MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż jestem po:)
Mały ma około 3500 gram - wszystkie parametry w normie.
Szyjka krótka, mały nisko, rozwarcie 1,5cm.
Zapytałam lekarza czy urodzę w najbliższych dniach i stwierdził ,że nie potrafi odp. na to pytanie ale raczej urodzę w wyznaczonym terminieIwo123, szczessciara, juicca, natalinka, kaaasiaczek_, sylvia, Viril, paula22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Coś mi się wydaje ze ta waga jest jakaś mega zawyżona , zreszta robił usg na innym sprzęcie niż ostatnio.
Szczerze mówiąc jak za jakies 2 tyg urodzę to pewnie około 4kg bedzie miał = troszke mnie to przeraża ...
jak ja byłam ok 3 tygodnie temu mała miała 3100g, więc też się obawiam że będzie miała ok. 4kg. A do wizyty jeszcze tydzień zostało. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam tylko delikatny biały śluz, choć dziś w nocy miałam ból jak na okres, nadal mnie prawa noga boli a może drętwieje takie dziwne uczucie. I rano chwycił mnie raz taki ostry ból że musiałam pół zgięta iść do toalety nie mogłam się wyprostować ale na szczęście przeszło.
Mam nadzieje że dziś mnie nic nie złapie bo mąż by się nie dowiedział bo zapomniał komórki -
nick nieaktualny
-
Alutka duzo zdrówka dla Was :* Wiśnia gratulacje :*
A my niestety dopiero wazonko małego bedziemy mieli w 38 tyg, jesli dotrwamy, szyjke tez mam twarda i zamknietą
Póki co GBS narazie jeszcze nie mialam robionego, pewnie na kolejnej wizycie za 2 tygodnie.
Remont sie strasznie ciagnie łazienka ukonczona w jakis 40 %, masakra,nie wiedzialam ze remont to taka zmora, no ale jest tez fajna nowina, dzis przyszło wyrko naszego małego,ale musimy czekac na tatę aż wróci i skręci Pozdrawiam Was kochane :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 14:35
Oleńka lubi tę wiadomość
-
ja już po wizycie.
Michał waży 3280 g., ułożony główkowo, wszystkie przepływy są w normie, ilość wód prawidłowa, stopień dojrzałości łożyska - 3, szyjka mnie martwi, bo dalej zamknięta, ciśnienie dzisiaj przed wizytą 140/100, dostałam zalecenie, aby zwiększyć dawkę Dopegytu (3x1 tabl.) oraz jeśli druga wartość (rozkurczowa) osiągnie 100, a będę w domu, to czym prędzej mam jechać do szpitala i ciąża zostanie rozwiązana przez CC, aby uratować malucha i mnie przed rzucawką.
ktg nie wykazało żadnych skurczy.
aha i miałam mierzone opuchnięte części ciała, np. nogi, czy opuchlizna jest jednakowa na obu nogach, czy np. któraś puchnie bardziej.
eh. mam nadzieję, że jednak urodzę naturalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 18:09
ania_mr, szczessciara, Marysia0312, Viril, magdalena, juicca, paula22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny