MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Chasia ale szok! Trzymam kciuki! ❤️
Patuniek powodzenia! Również kciuki zacisniete! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 11:17
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Witam,
Ale wiadomosci
Chasia, czekamy
Patuniek, a jednak slabo nogi zaciskalas hehe
Devila, przykro mi,ze z obrotu nici...
My mamy piekna wiosenna pogode, wczoraj bylo 17 syopni, wybralismy sie na spacer, troche za dlugi, ledwo doszlam, na koniec wszystko juz mnie bolalo. Wieczorem mialam kilka straszakow, maz byl w gotowosci. Torbe spakowalam na szczescie 2 dni temu, naszykowal papiery i czekal, na szczescie przeszlo.
Paniki troche bylo, bo poprzednim razem wlanie po dlugim spacerze 3 tyg przed terminem trafilam do szpitala i juz wyjscia nie bylo...
Ale nie ma mowy, tym razem musze troche odpoczac po skonczeniu pracy. Dzis dopiero tydzien mija. Potrzebuje troszke wiecej
patuniek86, kehlana_miyu, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Smile gratulacje!!! My tez na Zuzanke czekamy
Reniferra wspolczuje bolu zeba, ja nigdy na szczescie tego nie mialam.
Dziewczyny z przeziebieniem i malymi dziecmi jestem z Wami
Ja w tej ciazy przeziebiona bylam tylko na samym poczatku, na szczescie cebula i czosnek zalatwily sprawe, pozniej dostalam szczepionke na grype i na szczescie nic mnie nie ruszylo choc w pracy wszyscy po kolei chorowali... nie bylam pewna czy ja brac ale nalegali i sie zgodzilam, teraz nie zaluje.
A powiedzcie mi czy w Polsce robia szczepionki na krztusiec kobietom w ciazy?Reniferra, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Alissa, robią, ale nie jest to powszechne. Ja zaszczepiłam się w tej ciąży i na grypę, i na krztusiec i bardzo się z tego cieszę, bo też dookoła mnie chorowali, a ja się uchroniłam Teraz mam nadzieję, że to szczepienie na krztusiec pomoże ochronić Samiego przez pierwsze tygodnie zanim sam będzie mógł być zaszczepiony.
Alisssa, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hejka my wczoraj po dłuższej i moim leczeniu cos próbowaliśmy, ale niestety u mnie nie wyszło... No cóż bywa i tak.
Dzwoniłam do ZUS na 28 lutego wypłata kasy od końca października. Szaleństwo haha
U mnie nic się nie zapowiada na poród aplikacji wola ze 270 dzień ciąży.Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
nick nieaktualnyOo się dzieje dziewczyny, Chasia i Patuniek powodzenia!
Butterflay jak ja Ci współczuję z tym gardłem sama jak mam angine męki przechodzę a co dopiero w ciąży chorować
Devila ja Cię podziwiam ja bym na sam obrót się chyba już nie zgodziła... panikara jestem jeśli chodzi o takie zabiegi wolała bym cc. Trzymam kciuki &&&
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje nowym mamusiom!
Chasia trzymam kciuki!
Patuniek dawaj znać jak u Ciebie sytuacja!
Delvila przykro mi, że obrót się nie udał.
My kupiliśmy wagę, żeby wiedzieć na bieżąco czy Laurka przybiera jedząc tylko pierś no i waży już 2750lkc, Reniferra, patuniek86, Katia89, Marza89, Ankakaranka87, kehlana_miyu, Pikcia, iNso87, Butterfly 83, Kleopatra, Ulv15, Sana lubią tę wiadomość
Laura
-
Delvila szkoda ze sie nie udało z sprobuj moze jeszcze domowymi sposobami.. dzieci potrafią się obrocic nawet chwile przed porodem.. ale to przewrotne, jedne marza o cesarce i musza za nia zapłacić ( a wystarczyłoby takie położenie) a inne marza o sn a dziecko jak na złość lezy poprzecznie albo główka do gory
Patuniek to powodzenia..
Chasia dla Ciebie tez zaciskam kciuki:)
Ja ide za moment po mloda i jedziemy odebrać moj wynik gbs, oby byl negatywny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 11:51
patuniek86 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
patuniek86 wrote:W Medicover poszłam do położnej, ktg, potem lekarz.
Nakaz powrotu do domu i za 3-4 godziny na ip-chyba, że się pogorszy. Bo ogólnie skurcze są, nawet 3 ponad 100 I dosyć regularne.
Pola przyjdzie na świat może dzisiaj, może jutro... A może niedługo wszystko się uspokoi Ale pani doktor tego nie obstawia
Dziewczyny, to nie ja! Ja się w kolejkę nie wpycham! Pola mi numery odstawia... Artystka...
Patuniek trzymam kciuki! Może Twoja Pola zmobilizuje moją się wychodzenia bo już się nie mogę doczekać
A co do zębów to mi od 3 miesiąca ciąży wyrzynają się wszystkie 4 ósemki.. Pomagają goździki i kostki lodu. A po porodzie trzeba się wybrać do dentysty niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 12:10
[/url] -
Zamiast się położyć, to zaczęłam szykować wszystko dla Polci W efekcie skurcze w trakcie roboty co 5 minut-chyba je trochę rozbuchałam... Położę się zaraz i zobaczę
Mąż już jedzie, ja jeszcze coś bym wszamałaPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Kącik Poli przygotowany w ekspresowym tempie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f9ac6e5a166.jpgReniferra, kehlana_miyu, Izziee, Katia89, bbeczka91, Pikcia, Ankakaranka87, guarana, iNso87, Salsefia, patkaaxx90, Butterfly 83, Anet85, Kleopatra, Ulv15, Makowe Szczęście, Alisssa, Parsleyek, Sana, Marza89 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja już dostałam przydział pryczy i odpoczywam Czuje się już dużo lepiej, został tylko ból głowy i zatok, mój organizm ma zadziwiająco szybki sposób regeneracji
Kurcze, zazdroszczę Wam tych nagłych akcji, na samą myśl siedzenia na patologii do poniedziałku jest mi źle
Trzymam kciuki za wszystkie rodzące -
Wow dziewczyny ile się dzieje!
Chasia kciuki!
Patuniek chyba Pola jest naszym forumowym najbardziej niecierpliwym dzieciątkiem ale proszę powiedz jej, że bardzo na nią czekamy i cieszymy się, że będzie z nami a kącik zrobiłaś śliczny!
Czy Mimoza się odzywała? Nie zaczęło się? Jak synek?patuniek86 lubi tę wiadomość