MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu o której wizyta? Będziemy trzymać kciuki:* dobrze że idziesz, będziesz spokojniejsza:)
Patuniek jaki przyrost wspaniały:-) śmietaną karmiszpatuniek86, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Butterfly ale bieda z takimi nocami, na to jest tylko jedna rada.. jak możesz to spij jak mala spi. Nic lepszego chyba nie da sie zrobić. Trzymaj sie.
Tez cierpię przy kazdym dostawianiu. W szpitalu nawet odciagalam dla niej mleko i dawalam najpierw butelke a potem piers, bo jak troche wypila z butelki to spokojniej lapala piers. Tak czy siak u nas nie wyglada to tak jak powinno..Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
LwieSerce wrote:kehlana_miyu o której wizyta? Będziemy trzymać kciuki:* dobrze że idziesz, będziesz spokojniejsza:)
Patuniek jaki przyrost wspaniały:-) śmietaną karmisz
Oczywiście, że śmietaną-z cukrem! Ma być tłusto, pamiętacie? Golonki i te sprawy
A to moja Klusia dzisiaj-w standardzie proszę o niecytowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 21:17
Marza89, kehlana_miyu, Anet85, Pikcia, Parsleyek, Izziee, iNso87, Makowe Szczęście, Kleopatra, lkc, Reniferra, bbeczka91, teverde, Butterfly 83, enka90, Alisssa lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek, przepiękną masz tą klusię
Wizyta już zaraz, o 12. Kurczę, stresuję się. Naprawdę nie znoszę chodzić do nieznajomych lekarzy, a ginekologów już w szczególności. Różne doświadczenia miewałam w przeszłości z nimi i zajęło mi trochę czasu, zanim znalazłam moją lekarkę prowadzącą.patuniek86 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
marzą ja odstawiłam witamine D Vitum bo wyczytałam że może powodować bóle brzuszka ze względu na zawarte w niej oleje i od dzisiaj będę podawać witaminę Bobik d która jest rozpuszczalna w oliwie z oliwek .
Patuniek sliczna ta Twoja córeczka . u mnie synek też w ubiegłym tygodniu przez przybrał przez 7 dni 490 g trochę sie wystraszyłam że za dużo, w środę kolejne ważenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 11:44
patuniek86, Makowe Szczęście, Marza89 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Pikcia gratulacje!
Wróbel współczuję ciężkiego porodu, całe szczęście, że wszystko się dobrze skończyło.
Ikc mam nadzieję, że pediatra da Wam to skierowanie i szybko uda się podciąć to wędzidełko!
Butterfly u mnie też dzisiaj gorsza nocka także doskonale Cię rozumiem. Laura co chwilę chciała pierś, a tak naprawdę to pociumkała i wypluwała i tak do prawie 4 rano.. Dobrze, że potem odleciała i jednak pospala do 8 bo nie wiem jakbym dziś funkcjonowała.
Patuniek imponujący przyrost!
Kehlana kciuki za wizytę!
Marza, u mnie było podobnie z brzuszkiem u Laury no i kropelki Espumisan pomogły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 11:47
patuniek86, Marza89, Butterfly 83, Pikcia lubią tę wiadomość
Laura
-
Anet, na samym kp nie da się przekarmić Dziecko je tyle, ile potrzebuje, mleko jest lekkostrawne itp Jeśli dziecko przybiera więcej na wadze, to jest ok
Anet85, Makowe Szczęście, lkc lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
To mój maluszek - dzisiaj kończy 1 miesiąc. Od 8.30 nie spi....usypia na chwile i sie budzi, teraz oczywiście na rekach wiec moze pospi dłużej... prosze nie cytowac pozniej usune zdjęcie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 20:56
iNso87, Makowe Szczęście, Kleopatra, Izziee, patuniek86, lkc, kehlana_miyu, Reniferra, Madziakk, Beatrix_, bbeczka91, teverde, Marza89, Butterfly 83, enka90, Malutka_27, Alisssa, Pikcia lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
lkc wrote:Wrobel straszny ten porod byl, dobrze ze wszystko dobrze sie skończyło. U nas lipa z tym wedzidelkiem, lekarz moze podciąc ale jak będzie miala 3-4 tygodnie ( to wersja prywatnie) ale ten sam lekarz moze sprobuje to zrobic na nfz jak będziemy mieli skierowanie od pediatry.. paranoja. Oby sie dalo bo za 3 tygodnie to ja juz tego moze nie będę potrzebowala, bo sie przyzwyczaje i ja i moje cycki
Poki co maz pojechal zarejestrować Mloda -
Jak się okazuje, w Enelmedzie nie ma możliwości zrobienia ktg, choć na infolinii twierdzili inaczej. Wrr! Ale przynajmniej lekarz mnie zbadał i sprawdził tętno małego. Podobno wszystko ok, ale na poród w żaden sposób się nie zanosi - szyjka sformowana zamknięta, czyli jak zawsze u mnie. Uspokoiłam się i dobilam jednocześnie
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Anet, Patuniek, piękne macie te dzieciaczki . Rzeczywiście widać już różnicę wieku.
Co do witaminy d, my podajemy apo-d3. Jest to witaminka w pompce taka, więc wygodna bardzo. Nic z brzuszkiem się u nas nie dzieje.
Kehlana, daj znać jak po wizyciepatuniek86, Anet85 lubią tę wiadomość
-
kehlana_miyu wrote:Anet, piękny maluch! I wcale nie przybrał za dużo, na kp to nic złego Zrzuci jak zacznie raczkować
Albo nie zrzuci, tylko urośnie Jeśli i wzrost i waga mają max 2 "przeskoki" w siatce centylowej, to jest ok Więc może też mocno się wyciągniePola Róża
-
Wróbel ale miałaś nieciekawy poród... najważniejsze że już po wszystkim.
Patuniek i Anet sliczne bobaski 😍😘🤩
Butterfly co do bolacych piersi to jak Patuniek wspominała kompresy MultiMam są super i szybko poczujesz ulgę. I spróbuj karmić z kapturkami poczujesz zdecydowaną ulgę. W miarę jak będzie Ci ból przechodził pomału zaczniesz odstawiac kapturki.patuniek86, Anet85, Butterfly 83 lubią tę wiadomość