X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Gratuluję Wiśnia :)

Aniu ja taki ból nogi miałam na kilka dni przed porodem to chyba ucisk na jakiś nerw.

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :)

jest i znika ale nic innego mi nie jest dobrze się czuje, małą robi koziołki. Pewnie będę ostatnia.

A pamiętam jak z wiśnią zaczęliśmy tak samo cykl ten sam dzień termin porodu i wczoraj się zastanawiałam kto wcześniej urodzi. Gratulacja Wiśnia :)

Coś wszystkie rodzą takie kruszynki mam nadzieję że moja nie będzie największa tutaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 08:07

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny z rana:)
    U nas piękne słoneczko świeci:-)

Mi chyba wczoraj odszedł czop śluzowy, ewentualnie jego część. W nocy miałam skurcze co 10 min, tak z 4 razy a potem zasnęłam i nic się dalej nie rozkręciło :-( dzisiaj jak na razie nie mam skurczy..

pillow, ania_mr, juicca, kaaasiaczek_, Marysia0312 lubią tę wiadomość

relg3e5ejn8hl19k.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:36

kaaasiaczek_, Marysia0312, ania_mr, Iwo123 lubią tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiśnia gratulacje ;) ;D kurcze dzieciątka marcowe są lutowe ;P

Dziś idę na wizytę na 10.40 ciekawe co lekarz powie...

Marysia0312, pillow, ania_mr, magdalena lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam dzisiaj wizytę :)

magdalena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiśnia gratulacje :) taką kruszynkę urodziłaś :) super jeszcze raz gratuluje :)

• Elle Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was ma może luteinę dopochwową 100, której już nie używa do odsprzedaży??? Ja nie wiem, jak to zrobiłam,, ale na ostatniej wizycie tydzień temu u mojej lekarz prowadzącej rozmawiałyśmy o tym, że muszę mieć receptę na Luteinę, bo zostało mi jeszcze tylko kilka tabletek i nie starczy mi do następnej wizyty. Dzisiaj chciałam wykupić receptę i jej nie mam... Nie wiem, czy zgubiłam, czy moja lekarka nie wypisała, bo ja jestem ostatnio tak zakręcona, że wszystko jest możliwe:/

Jakby któraś z Was miała, dajcie znać - chętnie odkupię, bo średnio chce mi się znowu płacić za wizytę, a moja lekarz dopiero w czwartek będzie w miarę dostępna.

iv09mg7y9aya90me.png
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was ma może luteinę dopochwową 100, której już nie używa do odsprzedaży??? Ja nie wiem, jak to zrobiłam,, ale na ostatniej wizycie tydzień temu u mojej lekarz prowadzącej rozmawiałyśmy o tym, że muszę mieć receptę na Luteinę, bo zostało mi jeszcze tylko kilka tabletek i nie starczy mi do następnej wizyty. Dzisiaj chciałam wykupić receptę i jej nie mam... Nie wiem, czy zgubiłam, czy moja lekarka nie wypisała, bo ja jestem ostatnio tak zakręcona, że wszystko jest możliwe:/

Jakby któraś z Was miała, dajcie znać - chętnie odkupię, bo średnio chce mi się znowu płacić za wizytę, a moja lekarz dopiero w czwartek będzie w miarę dostępna.

ja mam luteinę ale 50

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiśnia gratulacje :)

relgg7rfroacrbi5.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juciia i Szczesciara powodzenia na wizytach :-)

Pillow super że wracasz już do domu z Dawidkiem w ramionach ;-) Dawidek szybko podrośnie i nabierze masy :-) nie martw się.

Oj chciała bym bardzo żeby w końcu się rozkręciło i żeby Synek był już z nami.

juicca lubi tę wiadomość

relg3e5ejn8hl19k.png
  • Klemens86 Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzisiaj dziewczyny mam wizyte kurcze mam nadzieje ze szyjka sie skrocila i jest rozwarcie ... bo juz za tydzien chcialabym urodzic:) szkoda ze to nie my o tym decydujemy hehe;) gratulacje Wisnia!!!

magdalena, juicca lubią tę wiadomość

w57vkrntxm40pcu0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klemens ja od 30 tyg mam rozwarcie na 1cm i prawie szyjki brak i jeszcze nie urodziłam:) także nie ma reguły

ania_mr lubi tę wiadomość

• magdalena Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czekamy na wieści po wizytach:)

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pillow wrote:
    Alutka jakis czas temu udzielala sie kilka razy na marcowych - pamietam pisala o skurczach. Ale to bylo doslownie kilka postow i na te chwile nie wiemy co u niej. A patrianny nie kojarze w ogole

A my mieliśmy ciążę z przygodami :( najpierw w 29 tyg zakładany szew a potem 27.01 dostałam ...udaru mózgu i musiała zostać ciąża rozwiązana za pomocą cesarskiego cięcia w trybie ekspresowym...podobno zdarza się to raz na kilkaset tysięcy przypadków by ciąża spowodowała udar - pech trafiło na nas ..ale podołaliśmy..dziś już na szczęście jest ok. Ja dochodzę do siebie, a moj sliczny synuś Adam każdego dnia uświadamia nam , że warto było przez to przejść :) i mimo, że wczesniak ( ur w 35 tyg ciąży ) ważył 2790 i miał 52 cm => dziś już chłopisko waży 3400 :P trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane mamy i za te które już maja maleństwa :)

kaaasiaczek_, Marysia0312, ania_mr, Bea_tina, juicca, Iwo123, pillow, magdalena, sylvia, Viril lubią tę wiadomość

• kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka, życzę Adasiowi i Tobie dużo zdrówka. :)

qb3ci09kgez1zp78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka dużo szczęścia i przede wszystkim ZDROWIA!

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka, ciesze sie Waszym juz nie takim malym szczesciem:-) zdrowka zycze!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) a ja po wizycie ;) Dawidek waży +/- 2683 g jest ułożony skośnie , szyjka długa twarda i zamknięta , przez tydzień na pewno mnie nie ruszy , lekarz obstawia ze dotrwam do 39 tyg i mamy pozwolenie na seksik ;)

zapis Ktg w miare ok , w miare bo tętno małego jest w górnej granicy normy , napinania brzuszka są nie grozne

Co do porodu dalej jedna wielka niewiadoma

nast wizyta 21.03 jak dotrwam a ktg 11.03

Alutka zdrówka dla Was ;)

ania_mr, Marysia0312, kaaasiaczek_, pillow, szczessciara, natalinka, sylvia lubią tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też wszystko wporządku moja córeczka waży 2400 , kolejna wizyta za 2 tygodnie czyli 11 marca , ciekawe czy dotrwam hehe :)

juicca, kaaasiaczek_, pillow, natalinka, sylvia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ,że u Was dziewczyny wszystko w porządku:) ja za chwilę sie szykuje do lekarza, wieczorem zdam relacje.

juicca, szczessciara lubią tę wiadomość

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ