MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze powiem Wam ,że jakoś mam przeczucie ,że urodzę około 24 lutego ale to już bedzie dobry czas:)
Mnie jakoś specjalnie nic nie boli ,skurczy też nie mam (chyba) bo nie czuje twardnień brzuszka - około 20 tyg to wtedy miałam ,strasznie sie napinał brzuszek.
Cóż pozostaje mi czekać do jutra,mam nadzieje ze dobre wiesci lekarz mi przekaże - oby mały siedział grzecznie! Dziś jak miał czkawkę mąż przyłożył głowe aby posłuchać a mały dał mu kopniaka w ucho:) mały nicpoń rośnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 19:49
Endokobietka, pillow, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Mam kolege, ma 33 lata i jest na bardzo wysokim stanowisku, bardzo madry gosc, do tego prawie 2 metry wzrostu, wczoraj do mnie dzwonil, bo dowiedzial sie ze musze lezec i powiezdial, ze on sie urodzil w 30 tygodniu ciazy i to 33 lata temu, a teraz medycyna jest duzo dalej, wiec mam sie nie martwic, bo wczesniaki tez sa fajne
pillow, juicca, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MI lekarz powiedział 33 tydzien to juz jest ok z ciazą , aczkolwiek lepiej dotrwać dłużej
a ja urodziłam się w 35 tygodniu ciąży wazyłam 2100gEndokobietka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja już po wizycie!
Na początku dobre informacje:
BPD 86,8 mm
FL 67,5 mm
AC 285 mm
Waga 2229 gram duży synuś!
Wody płodowe w normie, skurczy na KTG tez nie widać.
No i te złe informacje
Szyjka krótka - 2,3 mm ,rozwarcie na 1cm
Mam nakaz leżenia, tylko do kibelka i dalej na lewy boczek do łóżka.
3x1 tab. duphaston oraz 3x2 tab aspargin
Za 2 tyg mam kolejną wizyte i zlecone badania krwi oraz GBS.Oleńka, Viril lubią tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:Dziewczyny ja już po wizycie!
Na początku dobre informacje:
BPD 86,8 mm
FL 67,5 mm
AC 285 mm
Waga 2229 gram duży synuś!
Wody płodowe w normie, skurczy na KTG tez nie widać.
No i te złe informacje
Szyjka krótka - 2,3 mm ,rozwarcie na 1cm
Mam nakaz leżenia, tylko do kibelka i dalej na lewy boczek do łóżka.
3x1 tab. duphaston oraz 3x2 tab aspargin
Za 2 tyg mam kolejną wizyte i zlecone badania krwi oraz GBS.
do pełnego rozwarcia jeszcze daleko. Na pewno unikaj schylani, kucania i schodów a niech mąż nie robi masażu piersi bo to też przyspiesza akcje porodową ostatnio dowiedziałam się na szkolę rodzenia. -
nick nieaktualny