X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonson & Jonson lubi po uczulać sama korzystałam z żelu dla dzieci na brzuch i po miesiącu na niego dostałam uczulenie. Bo Nivea jest wszystko w porządku więc z mężem zdecydowaliśmy się na wszystko Nivea

sylvia, Viril lubią tę wiadomość

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:05

sylvia, ania_mr lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia wrote:
    tak zmienie troszkę temat nie wiem czy było już to poruszane może niedoczytałam, ale tak sobie siedze i patrze na płyny do kąpieli, kremy i balsamy... jakich firm będziecie używać do codziennej pielegnacji?? Patrze i duzo pisza pozytywów na temat Nivea i Jonson & Jonson...

Jakie są wasze zdania?? :) :) :)

Ja kupiłam wszystko hippa z doświadczenia wiem że nie uczula przynajmniej dzieci w żłobku u mnie w pracy a jonson to tragedia masakra itd nivea też ok był ale na jonsona radze uważac bo lubi uczulać nie tylko dzieci ale równiez dorosłych wiec lepiej nie ryzykowac i nie wyrzucac kasy w błoto ale to jest moje zdanie :)

pillow, sylvia lubią tę wiadomość

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam sudocrem, linoderm plus, puder łagodzący i krem na zimę z nivea, emulsję do kąpieli oilatum baby, maść bepanthen, szampon emolium, itd.

dziewczyny, a kupujecie oliwkę? jeśli tak to jaką?

qb3ci09kgez1zp78.png
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, wczoraj tak się nudziłam, że postanowiłam z mężem złożyć wózek i zobaczyć jak wygląda, po czym spakowaliśmy go ponownie do kartonów :D

a to efekt nudy :D

ydu7.jpg

:)

bs0w.jpg

Miriam, pillow, sylvia, Marysia0312, ania_mr, paula22, Viril, Kocur, juicca, Iwo123, wisnia11, Dorjana lubią tę wiadomość

qb3ci09kgez1zp78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny :) jaki to model?

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

• pillow Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:05

• sylvia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ładny... ja sie zastanawiam nad

http://www.coletto.pl/pl/produkty/wozki-wielofunkcyjne/61

relgg7rfroacrbi5.png
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Śliczny :) jaki to model?

Bebetto Luca :)

Miriam lubi tę wiadomość

qb3ci09kgez1zp78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on ma białą rame?

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak. ale do wyboru jest jeszcze srebrna i czarna. ;)

Miriam lubi tę wiadomość

qb3ci09kgez1zp78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie szukałam kogos kto ma wózek tej firmy:) Powiedz mi Kaaasiaczek jakie wrażenia ? jakie ma plusy i minusy?
    Planuję kupić go lub firmy coletto

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia0312 wrote:
    O właśnie szukałam kogos kto ma wózek tej firmy:) Powiedz mi Kaaasiaczek jakie wrażenia ? jakie ma plusy i minusy?
    Planuję kupić go lub firmy coletto

Marysia, no cóż... plusem może być duża gondola, bo dziecko dłużej w niej pojeździ, jest dobrze zabudowany (chroni przed wiatrem, zimnem), zarówno w wersji spacerowej jak i w głębokiej, jest skrętny, da się prowadzić jedną ręką, łatwo podjeżdża np. pod podest sklepowy (więc wydaję mi się, że nie będzie problemu z chodnikami, nawet wysokimi), ma amortyzatory na tylnych kołach, możesz pobujać dziecko, spacerówka jest montowana przodem lub tyłem do kierunku jazdy, jest regulowana (np. do pozycji leżącej, co wg mnie jest też ważne, żeby maluch sobie pospał wygodnie, a nie był połamany), jest w miarę lekki, łatwo się składa i do małych rozmiarów (wyciągane wszystkie kółka), co do minusów to na tą chwilę nie mam pojęcia, bo wszystko mi pasuje, po użytkowaniu będę mogła więcej powiedzieć.

a no i jeszcze ma do wyboru właśnie 3 kolory stelaża, i dość przyjemny materiał (jakby len). :)

qb3ci09kgez1zp78.png
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jeszcze ma w budce gondoli jak i spacerówki siateczkę, przez co możesz widzieć dziecko i ma większą wentylację, np. latem.

plusem też jeszcze może być to, że w zestawie ma uchwyt na picie, torbę + koszyk na dół, ochraniacze na koła, pompkę, folię przeciwdeszczową, moskitierę, itp.

wg mnie to żaden wózek nie jest w 100% idealny, każdy ma wady i zalety, jednemu będzie pasować co innego, a drugiemu jeszcze coś innego. wiadomo, że nikomu się nigdy nie dogodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 13:49

qb3ci09kgez1zp78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za opinie:) i tak muszę się wybrać do sklepu alby porównać sobie na żywo:)
    A tak z ciekawości kupowałaś w sklepie czy przez internet? wiem że czasami jakieś gratisy dodają.

• ania_mr Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 prania skończone jeszcze gdzieś drugie tyle przed nami

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze to dużo tych ciuszków masz:) 8 pralek?;)

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia0312 wrote:
    Dzięki za opinie:) i tak muszę się wybrać do sklepu alby porównać sobie na żywo:)
    A tak z ciekawości kupowałaś w sklepie czy przez internet? wiem że czasami jakieś gratisy dodają.

oczywiście przez internet. :)
    po pierwsze ten kolor jest limitowany i gdyby nie allegro to bym nigdy o nim nie wiedziała, bo tylko na jeden aukcji był.
    no i ze względu też na gratisy i cenę, bo była niższa. :D

qb3ci09kgez1zp78.png
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia0312 wrote:
    o kurcze to dużo tych ciuszków masz:) 8 pralek?;)

ale rozmiary są od 56, 62, 68 i 74

• wisnia11 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaasiaczek wózek bardzo ładny :)

wracając do kosmetyków to polecam stronkę www.srokao.pl i zakładkę analizy... babeczka to chemik kosmetyczny.

paula właśnie takie uczucie mam jakbym miała zakwasy. najgorzej tak jak mówisz wieczorem i w nocy. dzisiaj to nawet bałam się obrócić na drugi bok tak mnie wszystko bolało.

dziewczyny ma któraś skurcze?? bo ja nie mam pojęcia jak to rozpoznać.. ;) od kilku dni odczuwam takie krótkie uczucie jakbym miała okres dostać. to nie jest ból, skurcz ani kłucie ale takie uczucie... i nie wiem co to może być ani jak to nazwać.

u79ep1.png
    k3xSp2.png
‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ