MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Gratuluję Wiśnia
Aniu ja taki ból nogi miałam na kilka dni przed porodem to chyba ucisk na jakiś nerw.
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki
jest i znika ale nic innego mi nie jest dobrze się czuje, małą robi koziołki. Pewnie będę ostatnia.
A pamiętam jak z wiśnią zaczęliśmy tak samo cykl ten sam dzień termin porodu i wczoraj się zastanawiałam kto wcześniej urodzi. Gratulacja Wiśnia
Coś wszystkie rodzą takie kruszynki mam nadzieję że moja nie będzie największa tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 08:07
-
Witam Was dziewczyny z rana:)
U nas piękne słoneczko świeci:-)
Mi chyba wczoraj odszedł czop śluzowy, ewentualnie jego część. W nocy miałam skurcze co 10 min, tak z 4 razy a potem zasnęłam i nic się dalej nie rozkręciłodzisiaj jak na razie nie mam skurczy..
pillow, ania_mr, juicca, kaaasiaczek_, Marysia0312 lubią tę wiadomość
-
Wiśnia gratulacje
kurcze dzieciątka marcowe są lutowe ;P
Dziś idę na wizytę na 10.40 ciekawe co lekarz powie...Marysia0312, pillow, ania_mr, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może luteinę dopochwową 100, której już nie używa do odsprzedaży??? Ja nie wiem, jak to zrobiłam,, ale na ostatniej wizycie tydzień temu u mojej lekarz prowadzącej rozmawiałyśmy o tym, że muszę mieć receptę na Luteinę, bo zostało mi jeszcze tylko kilka tabletek i nie starczy mi do następnej wizyty. Dzisiaj chciałam wykupić receptę i jej nie mam... Nie wiem, czy zgubiłam, czy moja lekarka nie wypisała, bo ja jestem ostatnio tak zakręcona, że wszystko jest możliwe:/
Jakby któraś z Was miała, dajcie znać - chętnie odkupię, bo średnio chce mi się znowu płacić za wizytę, a moja lekarz dopiero w czwartek będzie w miarę dostępna. -
Elle wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma może luteinę dopochwową 100, której już nie używa do odsprzedaży??? Ja nie wiem, jak to zrobiłam,, ale na ostatniej wizycie tydzień temu u mojej lekarz prowadzącej rozmawiałyśmy o tym, że muszę mieć receptę na Luteinę, bo zostało mi jeszcze tylko kilka tabletek i nie starczy mi do następnej wizyty. Dzisiaj chciałam wykupić receptę i jej nie mam... Nie wiem, czy zgubiłam, czy moja lekarka nie wypisała, bo ja jestem ostatnio tak zakręcona, że wszystko jest możliwe:/
Jakby któraś z Was miała, dajcie znać - chętnie odkupię, bo średnio chce mi się znowu płacić za wizytę, a moja lekarz dopiero w czwartek będzie w miarę dostępna.
ja mam luteinę ale 50 -
Juciia i Szczesciara powodzenia na wizytach
Pillow super że wracasz już do domu z Dawidkiem w ramionachDawidek szybko podrośnie i nabierze masy
nie martw się.
Oj chciała bym bardzo żeby w końcu się rozkręciło i żeby Synek był już z nami.juicca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypillow wrote:Alutka jakis czas temu udzielala sie kilka razy na marcowych - pamietam pisala o skurczach. Ale to bylo doslownie kilka postow i na te chwile nie wiemy co u niej. A patrianny nie kojarze w ogole
A my mieliśmy ciążę z przygodaminajpierw w 29 tyg zakładany szew a potem 27.01 dostałam ...udaru mózgu i musiała zostać ciąża rozwiązana za pomocą cesarskiego cięcia w trybie ekspresowym...podobno zdarza się to raz na kilkaset tysięcy przypadków by ciąża spowodowała udar - pech trafiło na nas ..ale podołaliśmy..dziś już na szczęście jest ok. Ja dochodzę do siebie, a moj sliczny synuś Adam każdego dnia uświadamia nam , że warto było przez to przejść
i mimo, że wczesniak ( ur w 35 tyg ciąży ) ważył 2790 i miał 52 cm => dziś już chłopisko waży 3400
trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane mamy i za te które już maja maleństwa
kaaasiaczek_, Marysia0312, ania_mr, Bea_tina, juicca, Iwo123, pillow, magdalena, sylvia, Viril lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
a ja po wizycie
Dawidek waży +/- 2683 g jest ułożony skośnie , szyjka długa twarda i zamknięta , przez tydzień na pewno mnie nie ruszy , lekarz obstawia ze dotrwam do 39 tyg i mamy pozwolenie na seksik
zapis Ktg w miare ok , w miare bo tętno małego jest w górnej granicy normy , napinania brzuszka są nie grozne
Co do porodu dalej jedna wielka niewiadoma
nast wizyta 21.03 jak dotrwam a ktg 11.03
Alutka zdrówka dla Wasania_mr, Marysia0312, kaaasiaczek_, pillow, szczessciara, natalinka, sylvia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny