MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile spokojnie możesz lekarz który to przepisał ci nie mówił czy można przy kp?? W razie wątpliwości polecam zawsze sprawdzić elactancie co do mrożenia to ja przy synku mroziłam po 100-120ml, ale uwaga ...okazalo się później że on rozmrożonego mleka nie chciał pić czasami ono zmienia smak po rozmrazaniu i niektóre dzieci to tolerują inne nie
No i witam się w donoszonej ciąży ja tam nie mam zamiaru już niczego opóźniać ale na razie u mnie ciszaiNso87, kehlana_miyu, teverde, mimoza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyButterfly 83 wrote:
Bluberry a co to wgl takiego? Nigdy nie słyszałam o tym nawet?
To są aplikatory stworzone ze specjalnego tworzywa bezpieczne dla skóry. Jeden aplikator można zastosować kilka razy trzyma się w specjalnym pojemniku w zamrażarce. Podobno dają dużą ulge likwidują obrzęk krwawienie ból itp.Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteverde wrote:No właśnie mąż po nocce już buszował po aptekach. Papierków lakmusowych nie ma, ale wkładki za 70 zł oczywiście dostaniesz. Sprawdzę potem jeszcze w sklepie medycznym bo tak doradziła farmaceutka, ale uspokoiłyście mnie troszkę a i w necie poczytałem, że chyba więcej by tego było.
Kto by pomyślał, że koniec ciąży jest taki stresujący! Myślałam, że początki takie są, a potem to już spokojnie czekasz na rozwiązanie.. Tiaaaa 😏
A probowalaś pasków do wykrywania infekcji? Można je kupić na sztuki i też wykryja wody plodoweteverde lubi tę wiadomość
-
Hej
Smile, ja duomox brałam przy Młodej często również na zapalenie piersi. Niestety często miałam z gorączką itp, z duomox mi mijało-można brać i karmić
Chociaż nigdy mi nie pomógł na inne infekcje 🤣
Od wczoraj znowu mam gorsze samopoczucie, wszystko mnie boli
Spałam do 10! Oczywiście z przerwami itp, ale w sumie dopiero wstałam. I od razu mnie czyści. Zobaczymy, czy to przed porodem, czy coś może zjadłam
Dzisiaj też wg om jest 38 tygodni, więc już w żadną stronę lekarze mi nie powiedzą, że za wcześnie
Ale ponieważ wszystko mnie boli, a o 18 zebranie w szkole Młodej, dzisiaj już nigdzie nie łażę. Stwierdziłam, że muszę trochę odpocząć, bo ile można?Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Teverde, w rossmana są też paski ph-trochę droższe, niż papierek lakmusowy, ale tańszy, niż wkładka
https://www.rossmann.pl/Produkt/Testy-diagnostyczne/Domowe-laboratorium-test-do-badania-pH-pochwy-2-szt,171037,8469Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 10:36
teverde lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dziewczyny, chyba się zaczęło. Mam regularne od rana, teraz co 6 min i coraz silniejsze. Jedziemy do tesciowki juz z torba, sprawdzi rozwarcie, jak bedzie licho to juz tam posiedzimy aż bedzie czas na szpital. Trzymajcie kciuki
lkc, mamakropka., patuniek86, Parsleyek, Izziee, Madziakk, Ankakaranka87, iNso87, Kleopatra, Pikcia, Butterfly 83, Makowe Szczęście, Beatrix_, kehlana_miyu, Sana, Alisssa, Katia89, Ksiazka1, patkaaxx90, teverde, bbeczka91, mimoza, klamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny