MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylvia współczuje, masz racje poinformuj lekarza o tych skokach ciśnienia.
Tak z ciekawości podpytam bo też mi mówili że mam nerwice - bierzesz jakieś tabletki na to choróbsko?
Ja dziś mam znów schizę ,że mój brzuszek opadł w jest nisko - na szczescie jutro ide do doktorka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 13:16
-
Marysia nic nie biorę staram się uspokoić jak mi coś jest. Brałam leki przed ciążą ale jak zaczęliśmy się starac to odstawiłam bo nie chciałam skutków ubocznych.
Zatrucie ciążowe... musze poczytać o co w tym chodzi....
Ja wogóle ostatnio ten 3 trymestr ciężko przechodzę strasznie się czuje, męczę itp -
ja właśnie wróciłam od lekarza, wizyta bez usg, ale ktg było (żadnych skurczy nie zapisało), ciśnienie 140/90, także super muszę znowu mierzyć ciśnienie 2 razy dziennie, bo albo to zdenerwowanie przed wizytą, albo coś się zaczyna dziać. jak dalej takie będzie to mam wykupić leki i jeśli nie spadnie to na IP. szyjka zamknięta i twarda, choć skrócona. mam ograniczyć sól, bo to też podwyższa ciśnienie, morfologia, żelazo i mocz - książkowe, no i następna wizyta 5 lutego (ostatnie badania i usg).
eh, a dzisiaj pierwsze spotkanie na SREndokobietka, pillow, Viril lubią tę wiadomość
-
Kasiaczek to uwazaj na cisnienie. Ja teraz mam wizyte co tydzien, co w sumie nie jest zle, bo mnie uspokaja.
ja moja szkole rodzenia musialam odwolac, bo lekarz mi zabronil, ale nie ma tego zlego, poczytam sobie wiecej. Najwazniejsze ze mam po porodzie polozna. W sumie na kase chorych mam 16 wizyt z nia wiec jest super ja tu nie mam nikogo. 2 najlepsze przyjaciolki do czerwca w delegacji, rodziny 0 , po za tesciowa ale ona jest niepelnosprawna wiec na jej pomoc nie moge liczyc. Kakien z sercs ze chociaz polozna bedzie. Przypadla mi do gustu, fajna, taka drobna ale wyglad super modelki, maz bedzie zadowolony.kaaasiaczek_, pillow lubią tę wiadomość
-
Nas wczoraj położna ze SR oprowadzała po porodówce i sali gdzie będziemy leżeć z maleństwami. Sale bardzo ładnie wyremontowane. Sale porodowe są jednoosobowe jak i dwuosobowe, dodatkowo w każdym pokoju do dyspozycji rodzących worek sako, piłka. Więc teraz tylko czekać na termin
Endokobietka, pillow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pillow wrote:Mam wokół siebie na łóżku kilka małych poduszek. W nocy podkładałam sobie pod głowę takie wygodniejsze, nieco bardziej płaskie. Dopiero jak włożyłam pod głowę naprawdę dużą ilość poduch to ok. 7 rano zasnęłam. Nie wiem czy to dzięki poduszkom czy już ze zmęczenia. A jak się obudziłam to bolała mnie szyja hehe
pillow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny