MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ❤️
Anet i Mka szybkiego porodu, ach niedługo będziecie tulic wasze kruszynki ❤️
LwieSerce mam nadzieję, że ten nastrój szybko Ci minie, na spacery zaczniecie chodzić to od razu lepiej się poczujesz a wygląd wróci do normy
Ja mieszkam na 4 piętrze bez windy więc to wchodzenie po schodach może przyspieszy poród haha
Dziś pół dnia na dworze, taka piękna pogoda, zabraliśmy naszą 3 miesięczną suczke na spacer, ale szalala
Właśnie skończyłam robić gołąbki, pieką się teraz w piekarniku a ja leżę bo kręgosłup boli... Jeszcze ciuszki, kocyki i ręczniki prałam bo dostałam na baby shower
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Patuniek ja tez mam juz dosc tych zabawa i jak tylko Malz przychodzi na godzine czy jest weekend siedzi i sie bawi...ja moge zrobic wszystko w domu byle nie zabawiac sie z Lena bardziej mnie to meczy niz sprzatanie.. ;p a teraz to juz calkiem.
Ja Mloda swoja ganiam i bez zadnego ale siada i sie uczy. Nie ma zmiluj. Zebym popuscila to nie wiem jakie oceny by miala a terminarz na klasowki i kartkowki juz zapelniony prawie codziennie do mojego porodu;/ no ale coz..
To ponarzekalam ;p -
Inso, ja moją też ganiam, tylko nie siedzę jej nad głową-ma 13 lat i musi zacząć odpowiadać za swoje oceny To już ten etap, kiedy sama musi wszystko ogarniać, ale taki tekst... A w piątek kolejny sprawdzian z historii...
A ona "nie lubi się uczyć"
Już mi lepiej psychicznie dzisiaj
Po pierwsze-ja jestem jak typowy facet-głodna to zła Ale zjadłam dobrze, to jeden powód mi odpadł
Wrócił też mąż, od razu zaczął się przytulać i w ogóle I tu zadziałała magia
A jeśli chodzi o czas spędzony z dzieckiem po pracy-tutaj jestem spokojna Mój pierwszy to tylko kąpiel (na zasadzie ja rozbieram i szykuję, podaję-ten kąpie Młodą-a potem ja znowu suszę, ubieram itp).
Ale teraz mąż nie pozwoli sobie zabrać Poli Po prostu wiem, że będzie się nią zajmować Będzie z nią spędzać czas, uczyć itp I z tą wiedzą jestem po prostu mega spokojnaPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Przyznaję się bez bicia, że mnie też nudzi większość zabaw z małym dzieckiem. Najgorsze są dla mnie trwające w nieskończoność zabawy autkami Staram się spędzać czas z synkiem w sposób, który nie jest dla mnie katorgą - czytanie książeczek jest dla mnie całkiem ok, na przykład. No ale nie zawsze się da i czasami spędzam jednak czas na fascynującej zabawie w holowanie auta do warsztatu.
patuniek86, Ulv15 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Urodziłam synka sn. 2910 g 52 cm Długi nie ma. Hipotrofii
Alisssa, Bluberry, patkaaxx90, iNso87, patuniek86, Parsleyek, lkc, Makowe Szczęście, Katia89, 83xxx, Reniferra, Pikcia, bbeczka91, Kleopatra, Ankakaranka87, kehlana_miyu, klamka, mamakropka., Macy, Madziakk, Marza89, Ulv15, Kasialudek, Ksiazka1, Sana, Salsefia, enka90 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Anet85 wrote:Urodziłam synka sn. 2910 g 52 cm Długi nie ma. Hipotrofii
Anet, cudownie Mówiłyśmy Ci, że na pewno wszystko będzie dobrze Synek zdrowy, teraz się tulcie, ile wlezieAnet85 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
iNso87 wrote:Kehlana dobrze wiedziec,ze to jest normalne ,bo juz myslalam,ze to ja taka maDka.. ;p
Inso, ja to od początku przecież głosiłam ten mało popularny tekst-ja nie lubię w sumie dzieci Nie lubię właśnie takich zabaw itp No ale co poradzić Urodziłam, to kocham, jak swojeiNso87, klamka lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Inso, ja to od początku przecież głosiłam ten mało popularny tekst-ja nie lubię w sumie dzieci Nie lubię właśnie takich zabaw itp No ale co poradzić Urodziłam, to kocham, jak swoje
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Anet, a jak już spokojnie będziesz wychodzić ze szpitala, to ja chętnie się dowiem wszystkiego o samej porodówce i oddziale położniczym-bo tego akurat nie wiem Takie zady i walety
Może być na priv, żeby nie śmiecić, ale może któraś też chętnie przeczytaAnet85 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
iNso87 wrote:Tak,najlepiej to miec dzieci ale juz te takie ogarniete ;p tzn tak juz po 18tce..
Po 18 nieeee, studniówka i matury-osiwieć można
Niech już gówniarze na studiach będą, to chociaż się odetchnieiNso87, klamka lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Anet pięknie! Jaka waga gratulacje Mamusiu:)
Anet85 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
patuniek86 wrote:Po 18 nieeee, studniówka i matury-osiwieć można
Niech już gówniarze na studiach będą, to chociaż się odetchnie
Anet gratulacje!iNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019