MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny ja od 20 lutego też już rozpakowana jestem. Musiałam mieć cesarskie cięcie więc jestem w totalnej rozrywce ale szczęśliwa bo synek najważniejsze
kaaasiaczek_, ania_mr, juicca, Marysia0312, sylvia, pillow, Iwo123, wisnia11, magdalena, Miriam lubią tę wiadomość
-
pillow gratuluję.
magda również gratulacje.
ja od dwóch nocy mam skurcze dość bolesne co 10 minut. niestety nic więcej nie chce się rozkręcić. w dzień tak jakby ustają i jest ich coraz mniej. we wtorek ide na ktg ciekawe czy się skurcze pojawią.pillow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey kochane.Na początu to gratulacje dla effci,pillow,endokobietki i pauli oraz magdy ;* Dziewczyny super dałyście rade.
No a ja jeszcze się nie rozpakowałam hehe, narazie nie mam żadnych bóli ani nic w tym stylu,chociaż chciałabym już być po i tulić maleństwo tak jak Wy kochane :*
Pokoik mamy prawue gotowy jak będzie w calosci wrzuce Wam pare fotek
A póki co to tak sobie Rośniemy
kaaasiaczek_, juicca, pillow, Oleńka, Marysia0312, ania_mr, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) Jak dzis samopoczucie?
Ja dzis w nocy jakas niespokojna byłam chyba 4 albo 5 razy wstawałam do WC, troszke jakby brzuszek mnie bolał ale raczej to nie skurcze tylko pełny pecherz.
Jutro nareszcie wizyta u lekarza! juz sie nie moge doczekac...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze - ostatnio coraz bardziej sie martwie,czy np. ilosć wód jest odpowiednia ,czy mały nie jest owinięty pepowiną itp.
Już bym chciała go mieć przy sobie:) -
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Ja ogladałam. Chodzi o ta sprawę ze Sosnowca?
no właśnie o tą.
najgorsze jest to, że coraz więcej przypadków jest ze Śląska.
jak nie u Lisa w styczniu problem ze szpitalem w Katowicach-Bogucicach, to teraz Sosnowiec.
normalnie nie ma gdzie rodzić.
ania_mr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem z wlkp i tez szpital w moim miescie nie ma dobrych opinii jadę rodzic 50 km do innego szpitala gdzie mój lekarz prowadzacy pracuje i jest najlepszy sprzęt.
Kassiaczek Ty tez ze ślaska jestes? moze w końcu zabiora sie za tych lekarzy którzy bagatelizuja sprawy! czas najwyzszy!ania_mr lubi tę wiadomość