MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Acha i jeszcze jedno dziewczynki zróbcie sobie ksero karty ciąży bo zabierają.Będziecie miały miłą pamiątkę oraz do porównania w kolejnych ciążach
karta ciąży jest twoją własnością. szpital co najwyżej może sobie zrobić ksero. ale oryginał zostaje u ciebie. -
dziewczyny czy któraś z was miała kiedyś lub teraz ma zastój w nerce?? właśnie byłam dzisiaj na usg nerek (zalecenie ginekolog) i okazało się że mam zastój w prawej nerce 2x2 cm. dość duży. lekarka powiedziała że jeśli w posiewie będą bakterie to konieczne będzie cewnikowanie i dalsze częste kontrole. minę miała nietęgą jak to mówiła. więc się trochę martwię. do ginekologa z wynikami idę 21 stycznia.
-
Marysia musimy wytrzymac, nie da rady. Ja dzisiaj bylam na spacerze 22 minuty, caly spacer brzuch twardy jak cholera chyba ze strachum nogi jak z waty. Masakra. Mam nadzieje, ze dam rade isc do lekarza sama w piatek. Musze isc ok 8 min do metra, 10 min jechac, potem tez mniejniz 10 min do lekarza.
Ostatnie 3 dni to ciagle twardnienie brzucha.
-
Dziewczyny ja tez dzisiaj się strasznie stresowałam dzisiejsza wizytą, w nocy już nie mogłam spać, w ciągu dnia brzuch mi twardniał (wydawało mi się nawet że jest twardy cały czas O_o), bolało mnie podbrzusze.
Po wizycie kiedy okazało się że wszystko ok, szyjka twarda zamknięta 3,4 cm ( 2 tyg temu tez tyle miała) wszystkie objawy jak by reką odjął, poza bieganiem do kibelka na siusiu.
Musimy pozytywnie myśleć a nie niepotrzebnie się zamartwiać, nakręcać ( Pillow trzymam za ciebie kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze.pillow lubi tę wiadomość
-
Ostatnio coraz częściej chodzę do toalety w nocy co 1,5-2h. A także zauważyłam że poduszka która znajduje się między nogami jest mokra i się zastanawiam co jest przy czynną jest kilka opcji bardzo się pocę między nogami (jest mokro zawsze jak idę do toalety to czuje), nie trzymam moczu a najgorsze czego się obawiam to sączące się wody płodowe i nie wiem co o ty myśleć. Biorę luteinę dopochwowo dwa razy dziennie. Wizytę mam za tydzień. Co tu robić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 11:26
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Aniu a długo juz to trwa? moze zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj albo w aptece kup paski ph
paski na ph mam w domu w sumie. E-mail do lekarki wysłałam w sumie to odkąd biorę luteinę. Wcześniej sobie tego nie przypominam. Tylko jakie ph ma być? Żadnych bóli miesiączkowych nie mam ani żadnych skurczyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 11:31