MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jest Patuniek86, czekamy na info po wizycie.
A jak reszta pozostałych wizytujacych? Dawajcie znać dzieczyny, czekamy i wierzymy, że wszystko jest ok.
Książka jak Twoje kursowanie w te i z powrotem?
Mka??? Co u Ciebie? Odezwij się proszę.
Moja Zosia trochę się rozruszala.patuniek86 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly, cieszę się, że Zosia uwzględniła nerwy mamy i nareszcie sie odzywa
Ja sobie czekam pod gabinetem, sama jestem ciekawa...
Jechałam taksówką i w trakcie "podskoków" pieczenie się nasilało... Więc naprawdę ciężko jest mi powiedzieć, o co chodziNaprawdę piłam jeszcze więcej, plus żurawinę-nic nie ustąpiło, a przy sikaniu nic gorzej. To chyba jednak nie zum...
Malutka_27 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Kurcze za tydzień o tej porze będę miała mała przy sobie. Szok!
Szukam fotografa na sesje niemowlęca. Kurcze ciężko wybraćButterfly 83, kehlana_miyu, patuniek86, lkc, Makowe Szczęście, iNso87, Sana lubią tę wiadomość
-
Patuniek86 rodzić i tak masz zakaz, nawet sama od siebie, także nie ma opcji, że to coś z szyją ;-P
Jak coś to pisz tu szybko co mówi gin.
Ja jutro rano do położnej na ktg, na 14:50 do gina, najpierw krótki zapis ktg, ważenie, ciśnienie itp, później na przegląd do niego, czyli ok 15:15. A na 17 do laryngologa o ile będzie już gotowy wynik z wymazu. I znowu pewnie będę zmęczona jak koń po westernie.patuniek86 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
patuniek86 wrote:Pimafucin 3 globulki i na wszelki wypadek powtórka z moczu, ale tym razem z posiewem. Tak na wszelki wypadek
Jest jakieś zaczerwienienie...
Szyjka miękka I krótka, rozwarcie bez zmian
No i będzie zaraz jak u Reniferry, nie macie już lekarstw, a szyjka będzie grzecznie czekać
A te infekcje Cię uwielbiają Patuniek86.
Norbi- 16.08.2003
Butterfly 83 wrote:No i będzie zaraz jak u Reniferry, nie macie już lekarstw, a szyjka będzie grzecznie czekać
A te infekcje Cię uwielbiają Patuniek86.
Prawda? I skąd ta cholera przylazła? Bo ja nie wiem. Coś czuję, że gdyby wczoraj lekarz spojrzał tam do mnie, to już by to wyłapał. Ale nie spojrzał i dupa.
A jeśli chodzi o szyjkę, to chociaż miękkaPrzy Młodej była twarda, więc jest progres
No i jest skrócona, przy Młodej się nie skracała tak chętnie bez zzoNie narzekam
A że rozwarcie nie postępuje? Ja jeszcze nie rodzę
Ale po całym dniu, kiedy powoli coś robiłam nie czuję pogorszenia skurczy, a jak widać, na rozwarcie itp nie ma to wpływu
Więc zgadnij, kto zaczyna normalnie funkcjonować?Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Wybaczcie ale nie mam was jak nadrobić. My w szpitalu posiedzimy do soboty jak Wszystko ok. Karmimy się piersią choć ciężko idzie mały ma problemy z prawidłowym łapaniem piersi i są momenty że jest nie fajnie ale jakoś dajemy radę. Jest ogólnie spokojny bardzo, dużo śpi tak że trzeba go na jedzenie budzić i szybko zasypia przy piersi więc cały czas muszę to wszystko robić byle nie spał hehe.
Poinizacje miałam wczoraj ale z chodzeniem ciężko było dziś już jest dużo lepiej. Dobrze że maz jest ze mną pomaga mi ze wszystkim inaczej sama nie dałabym radę i musiałabym ciągle prosić o pomoc pielęgniarki.
Tak się cieszę że Filipek jest już z nami, słodziak z niego straszny. Mam tylko nadzieję że starszy brak fajnie przywita i zaakceptuje młodszego braciszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 18:28
patuniek86, lkc, Butterfly 83, Katia89, iNso87, Reniferra, Kleopatra, Makowe Szczęście, mimoza, enka90, Ulv15, Ankakaranka87, kehlana_miyu, Marza89, Pikcia, Bribrami lubią tę wiadomość
-
O mamo, ile nadrabiania, a to wszystko z jednego dnia
LwieSerce, super, że tak fajnie idzie Wam kpoby tak dalej
Butterfly, też kupiłam ten szary sweterek, plus jeszcze ten granatowy w paski i biały stanik do kpspoko jakość jak na takie ceny. Chyba wezmę jeszcze jeden stanik.
Biedna Ty z tym samopoczuciemno naprawdę, dość już się namęczyłaś!
Mayka, widzę że Ty też fanka Chirurgówzdrówka dla córki!
Gurana, witajpomiarami się nie zamartwiaj.
Smile, kochana, gratulacje! Przykro mi że takie masz wspomnienia z porodu, ale najważniejsze, że już po wszystkim i masz Zuzię przy sobie. Teraz będzie już tylko lepiej
Katia, my wzięliśmy Manhattan Grey. W poniedziałek lub wtorek możemy go odebrać
Ksiazka, powodzenia!
Delvila, wciąż trzymam kciuki
Madziakk śpioch z Filipkasuper że wszystko idzie w dobrą stronę
sobota już zaraz
Julia07.2015
-
Wracamy do domu odezwę się może jutro jak się trochę ogarnę.
Smile gratulujępatuniek86, iNso87, bbeczka91, klamka, lkc, Butterfly 83, Katia89, Sana, Kleopatra, Pikcia, mimoza, enka90, Malutka_27, Ankakaranka87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ja dziś łóżeczko ubralam i zmieniłam pościel w sypialni, a z mężem zrobiliśmy przemeblowanie w sypialni by się jeszcze przewijak pomieścił.
Chyba hormony już szaleją przed porodem bo porządki przemeblowanie odkurzania itdlkc, Salsefia, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Cześć.
Dopiero co trafiłam na to forum, jestem w 38 tc i jakoś tak milej będzie oczekiwać "końca" w towarzystwie.
Parę słów o mnie. To moja druga ciąża, termin mam na 4 marca, jest nieporównywalnie ciężej niż przy pierwszej i czekam na poród z niecierpliwością. Pierwszą miałam cesarke nagłą. Teraz mam nadzieje na sn ale zobaczymy bo mam neuralgie międzyżebrową wiec nie jest lekko. Zobaczymy
klamka, Butterfly 83 lubią tę wiadomość