam. I zdalam sobie sprawe, ze jestem sama w domu z Mloda, maz jakies 600 km od nas, rodzice niby 40, ale ojciec ma do końca marca nocki, mama nie ma prawka.. i jakos tak sie zestresowalam, ze masakra.. ze nie mamy żadnego planu jak coś sie zacznie i jak nie będzie mojego męża.. ide spać zeby o tym nie myśleć. Oby do środy, niech tylko lekarz powie, ze do porodu kawal czasu;)
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019