MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
endokobietko wszystkiego najlepszego dla ciebie i rysia
ja się muszę pochwalić że dzisiaj zamówiliśmy wózek. firmy kaps3, model neo x3, kolor grafitowo zielony. za 2 tyg. będzie do odbioru
ja mam śluz mleczno-biały i jest go coraz więcej. coraz częściej odczuwam bóle w dole brzucha. czuje mega ucisk na pęcherz. dzisiaj w nocy wstawałam w ciągu 2 godzin aż 4 razy...
Endokobietka lubi tę wiadomość
-
Widze ze nue tylko ja nie spie ja mialam cala noc bardzo twardy brzu ch. ciekawe co lekarka mi powie dzisiaj. Olenka a na ktory dzien ciazy przypada ci termin cc. bo mi wyznaczyli dopuero na 39+0 i sie boje ze nie dotrwam. to tez chce dzisiaj skonsultowac z moja ginekolog.
-
Pillow mi taki termin dali w szpitalu, moja ginekolog nie ma z tym terminem nic wspolnego, w szpitalu nie maja innych terminow
Na kazdej niemieckiej stronie jest napisane ze cesarke tutaj robi sie nie wczesniej niz 38+0 a najlepiej wlasnie kolo 39+0, no zobaczymy, jak na to zareaguje moja lekarz prowadzaca dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 07:55
-
Endokobietka wrote:Widze ze nue tylko ja nie spie ja mialam cala noc bardzo twardy brzu ch. ciekawe co lekarka mi powie dzisiaj. Olenka a na ktory dzien ciazy przypada ci termin cc. bo mi wyznaczyli dopuero na 39+0 i sie boje ze nie dotrwam. to tez chce dzisiaj skonsultowac z moja ginekolog.
Jak cesarka będzie 4 marca to mi przypada 38 tydz + 4 dni. -
no ja myślalam, że do skończonego 37tyg będę brać ale mój prywatny gin powiedział, że za tydzień odstawić a byłam u niego tydz. temu więc dzis...
czego używacie do mycia okolic intymnych i czego będziecie używać po porodzie?
bo mi jedna położna w szpitalu powiedziała, że te płyny sa nic nie warte i najlepiej zawsze szare mydło...