MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvia wrote:tak zmienie troszkę temat nie wiem czy było już to poruszane może niedoczytałam, ale tak sobie siedze i patrze na płyny do kąpieli, kremy i balsamy... jakich firm będziecie używać do codziennej pielegnacji?? Patrze i duzo pisza pozytywów na temat Nivea i Jonson & Jonson...
Jakie są wasze zdania??
Ja kupiłam wszystko hippa z doświadczenia wiem że nie uczula przynajmniej dzieci w żłobku u mnie w pracy a jonson to tragedia masakra itd nivea też ok był ale na jonsona radze uważac bo lubi uczulać nie tylko dzieci ale równiez dorosłych wiec lepiej nie ryzykowac i nie wyrzucac kasy w błoto ale to jest moje zdaniepillow, sylvia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:O właśnie szukałam kogos kto ma wózek tej firmy:) Powiedz mi Kaaasiaczek jakie wrażenia ? jakie ma plusy i minusy?
Planuję kupić go lub firmy coletto
Marysia, no cóż... plusem może być duża gondola, bo dziecko dłużej w niej pojeździ, jest dobrze zabudowany (chroni przed wiatrem, zimnem), zarówno w wersji spacerowej jak i w głębokiej, jest skrętny, da się prowadzić jedną ręką, łatwo podjeżdża np. pod podest sklepowy (więc wydaję mi się, że nie będzie problemu z chodnikami, nawet wysokimi), ma amortyzatory na tylnych kołach, możesz pobujać dziecko, spacerówka jest montowana przodem lub tyłem do kierunku jazdy, jest regulowana (np. do pozycji leżącej, co wg mnie jest też ważne, żeby maluch sobie pospał wygodnie, a nie był połamany), jest w miarę lekki, łatwo się składa i do małych rozmiarów (wyciągane wszystkie kółka), co do minusów to na tą chwilę nie mam pojęcia, bo wszystko mi pasuje, po użytkowaniu będę mogła więcej powiedzieć.
a no i jeszcze ma do wyboru właśnie 3 kolory stelaża, i dość przyjemny materiał (jakby len). -
no jeszcze ma w budce gondoli jak i spacerówki siateczkę, przez co możesz widzieć dziecko i ma większą wentylację, np. latem.
plusem też jeszcze może być to, że w zestawie ma uchwyt na picie, torbę + koszyk na dół, ochraniacze na koła, pompkę, folię przeciwdeszczową, moskitierę, itp.
wg mnie to żaden wózek nie jest w 100% idealny, każdy ma wady i zalety, jednemu będzie pasować co innego, a drugiemu jeszcze coś innego. wiadomo, że nikomu się nigdy nie dogodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 13:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Dzięki za opinie:) i tak muszę się wybrać do sklepu alby porównać sobie na żywo:)
A tak z ciekawości kupowałaś w sklepie czy przez internet? wiem że czasami jakieś gratisy dodają.
oczywiście przez internet.
po pierwsze ten kolor jest limitowany i gdyby nie allegro to bym nigdy o nim nie wiedziała, bo tylko na jeden aukcji był.
no i ze względu też na gratisy i cenę, bo była niższa.
-
kaaasiaczek wózek bardzo ładny
wracając do kosmetyków to polecam stronkę www.srokao.pl i zakładkę analizy... babeczka to chemik kosmetyczny.
paula właśnie takie uczucie mam jakbym miała zakwasy. najgorzej tak jak mówisz wieczorem i w nocy. dzisiaj to nawet bałam się obrócić na drugi bok tak mnie wszystko bolało.
dziewczyny ma któraś skurcze?? bo ja nie mam pojęcia jak to rozpoznać.. od kilku dni odczuwam takie krótkie uczucie jakbym miała okres dostać. to nie jest ból, skurcz ani kłucie ale takie uczucie... i nie wiem co to może być ani jak to nazwać.kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość