MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś w dzień pospałam ok 2h i teraz lipa, bezsenność.
Życzę dobrej nocy tym śpiącym i idącym spać. No i zaglądam tu ciągle i liczę, że ktoś cierpi dziś na bezsenność jak ja..
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Bluberry wrote:Reniferra u mnie teściowa przy pierwszym była nie było złe:) i przy drugim też będzie o ile młoda w dyżur babci trafi
Mi jakoś tak ciężko to sobie wyobrazić. Chciałabym się pouwieszać na mężu, pokołysać z nim, przeżyć to razem. Wiem, że są sytuacje, kiedy nie da się, ale jednak wolałabym, by ta pełnia była mechanizmem spustowym nie dla mnie -
Hej!
Dobrze,ze kubeczek stal na pralce ;p z automati poszlabym i bez niego zrobila sisi tym razem
Malz je z Mala,ja wychodze z toalety i puszczam Mloda i raz,raz musimy sie zebrac.
Na mnie nic nie dziala takze pelni sie nie boje czekam wytrwale do 5go..
Milego dnia Dziewczyny. Powodzenia na wizytach! -
Dzień dobry
Jaki piękny dzień, pełen smogu
O dziwo bardzo dobrze mi się spało, chociaż światło księżyca waliło dzisiaj prosto w okna Jasno, jak nie wiem co było Wczoraj zresztą też
Ale jeszcze mogłabym pospać Więc śniadanko i chyba jeszcze się wtulę w ramiona Morfeusza
Makowe, Katia, Książka, Delvila-kciuki na wizytach
Reniferra, oczywiście, że mąż powinien trochę jednak popatrzeć, co nabroił Niech szybko dochodzi do siebie, żebyś miała psychiczny spokój
Ikc- tak trochę mało czasu Was zostało na ustalanie procedur w razie "W" Chyba najwyższy czas dzisiaj o tym pomyśleć Tym bardziej, że skoro to nie jest Twój pierwszy poród, to możesz mieć trochę mniej czasu... Więc również dla swojego spokoju-ustalcie wszystkoReniferra, Makowe Szczęście, Katia89, Madziakk lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dzień dobry U nas 4 nocka spędzona przez synka w jego pokoju, w dodatku przespana przez niego od 20.30 do 6 rano, z pobudkami o 1 i 5. Czuję się jak młoda bogini Zapomniałam, że nasze łóżko jest takie duże, kiedy w poprzek nie leży prawie 90 cm dwulatka Do tego korzystając z wczesnego zaśnięcia synka miły seks z mężem, więc już w ogóle Łapiemy ostatnie chwile zanim pojawi się Sami i zacznie się sajgon i faza na bycie na zombie na jakiś czas
Trzymam kciuki za dziewczyny wizytujące dzisiaj!
Reniferra, Butterfly 83, patuniek86, Kleopatra, Bluberry, Katia89, Madziakk, Ulv15, Marza89, iNso87 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzień dobry!
Anet wielkie gratulacje! Piękna waga, wspaniałe, że nie ma hipotrofii. Daj znać jak się oboje czujecie.
Za nami pierwsza noc w domu i od razu mały sukces- maluszek był tylko na piersi, bez dokarmiania i najadał się. Oznacza to, że karmiłam co chwile ale odeśpię jakoś w dzień.
Reakcja starszaka na brata wspaniała. Opiszę jak będę miała dłuższą chwile. Generalnie ten wieczór to było jedno najpiękniejszych życiowych przeżyć.
Współczuje dziewczyny ciążowych dolegliwości. To jest już ten moment, kiedy rzeczywiście ciężko cieszyć się ciążą...Reniferra, Butterfly 83, lkc, patuniek86, kehlana_miyu, Sana, Ksiazka1, Kleopatra, Makowe Szczęście, Parsleyek, Katia89, Pikcia, Madziakk, Ankakaranka87, Marza89, iNso87, bbeczka91, Anet85, enka90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, ja nadal z bolacym gardłem i jakby uchem
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny.
Ayleen super wieści. Pośpij w miarę możliwości i jak będziesz miała możliwość dawaj znać co tam u Was :-*
A jak reszta rozpakowanych mam? Co u Was? Odzywajcie się troszkę w wolnych chwilach. My jeszcze w większości w dwupaku,ale chętnie czytamy to czym się z nami dzielicie. Zaraz będziemy po tej samej stronie co Wy
Kehlana, Uuu, to masz teraz niemal że miesiąc miodowy haha
Ale fajnie,że synek dojrzał do tego,by spać samemu
Norbi- 16.08.2003
Butterfly 83 wrote:Kehlana, Uuu, to masz teraz niemal że miesiąc miodowy haha
Ale fajnie,że synek dojrzał do tego,by spać samemu
To dopiero 4 noc, więc nie nastawiam się, że tak już będzie zawsze, ale cieszę się, póki trwa I nie da się ukryć, bardzo się cieszę, że sam do tego dojrzał i że to jego decyzja. Ogólnie mamy takie podejście z mężem, że w miarę możliwości czekamy aż synek sam będzie gotowy na kolejne duże kroki (samodzielne spanie, jedzenie, odpieluchowanie itd.) i na razie całkiem fajnie nam się to sprawdza
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyAnet ogromne gratulacje
Dziewczyny ja w szpitalu (tętno małej było powyżej 200 plus brazowe plamienie) noc spędziłam na porodowce, ale wszystko się uspokoilo a że mało miejsc na porodowce to siedzę na patologii teraz. Trzymajcie kciuki żeby to nie było to, chce dotrwac do terminu. -
Dzień dobry
Ayleen super, że już jesteście w domku, że starszak dobrze zareagował na braciszka a laktacja się rozkręca
Kehlana, świetne wieści z wizyty no i brawa dla synka, szykuje się na poważnie do roli starszego brata
Delvila powodzenia z tym obrotem & &
Parsleyek trzymam kciuki żeby udało się Wam wykończyć mieszkanie przed porodem & &
Anet gratulacje kochana! Dużo zdrowia dla Ciebie i synka
Butterfly biedna jesteś z tym gardłem szybkiego powrotu do zdrowia :*
Ksiazka trzymam kciuki, ale w razie "w" ciąża donoszona, więc bądź spokojna.
Powodzenia dziewczyny na wizytachButterfly 83, Ksiazka1, Anet85 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Ksiazka, będzie dobrze, jesteście w bezpiecznym miejscu i w dobrych rękach, to teraz najważniejsze. Jeśli coś to jesteście już w bezpiecznym tygodniu ,ale życzę Ci żebyś dotrwala do terminu.
Sana dziękuję kochana:-***
Podziwiam za to,że umiesz odnieść się do tak wielu postów, ja jak zwykle czytając próbuje zapamiętać, ale słabo mi to wychodzi heheKsiazka1 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Dzień dobry, u mnie noc nieprzespana, z wieczora trochę a pózniej po pierwszym siku nici ze spania a jak jeszcze zobaczyłam ze jest pełnia to sie nakręciłam ze pewnie juz nie usnę i tak było, może ze 3 godziny w sumie spałamSisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
Kehlana ja też tak uważam. Że dziecko jest samo gotowe na różne rzeczy. Proponuje a jak widzę że to jest dla niego ciężkie to odkładam na jakiś czas
Książka kciuki!
Czekam na info z wizyt coraz goręcej u naskehlana_miyu, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
-
Im bliżej godziny 0 tym bardziej sie boje, a po szpitalu jak sie nasłuchałam to najbardziej sie boje ze nic sie nie bedzie działo a to ich wywoływanie w ślimaczym tępie to jakiś dramat te dziewczyny męczyły sie po kilka dni zanim sie udałoSisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png