MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja też uważam że to głupoty , bo wiekszosc dzieci obraca sie główkowo ,
Kocurku fajne te zawieszki na ścianie
Paula bd dobrze
ja tez biore magnezin 500mg 2 razy dziennieKocur, Marysia0312 lubią tę wiadomość
-
Pilow śliczny kudłacz! To chyba Perrsik Pięęęękny U mnie też rodzinne Teściowa ma niebieskiego Persa a moi rodzice podobnie jak my mają dachowca. Na dodatek to siostra jednej z naszych kotek Ktoś podrzucił mojemu ojcu do pracy 4 malutkie koty właśnie 4 lata temu i 2 rozdał klientom, jednego wzięliśmy my no i jednego rodzice, a druga kicia trafiła do nas też z ulicy. Zapchlona i śmierdząca miała już jakieś 3-4 miesiące i chcieliśmy ją oddać, ale tak się zakumplowała z tą naszą starszą kotką, ze została A to moje kocice :
pillow, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaasiaczek kiepska jakoś tych zdjeć bo robiłam telefonem, bo literki tylko wydają się szare- są jasno fioletowe- dokładnie jak opakowanie czekoladek milka plus czarne wzroki
kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:A ja polecam Aspargin 3 razy po 2tab. biorę już w takich dawkach 3tyg i zero skurczy na KTG i napinań brzuszka.
Paula mój mały też w środe jak byłam na wizycie miał 2500kg - lekarz powiedział ,że ta waga jest w sam raz:)
Szyjke też mam krótką i rozwarcie - także leżymy dalej na lewym boku:)
Zobaczysz do końcówki lutego wytrzymamy:) ja jestem dobrej myśli:)
Wczoraj z koleżanką przez tel. rozmawiałam i powiedzziałą mi ,że mój synuś zniekształconą główke bedzie miał jak tak długo juz jes główką w dół i nisko w kanale rodnym...co o tym sądzicie? Prawda?
to na lewym boku lepiej leżeć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paula najlepiej leżeć na lewym boku bo dzieciaczek jest dotleniony. po prawej stronie nasze ciało ma wszystkie bebechy (co prawda podniesione do góry ale bez przesady) i podobno wszystko jest wtedy ściśnięte. szczerze mówiąc to ja nie czuję różnicy czy leżę z jednej czy z drugiej strony choć wg poleceń lekarze staram się częściej leżeć na lewym boku.
Iwo jeśli chodzi o materac to do 6 miesiąca używa się strony kokosowej a później gryczanej. sami kupiliśmy taki materac danpol.
kocur te literki i kotki cudowne. też bym takie chętnie zrobiła ale u nas niestety nie ma miejsca. u nas będzie tylko łóżeczko z przewijakiem i wygospodarowane miejsce w komodzie na ciuszki.
ja miałam dzisiaj taki ból w brzuchu że myślałam że się zaczęło... ostry ból w górze brzucha rozchodzący się w dół. takie uczucie jakby mnie ktoś w żołądek kopnął. nieprzyjemne uczucie.Kocur, Iwo123 lubią tę wiadomość
-
sorry ze dopiero teraz ale jakos nie mialam kompa dzisiaj w rece. Ja biore magnez Verla, jest on super przyswajalny z kazdej tabletki przyswaja sie 40 mg biore 8 na dzien po 2 co 6 godzin, czyli 320 mg sie przyswaja. Nie znalazlam tego magnezu w polskiej aptece. Tutaj znalazlam opis tego co ja biore:
http://stwardnieniesmrozsiane.ok1.pl/printview.php?t=2776&start=0&sid=1835286e586061712f8e65e8c5ed8365
Ale co tam magnez najwazniejsze ze mamy styczen juz za soba!!!
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pillow mam dokladnie tak samo, ciesze sie z kazdego dnia.
Ja zaczelam sie troche wiecej ruszac, tzn. wstawac z lozka, prawie codziennie cos robie, bardzo proste i latwe czynnosci, ale robie i powiem Wam ze odkad sie znowu troche ruszam, to czuje sie lepiej, jedyne co jest na minus to bol nog, ale tak to wszystko na plus. Jakos brzuch sie uspokoil i mam nazdieje, ze to nie jest chwilowa poprawa.
Kocur, pillow lubią tę wiadomość